Merhaba,bende Şahin beyin hastasıyım. 2 Aralık'ta 2 adet 3. Gün 1. Kalite embriyo transferi yapıldı. Sekizinci günümde lekelenmeler başladı ama önemli olmadığını söylediler. O gün idrar testi Yaptım negatifti. 9. gün silikte olsa çift çizgiyi gördük 10. Gün biraz daha belirginleşti çizgi.aynı gün akşam kasıklarımda yoğun ağrılar başladı. 11 gün sabah testim dahada koyulaşmıştı artık hamileyim diye sevinmeye başladım ve o gün tam okuldan çıkmadan önce tuvalete girdim ve şok oldum çamaşırım kan içindeydi.Hemen hastaneyi Aradım bana bi iğne ismi verdi hemşire onu yaptır hemen gel test yapalım dediler. Zaten test günüme bir gün kalmıştı.İğneyi oldum apar topar hastaneye gittik.Test sonucum 43 çıktı evet hamileyim ama bi terslik vardı kanamam iki gün devam etti.ilk gün koyu renk ve hep pıhtılıydı.ertesi gün akşam normal kana dönüştü ve akşam bir anda kesildi kanama.Dün testi tekrarlamak için gittik ve değerim 19 a düşmüştü.

Malesef düşük yaptım.keşke hiç tutunmasaydı hiç ümitlenmeseydim dedim ama bir yandanda hamile kalabildiğimi gördüm en azından diyorum.Dr umda aynı şeyi söyledi.Hayırlısı böyleymiş napalım.Geride 6 tane Donmuşembriyom var. Tek tesellim bu.