Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

kızlar selam ayrı kaldık biraz ama kavuştuk çok şükür..yetkililerede teşekkürler...

oh be kk gerı dondu ozledım herkesı yaa nasılsınız kızlarrr

iyim arkadaşlar cuma günü yani yarın sabah doktora gidicez ilk gidişimiz, eşimle birlikte çok heyecanlıyız üçüz diye düşünüyoruz sizler nasılsınız arkadaşlar anlatın neler yapıyorsunuz benim ilk ayım biraz mide bulantılarım var ilk dönemleri biraz anlatın bana neler yaşıyorsunuz sizlerde anlatın

arkadaşlar mrb.nasılsınız.dün dr. gittim ve ikizlerim olacakkkkk.çok değişik bir
duyguymuş ya valla.allah her isteyene versin

egulom Allah bağışlasın canım sağlıklı sıhhatli ve zamanında kavuşun yavrularınla canım.Ne güzel bir mutluluk olmalı darısı bizlerinde başına
efsanem canım normaldir bulantıların bunlar bünyeye ve yapıya göre değişen şeyler endişelenme canım allah sağlık versin yavrunada sanada
pinkrose canım hadi sıra bizde allahım bizede nasip edecek bu mutluluğu
birde seherim vardı nerelerdesin canım sen ne durumdasın
hepinize iyi haftalar diliyorum

canım ben bu aralar pek sık gıremıyorum mıdem felaket artık gucumde kalmadı yerımden kalkamaz oldum ama olsun bebişlerım ıcın deger tabıkı sen ne zaman başlıyorsun yada ben yokken başladınmı canım

kızlar ben geldim nasılsınız bakemm..egulo hayırlısı olsun canım ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın inşşş...yücem haklısın canım sıra bizde hayırlısıyla bizde hamiş oluruz inşşşş canım..seherim canım benim nasılsın bulantılar azalıyomu..inşş geçsin artık...efsanecim seninde başlamış bulantılar normaldir hayırlısıyla bi süre sonra bitecek canım...hepinizi öpüyorumm..ben gezmeden döndüm artık burdayım görüşürüz kızlar...

seherim az kaldı be canım geçecek sonrada bu sefer diyeceksin ki ay şu boğazımı tutamıyorum bizde sana gülecek sonra güldüğümüz bizimde başımıza gelecek allahın izniyle pinkrose ve benim başıma ve tüm isteyenlerin aminnnn
Pink rose canım ben daha başlamadım reglimi bekliyorum bakalım reglimle beraber gideceğim doktora ne diyecekler bakalım .31 olunca bekliyorum bakalım olunca gideceğim nasipse .

arkadaşlar mrb.nasılsınız.dün dr. gittim ve ikizlerim olacakkkkk.çok değişik bir
duyguymuş ya valla.allah her isteyene versin

canım cok sevındım kac haftalık oldu yaramazlar bıdahakı kontrolun ne zaman

canım ya azalmıyor malesef ama hergun degıl sırayla bırgun cok kotuyum bırgun ıyı ınsallah bıtıcek bunlarda hadın bakalım sıra senle yucemde sızde hamış olunca tam şenlenıcek bu sayfa:sm_cool:

inşallah seherim inşallah
Reglim erken oldu galiba yarın bende gideceğim artık şahin beye henüz randevu almadım ama Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin

inşallah seherim inşallah
Reglim erken oldu galiba yarın bende gideceğim artık şahin beye henüz randevu almadım ama Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin

canım randevu al hemen cunku şahın bey ayın 1 ıle 15 i arası amerıkada semınerde olucak ayy heyecanlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…