Canım reglimi bekliyorum olunca gideceğim bu arada eşiminde tahlil vermesi gerekiyorbir iki hafta sonra başlarız herhalde bir mani olmazsayücem ne zaman başlıyosun canım tedaviye varmı niyet..
egulom Allah bağışlasın canım sağlıklı sıhhatli ve zamanında kavuşun yavrularınla canım.Ne güzel bir mutluluk olmalı darısı bizlerinde başına
efsanem canım normaldir bulantıların bunlar bünyeye ve yapıya göre değişen şeyler endişelenme canım allah sağlık versin yavrunada sanada
pinkrose canım hadi sıra bizde allahım bizede nasip edecek bu mutluluğu
birde seherim vardı nerelerdesin canım sen ne durumdasın
hepinize iyi haftalar diliyorum
kızlar benim başladı mide bulantılarım açken oluyo ama normalmi????bileniniz varmı
arkadaşlar mrb.nasılsınız.dün dr. gittim ve ikizlerim olacakkkkk.çok değişik bir
duyguymuş ya valla.allah her isteyene versin
kızlar ben geldim nasılsınız bakemm..egulo hayırlısı olsun canım ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın inşşş...yücem haklısın canım sıra bizde hayırlısıyla bizde hamiş oluruz inşşşş canım..seherim canım benim nasılsın bulantılar azalıyomu..inşş geçsin artık...efsanecim seninde başlamış bulantılar normaldir hayırlısıyla bi süre sonra bitecek canım...hepinizi öpüyorumm..ben gezmeden döndüm artık burdayım görüşürüz kızlar...
inşallah seherim inşallah
Reglim erken oldu galiba yarın bende gideceğim artık şahin beye henüz randevu almadım ama Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?