Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yazilarinizi okudum ve bende kendimi anlatma istegi duydum.Ben 1974 dogumluyum.1996 yilinda yumurtalik patliyarak ic kanama gecirdim.Amaliyatta girerken apandis dediler gozumu actigimda yumurtalin alindi dediler.Ilk sordugum soru cocugum olacakmi oldu?Cevap hic uzulme ontane olur dediler.kisaca gecmeye calisacagim hayatimi.1997 yilinda beni istiyen ilk kisi ile evlendim.Cocuklari oldu bitti cok sevirim her zamanda derdim ALLAH bana 10 tane kiz versi diye neyse hizli atmiyim bu evliligimde korunmadigim halde hamile kalamadim.Bir yil sonra hastane hastene gezerek gercegi ogrendik Yumurtaliktan haric birde kanallari kesmisler ve normal yoldan hamile kalma sanshim hic yokmus,tup bebegi onerdiler 2000 yilinda Alman hastanesinde Dr.Memet Ali beyle goruserek tup bebege basladik o zamanlar sana iki kere sans veriyorlardi,birincisi ucuncu gun trensferi iki gun sonra kan testi negatif ise 5.gun kalan embriyolari veriyorlardi.Benimkisi ise ilk 3.gunun sonunda negatif ten sonra 5.gun trensferinde pozetif dediler 2. gunden sonra bir daha test yaptilar ve sonuc negetif.Bunada biokimyasal gebelik dediler.2001 yilinda esimden ayrilip Hollandaya kacak olarak geldim.2005 de Burada calistigim bahcenin sahibi ile evlendim.Esim hollandali.Suan cok mutluyum ALLAH tan esinle hic bir sorunum yok anlatmistim durumumu.Bana biz birbirimizi sevdikten sonra hic bir seyin onemi yok der her zaman ama cocuklara ne kadar duskun oldugunuda biliyor.Neyse burada 2006 yilinda ilk denememizi yaptik benim gonlum her zaman turkiyede deneyelim olur diyordu,ilk deneme negatifle sonuclandi,burada uc kez sigorta karsiliyor ilaclarida senden beskurus cikmiyor.2.denemede dollenme olmadi,3.denemede yine huzunlu son.Byradaki sansimiz bitince turkiyeye geldim.Alman hastanesindeki doktoru arastirip buldum.Buruksel de gorev yapiyormus hemen oraya gittik.Ilk utresyon kontrolunda kis var ama rahimi bozmuyor dedi.Once bir deneyelim cok ilgili bir doktordur.Hakkini yiyimem cok ilgilendi benimle ama sansim ordada olmadi ve yine olmadi.sonuctan sora kisi almaya karar verdiler.Istedikleri miktar 6000 oldu,yani bize cok geldi saten yeni o kadar masrafin altinda kalkmisin ve de yeniden denemek istiyorsun,doktorumla konustum bunun buccemi asacagini soyledim oda baska bir kilinikte yari fiyatina yapariz dedi bende kabul ettim.Ve once gobekten acilara denemisler olmamis dusunduklerinden daha buyukmus kis sonrada zezaryan yontemi ile almislar.Ameliyattan sonra alti ay beklememi rahimin duzelmek icin bu surece igtiyaci oldugunu soyledi.6.ayin sonunda bir daha gittik mehmet Ali beye rahimimde bozulma oldugunu bu yuzden kanamalarimin azaldigini soyledi iste o zaman yikildim artik kendini guclu issetmiyorum ama yanimda annemde vardi duygularini ortaya cikarmaktan utaniyordum annemi odadan cikardim yanimda sadece esim vardi oda turkce anlamadigi icin her seyi konusa biliyordum doktorumla.Ama bu arada yine yer degistirmisti doktor bir ust katta idi bende esime birde bir alt kattaki burukssel e ugrayalim birde orada kontrol olalim dedim oda hemen kabul etti.Asaga indik.Her zaman guler yuzle karsilamislardir bizleri.Okadar zaman gecmesine ramen herkes tanidi bizi.Derken dr.husamettin bey vardi o zaman ona kontrol oldum oda hic bir engelin olmadigini baslaya bilecegimizi soyledi.Bizim duymak istedigimiz buyduki hemen okeyledik.Benimle beraber tedavi goren danimarkadan gelen bir bayanla arkadas oldum ayni anda geri trensfer yapildi benimki yine :sinifsinif:uzucu oninki ise pozetif oldu hemde ikizlere suan bir oglu birde kizi var.Allah bizlerede vermek nasip etsin demekten baska hic bir sey gelmiyor dilimin ucuna.Dr yucel bey bana once histrecopie olmami sonra eger bir bazukluk var ise yapay rahim denemeyi ama once bir bakalim ne gibi sorun var diye.Ama esinde burada arastirmis belli bir zaman gecince sigorta yeniden karsiyilirmus tup bebegi.Bende ilk once histrekopi oldum herseyin yolunda oldugunu soylediler.Bizde yeniden denedik ve bu ayin 6 sinda test olmam gerekiyor.Ama adet sancilari cektigim icin buseferde olmadi dedim ve bugun test yaptim evet sonuc yine kotu sonuc yine husran ve suan bilmiyorum ne yapmam gerektigini ilaclara devammi etsem yoksa biraksammi.Burada kan testi yapmiyorlar evde kendin yapiyorsun bir yonden kendime inanma diyorum devam et bu sefer tamam ama bir taraftanda kendini kandirma bu ilk sefer degil 8.hep ayni acilar ve husun hayal kirikligi birde bunu icine atma esini uzmemek icin sende uzulmuyormussun gibi yapma.Evet arkadaslar daha ne kadar devam etmeliyim aramaya kime guvenmeliyim hangi hekime bas vurmaliyim.Bana sadece bir doktor deseki kizim ugrasma olmaz senin cocugun birakacagim ama eger her severinde bir daha deneyelim dendiginde icimde yeniden bir umut yeseriyor belki bu sefer olur diye ama hep ayni hayl kirikliklari aslinda alismam lazim bu duruma ama bir turlu alisamiyorum her severinde tamam diyorum bu sever tamam kendimde degisiklikler ariyorum acaba bir sinyal alcakmiyim diye.Suanda cikmaz bir yoldayim ve sizlerde ozlem cektiginiz icin bir oneriniz olur herhalde bana.Iste kizlar bu benim hayat hikatem hep aci hep aci sadece guzel olan tek sey hayatimda oda esim ve benim uzulmem onu daha cok uzuyor ama ben artik guclu degilim.Ama onuda uzemem.Neyse kafanizi agrittim kusura bakmayin.Ama yazmak bile iyi geldi.umarim ALLAH im sizi anne yapar arkadaslar.Tesekkurler

