- Konu Sahibi handan1976
- #13.061
Canım benim amin inşallah.ben 3 yıllık evliyim 3 yıldırda sebep aramaktan yoruldum.1 sene icinde 2 negatif asilama 2 negatif tüp bebek sonucu alinca cok yiprandim cok yoruldum kendimi hic hazir hissetmiyorum.ne gücüm var tekrar denemeye ne de cesaretim inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden hamile kaliriz.Sınavımız çok agir malesefki Rabbim yardimcimiz olsun hepimize evlat sahibi olmayi nasip etsin insallahSana umut olmak icin yaziyorum. 7 senelik evlym sebepsiz infertlit. Sahin beyde tup yaptik 2015 ylnda tutmadi ama sorKi ay mucize oldu hamile kaldim kendiliginden. Oda 8 haftalkkrn dustu. Dha sora 2 kere dha tup denedik bursada baska yerde tutmadi onlar ve vucudumda yaralar falan ckti hep. Onumuzdeki yil sahin beyde tekrar denicez insallah kendiliginde olur gerek kalmaz tedaviye. Hicc dusunme git gorusmeye eminim zaten kararini vereceksin. Sahin beyin hastasi olmak bi ayricalik bence. Insan pskolojisinden cokk iyi anliyor. Tutmadi ama onun tedavisinden sora hamile kaldim kendiliginden. Dilerim en kisa zamanda ben ve anne olmak isteyen herkes bi an once mucizesine kavusur umut bitmedi bitmeyecek bu gobikler buyuyecek bebikler gelecek gozyaslari bitecek insallahh