- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.781
bilmiyorum tatlım dr ne zaman derse hayırlısıyla vakti gelsin artık kistim gitsin yumurtalar görünsün yumurtalıklarda en yüksek şansımın olduğu ay başlarız inş bir an önce gelsin ama sabırsızlanıyorum çok sıcaklarda yaptırmak istemedim git gel zor oluyor şimdi havalar biraz daha serinliyor önümüzdeki ay yada ondan sonraki aya inş başlarız ALLAHIN izniyle
selam kızlar nasılsınız? Beni sorarsanız ben gayet iyiyim sadece yatmaktan çok sıkıldım hertarafım ağrıyooo allaha şükür bi aksilik yok şimdilik bebişlerde iyi çünkü bana zorluk hiç çıkartmıyorlar ayyyy bebişler dedim inşaalllah pozitif sonucu alırım 12.sinde dimi yaa allahımm yardım et herkeze isteyenede bolbol ver rabbimkaydirigubbakcemile3neyse benim sürem doldu eşim bakış atıyorkaydirigubbakcemile şimdilik hoşçakalın
momi canım hayırlısı olsun operasyondan önce bir kere daha denemeye karar vermişsin,demekki senin için hayırlısı buymuş canım.İnşallah bu sefer olacak buna inanıyorum.:teytey:
kısmette ne varsa onu yaşıyoruz momicim herşeyin zamanı gelince olacak çok iananıyorum sadece beklemekten başka yapılacak birşey yok
ben şimdilik doğum kontrol ilaçı kullanıyorum en az üç ay kullanmam gerekiyormuş ben çok hassas olduğum için rahim toparlanması gerekiyormuş
henüz tedaviyi düşünmüyorum RABBİM neyi kısmet eder ama bilemiyorum
evet bluesuum yumoşlar toplandı,ama bu sefer anca 6 tane toplanabilmiş,üst üste yaptırırsan olacağı budur.Bir ayda iki kere narkoz alınca ayılmam da zor oldu,ağrım da oldu.Tabii bu düşüncelerimi sadece sizlerle paylaşabilirim,eşime yada anneme söylesem üzülüyorlar,onlara iyiyim,çok iyiyim diyorum.
yaptım canım bugün adet oldumcmrtesi görüşmeye geliorum şahin beye.
a.s.hayırlı cumalar cnm
iyiyim ben canımma.s.momi,samur,yarenb,pink,anda .........kızlar nasılsınız..........
oo maşallah canım benim 5 tane bebiş hayırlısı olsun hakkında tatlım yarın dualarım senin için olucak hayırlısıyla al bebişlerini gel inşş:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5Arkadaşlar merhaba,hepiniz nasılsınız?Ben iyi olmaya çalışıyorum.Bugün tel.geldi,6 yumurtanın 5 i döllenmiş ve transferim yarınmış.yarın benim için dua edin arkadaşlar.Dualarınıza çok ihtiyacım var.Sizleri çok öpüyorum.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim bluesuu inş sorun çıkmazda başlarım hemen 2. tedvime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?