- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi handan1976
- #13.281
evet canım, hiç bir ağrım sızım da olmadı memnun kaldımAcıbademde mi oldun canım sen histeroskopiyi? Ertelemeden yaptırmak istiyorum bende biran önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım, hiç bir ağrım sızım da olmadı memnun kaldımAcıbademde mi oldun canım sen histeroskopiyi? Ertelemeden yaptırmak istiyorum bende biran önce
Tüp bebek ile mi hamile kaldınızevet canım o zaman senin olman gerekir, benimkinde emin olamamıştı şüphelenmişti o yüzden dedi sıvı verip tekrar bakalım diye. histeroskopi olmadan deneme yapma bence canım, ben histeroskopiden iki ay sonraki ilk denemede hamile kaldım çok şükür
Merhaba tüp bebek öncesi için Şahin bey hangi vitamini vermişti size?ben de şahin bey ile tedaviye başladım,şuan adeti bekliyoruz artı hazırlık için vitamin kullanıyorum.
2.denemem olacak da ben ısrar ettikçe şahin hoca şuan histereskopiyi gerektirecek bir durum yok diyor..
olmalı mı olmamalı mı tam bilemedim yani..rahime atılan çizik embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor bildiğim kadarıyla..
Siz hangi aşamadasınız acabaMerhaba tüp bebek öncesi için Şahin bey hangi vitamini vermişti size?
Ben henüz araştırma aşamasındayımSiz hangi aşamadasınız acaba
Geçen yıl da Şahin beyde miydiniz? Memnun musunuz nasıl bir tedavi uyguladı size?Bu ay ikinci denememize gideceğiz kısmet olursa Şahin Beye adet olmayı bekliyorum. ilk denememizi geçtiğimiz yıl Eylül ayı gibi yapmıştık. Sonuç pozitifti anca kalp atışını duyamadık. transferden sonra tahlile kadar dört gözle bekleyip pozitifte sevinmiştik. sonrası üzücü oldu. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Hayırlı olsun tedaviniz o zamanEvet geçen yıl da Şahin Beydeydim. Ben memnundum. Şahin hocanın sakin hali bana güven veriyor. Her soruma tek tek cevap verdi. Bende kilo, insülin direnci ve pcos kombosu var malesef. tedaviye başlamadan önce bir vitamin verdi. hem folik asit hem insülinimi dengeleyecek. o sırada insülin için ayrıyetten ilaç kullanmıyordum. sonrasında zaten hepimizin bildiği yumurta gelişimi toplama transfer. dediğim gibi sonrasında pozitifi gördük, kese oluştu ancak kalp atışı duyamadık. 7. haftada sonlandı gebelik. Sonrasında biraz kafamı toparlama isteği derken araya pandemi girdi. Bu zamana kaldık. Ara ara hep kontrollere gittim. Biraz kilo verdim insülin direncim için hapa başladım. bakalım tekrar başlayacağız serüvene.
nasıl bir rapor? ben şahin beyde ikinci denememde gebe kaldım çok şükür. sebepsiz infertiliteydi bizimMerhaba kızlar iki negatif denemem var biri kimyasal İstanbul' da denedik ikisini de tutmadı eşim azospermi mikrotese ile bulunan spermlerimiz var şimdi Bursa'da düşünüyorum Şahin beyi araştırdım hakkında baya bir şey okudum ona gitmeyi düşünüyorum rapor geçiyor mu acaba Acıbadem de yardımcı olursanız sevinirim![]()
Devletten alınan rapor ücretin bir kısmı karşılanıyor ya rapor geçerli olunca ama işte ozellerde de çoğu yerde geçmiyor sanırım . Ne güzel Allah sağlık versin evladiniza inşallahnasıl bir rapor? ben şahin beyde ikinci denememde gebe kaldım çok şükür. sebepsiz infertiliteydi bizim
Amin inşallah sizlere de sağlıkla nasip etsin rabbim, ben hiç duymamıştım öyle bi rapor özeller için ama bildiğim kadarıyla yaş 35 üstü ise ilk deneme de olsa ücretsiz devlet hastanelerinde tüp bebek yapılabiliyor, veya 35 altı ise iki kez aşılama denendiyse yine devlette ücretsiz tüp bebek yapılıyor. özellerde sanmıyorum geçtiğiniDevletten alınan rapor ücretin bir kısmı karşılanıyor ya rapor geçerli olunca ama işte ozellerde de çoğu yerde geçmiyor sanırım . Ne güzel Allah sağlık versin evladiniza inşallah![]()
Takdiri ilahi diyen Şahin zeteroglu mu ,3 düşükten sonra2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...
evet kesinlikle.Takdiri ilahi diyen Şahin zeteroglu mu ,3 düşükten sonra
Aslında pek çok kişiyi anne yaptığı için hakkında kötü konuşmak değiş niyetim yaptığı işe saygım sonsuz kendisi bir hekim, fakat onda tedavi göreceklere bir kaç önerim olabilirim naçizane;2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...
Bana da böyle bir yaklaşımı olduTakdiri ilahi diyen Şahin zeteroglu mu ,3 düşükten sonra
Bana da böyle bir yaklaşımı oldu
Düşük vs yapmadım ama genel yaklaşımı takdir ilahi nasip vb gibiydi
E zaten bunları ben biliyorum bunu kabullenmişim sen bana hekim olarak nasıl bir bilim sunacaksın?. Bunu konuşmadı.