Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cennetim canım nasılsın? nasıl gidiyor bekleme süresi?
az kaldı testine hadi bakalım. zemuszemus

dilkalman nasıl geçti transfer? iyisindir umarım.
maaşallah 6 tanenin 5i döllenmiş demek çok güzel sayın. sımsıkı tutunurlar inşallah...

çok yorma kendini... opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız?görüşemedik 2 gündür özledim sizleri.haftasonu şahin beydeydim biliosunuz.en son beni aldı içeri sizle işimiz uzun die.12de hastanedeydim 4te girdim yanına neyse muyane etti sorun yok yumurtalıklar normale dönmüşler.neden tek yumurta oluştuğunu anlamak için gen testi istedi hep mi böleydi yoksa sadece tedavi ayına ait bi durummuydu die bakmak için.onun sonucuda 15 gn sonra belli olucak yani benim iş bayramdan sonraya kaldı.tabi buarada kilo vermm gerekio

selam kızlar hayırlı günler haftabaşı bugün iyi bir hafta geçirelim inş hava bugün serinledi çok güzel oldu ben hapşırıyorum arada hastalıklar aman uzak olun benden
dilkalman yazmamış bize dinleniyodur belki özledim ama ben arayı uzatma canım:))
halidem olsun canım geç olsunda güç olmasın inş gen testini nerede yaptırdın canım

Son düzenleme:

iki gündür baktım gelmeyince bir terslik var sandım.çok sevindim cnm senin adına.bayramdan sonraya ne kaldı be güzelim..yumurtalıkların normale dönmüş ya çok şükür....

saol justingim inş bi sorun çıkmaz zaten 3 neden saydı ya yumurtalıklarım hep bu şekilde üretiodu bu en kötü senaryo tabi.ya sadece o aya mahsus bi durumdu bu sefer sorun çıkmayabilir yada kullandığım ilaçlarda sorun vardı bozuktu v.s.bizim istediğimiz tabi 2. seçenek yada 3.:)) pinkim testimi acıbademde yaptırdım yine 15 günü bulmaz sonucun gelmesi bi kez daha yaptırmıştım başta 1 hafta sonra gelmişti sonucu kistik fibroz testiydi tabi o

geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın ilk muayeneni şimdi diğer aşamalarda rabbim inş.en büyük yarve yardımcın olsun
opuyorumnanaktan

Arkadaşlarım merhaba,özlenmek,merak edilmek ne kadar güzel,sağolun.Bu güzel kalplerinize Allah hiç dert,keder vermesin inşallah.

buralardayım,cumartesi bildiğiniz gibi transfer oldu,ondan beri ailem ve eşim tarafından cep tel.u ve bilgisayardan biraz uzak tutuluyorum,yoksa hep aklımdasınız.

5 döllenen embriyomun 2 tanesi 1.kalite,2.tanesi 2.kaliteymiş ve bana 5 i de transfer edildi.şimdi beklemedeyim canlarım.Dua ediyorum,yatıyorum,bekliyorum.Allahım inşallah hayırlısını verecek ve ben de size güzel haberler vereceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…