Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

arkadaşlar ben de acıbadem de aylin hanıma gidiyordumşimdi bizi şahin beye yönlendireck.cumartesi görüşeceğiz.çok methediliyor

Şahin beyle görüştük mükemmel bir doktor.Herkeze tavsiye ederim.Bir daha ki ay aşılamaya başlayacağız hayırlısıyla

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sayfaya internetten kaynaklanan sıkıntılardan dolayı yazamıyordum sayfa çooook gerilere düşmüş bulamadım bile.
yazdıklarınızı yeni okuyabildim efsane yeni sayfanı görmedim canım giden bebeğin için üzüldüm ama allah sana ve kalan bebeğine ömür ve sıhhat versin canım benim geçmiş olsun alklahım kalan bebeğini bağışlasın.

Tezelcim canım benim tedavin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bende şahin beyde tedavi görüyorum.Bu gün tedavimiğnelerle fiilen başlıyor.daha öncesi için doğum kontrol hapı vermişti transfer bayrama denk geldiği için hap tedavisini biraz uzattık bu gün iğneye başlayacağım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

pınkrose canım benim beni yüreklendirdiğin için teşekkür ederim allah razı olsun ama tek başaran ben olmayacağım sen de olacaksın bak şimdi aramıza tezel de katıldı hep beraber güzel günler göreceğiz inşallah

canım çok sağol.Senin için de hayırlı olsun.İnşallah bebişini kucağına alırsın.Dualarım seninle

merhaba arkadaşlar,
çarşamba doktordaydım 5-6 yumurtam var malesef bu sefer çok az sayıları vede endometruyum 5.7 çok ince biraz moralim bozuldu.Ama cumartesiye yine muayenem var pazarteside muhtemelen yumurta toplama.Hakkımızda hayırlısı olsun

Herkese Merhaba
Şahin Bey ve ekibini herkese tavsiye ederim . Çok ilgili ve hastayı anlayıp zaman zaman onun ruh haline göre de davranarak çalışan bir ekip . Hiç sıkıntı hissetmiyorsunuz .Şu an benim tek sıkıntım , hala sonucu bekliyor olmam . Allah hepimizin yüzünü güldürsün bebişlerle

Merhaba Yücem
Bu işe girişirken en önemli şeyin moralini yüksek tutmak olduğunu öğrendim. Lütfen moralini bozma . Bazen en sağlıklısı hiç bir sonuç alamıyor bazen de 1 adet 3. sınıf yumurtayla gebe kalınıyor. Bence en önemli şey motivasyonunu sürekli yüksek tutman .
Inşallah olacak . Bak böyle ikizlerin olsun inşallah

Canım morelini yüksek tut.Bu işte morel çok önemli.Ben herşeyin bir vakti olduğuna inanıyorum.Morelini bozma.Ben neler okudum.Ne şartlarda hamiş kalanlar var.Morelini yüksek tut.

Merhaba arkadaşlar...

Biz de tüpbebek karar aşamasındayız. Zaten Acıbadem Cemile hanıma gidiyorduk ama tüpbebek olunca Şahin beyi tercih edicez gibi görünüyor. Yazılanları okuduktan sonra kararım kesinleşti gibi. Özellikle pozitif hikayeler insanı yüreklendiriyor. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Umarım benim de hikayem mutlu sonla biter.

Son düzenleme:
merhabalar herkeze bende önümüzzdeki ay acıbadem şahin beye gidecegiz tedavi için şu bir ay nasıl gececek bilemiyorum şahin ben çok güler yüzlü ve işini iyi yapan biri bende onun hakkında çok iyi şeyler duydum ve ona yaptırmaya karar verdik ve fiyatlarda normal bence.allah hepimize gönlümüzdekini versin.

mayıs ayında başlayacağız bugün muayene olduk ve öğretmen olduğumuz için mayıs ayına bıraktık okul dersler aksamasın diye.ama sanırım mayısa kadar kafamda büyüteceğim heyecanlanacağım da keşke şimdi başlayıverseydik hazır adetin 2. günündeyim.kısa protokol uygulanacak
şahin bey bugüne kadar gördüğüm en pozitif en anlayışlı insan.ona güvenmek zor değil yani. ve insan doktoruna güvenirse her şey daha kolay olur bence.en azından stresi yener
ayyy ben moda girdim ikizlerimi düşünüyorum iyi mi? yok yok bu kadar moda girmemeliyim belki de tutmaz.
mayıs bir an önce gelse...

merhaba kızlar bu sayfayı bir türlü bulamıyorum yazdıklarım kayboluyor sayfa gerilere düşüyor

arkadaşlar nerelerdesiniz lütfen birbirimizden haberdar olalım yani sizin yaşadıklarınızı benim gibi acemiler de yaşayacak lütfen bu sayfayı devam ettirelim ki herkez bilgilensin hepimiz aynı şehirde ve aynı ortak yanımız olan acıbadem hastalarıyız lütfen bu sayfayı es gecmeyelim bursada ve acıbademde tüp bebek yaptıranlar ve yaptıracaklar yazsın ben şahin beyin hastsıyım ve ona tüp bebek denememi yaptıracagım

canım gelişmelerini yaz buraya olurmu ben daha başlamadım haziran gibi düşünüyoruz biz..

merhaba arkadaşlar bende acıbademde tedaviye başlamayı düşünüyorum memnunmusunuz birde fiyatlar konusunda bilginz varmı acaba.herkes için hayırlısı olur inşallah herkese başarılar bol şanslar Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…