Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

OLEY OLEY OLEY OLEY OLEY OLEY OLEY OLEY OLEY OLEY YAŞASINNNNNNN HADİYİNNN BAKALIM maşallahhhh:CüvCüv:

selam arife allah ın hikmetine süal olmaz inşaalllah hakkımızda neyse onu versin

canım hayırlısıyla transferin olur inşallah.......dualarım seninle......

dualarımız seninle cnm.hayırlı haberler inşallah....

slm arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum.belki size saçma elecek ama...kaç tane yumurtan varsa hepsinimi alıp döllüyorlar.

dikalman hayırlısı olsun canımm...bu arada arkadaşlar bu gece kaadir gecesi olma olasılığı fazlaaa...dualarımızıııııı birbirimiz için unutmayalımmm ....bluesu,momi,halidem,dikalman,anda,justing,cennetim,susamuru,pink,mumudi.......arkadaşlar isimlerini yazamadıklarımmm dualarımmm sizinleeee..

geleceğin anneleri slm hepinize.ama kimse yok burda.neyse nasılsınız kızlar.öpüyorum hepinizi.yarencim benimde dualarımda hepiniz varsınız.hepimiz burdan gebeş olarak ayrılırız inşallah....

zemuszemusevetttt kızlar dilkanman arkadaşım naptın bakalım nasılsın canım? halidem peki sen nasılsın tatlım? VE TÜM TÜP ANNE ADAYLARI SıZLER NASILSINIZZZZ???kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…