cnm benim bunca şeyin üstüne ne desek içindeki acıyı hafifletmez biliyorum ama hiç umut yok deseler buna alıştır kendini derim.ama umut varsa niye denemiyeceksin cnm.gücün imkanın varsa tekrar dene derim.Allah tez zamanda bebeğini kucağına almak nasip etsin cnm.

arife canım hoşgeldin. çok zor geçmiş zaman senin için. ama gücüne ve yılmamana hayran kaldım. hepimizin isteği hasreti aynı. kimimiz ilk denemesinde kimimiz 13.de... ama umut olduğu maddi manevi gücümüz olduğu sürece devam ederiz herhalde diye düşünüyorum.
ama içimden hem kendim hem benim gibi isteyen tüm kardeşlerim için en kısa zamanda kolaylıkla gelsin diye yalvarıyorum rabbime.
bundan sonra sende dualarımızdasın umarım rabbim seni de bekletmeden kolaylıkla kavuşturur yavruna...

senin için ne zaman hayırlıysa ne zaman bol bol kaliteli yumoşun olup bebeğine kavuşabileceksen o zaman olsun canım benim.

bende tereddütte kaldım hemen bu adette başlasam mı bir dahakini mi beklesem diye.
aslında bir an önce başlasam diye çok istiyorum ama bir yandan da başlamadan önce yumurtaları falan arttıracak birşeyler yapsam mı diye düşünüyorum. kaydirigubbakcemile

cennetim hadi bakalım büyüt şu embriyoları iyice yapışsınlar sana 9 ay kalsınlar karnında inşalah kaydirigubbakcemile2

momi canım hayırlısı olsun operasyondan önce bir kere daha denemeye karar vermişsin,demekki senin için hayırlısı buymuş canım.İnşallah bu sefer olacak buna inanıyorum.:teytey:

hayırlısı canım ya olsun diye çok istiyorum tabi ama olmayınca da insan çok yıkılmamak için biraz arada kalmaya uğraşıyor herhalde.

bu arada toplanan yumoşların inşallah en iyi kalite emb. olup döner ve sımsıkı tutunurlar sana.

siz cennetimle başı çekin geliyoruz peşinizden.

anladım canım hayırlısı olsun hepimiz için sonuçta önce sağlıklı olmalıyız ki sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek olsun.

hadi bakalım sen şimdi 3 ay dinlen bir toparlasın vücudun inşallah.

evet canım öyle oluyor.......bende ilkinde hemen hatta ameliyathanede ayılmıştım.....ikincisinde 2-3 saat sersemlik hissetmiştim......3.cüde ameliyathaneden odama getirilişimi hiç hatırlamadım ve 2 gün boyuncada ağrılarım hiç geçmedi......üst üste tabiiki bu narkozlar,operasyonlar bir yerlerimizden çıkıcak......ama ne yapalım,herşeye katlanıyoruz işte........

Arkadaşlar merhaba,hepiniz nasılsınız?Ben iyi olmaya çalışıyorum.Bugün tel.geldi,6 yumurtanın 5 i döllenmiş ve transferim yarınmış.yarın benim için dua edin arkadaşlar.Dualarınıza çok ihtiyacım var.Sizleri çok öpüyorum.opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar cnm
a.s.
momi,samur,yarenb,pink,anda .........kızlar nasılsınız..........
iyiyim ben canımma.s.
oo maşallah canım benim 5 tane bebiş hayırlısı olsun hakkında tatlım yarın dualarım senin için olucak hayırlısıyla al bebişlerini gel inşş:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim bluesuu inş sorun çıkmazda başlarım hemen 2. tedvime

inş başlarsın hayırlısıyla tatlımma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…