Canım hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin aramıza bu sayfayı canlı tutalım birbirimizin durumunu takip edelim.merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.Bende tüp bebek tedavisine yeni başladım acıbadem şahin beyle.benim hikayem kısaca şöyle 4 yıllık evliyim 3 senedir korunmuyoruz ve eşim ve bendede hiç bir sorun yok.tüm testler yapıldı.açıklanamayan infertilite tanısı kondu.3 sene içersinde klomen kullandım 3 ay kadar ve 3 aşılama oldum.hepsinin sonucu negatif.daha sonra tüp bebeğe karar verdik ve bir sürü merkez araştırdım acıbadem bana daha güvenilir geldi.şahin beyle görüştük uzun protokollu bir tedaviye başladık.21 günlük doğum kontrol hapı kullandım.ve bugün 21.gün lucrine başlıyacağım saat 19.00 da. yani anlıyacağınız bizim için süreç başladı inşallah herkes için hayırlı olur.
Hayırlısı olsun canım duacınım allahımın izniyle bu sefer olacak endişelenmemeye çalış.En güzeli olacak ve ben inanıyorum bu sayfa uğurlu olacak buraya yazanlar güzel haberlerini yazacaklaryücem dua edin ne olur ben hep dua ediyorum hepimiz için bugün 3. iğnemi vurunacağım geçen ay 17 sin de adet görmüştüm.bu ayda 18-19 unda bursa da oluruz sanırım yumurtaların dumuna bakacaklar umarım herşey yolunda gider.o zaman belli olurmu bilmiyorum transferin ne zaman olacağı, içimde bir burukluk var nedeni 1.sinde aldığım negatif sonuç olsa gerek.zaman zaman çok ümitleniyorum bu sefer olacak diye kimi zamanda çok duygusuzlaşıyorum hiçbir şey hissetmiyorum ama hep dua ediyorum.allahım ne olur emeklerimizi boşa çıkarma sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et hiçkimsenin kucağını boş bırakma,annelik duygusunu bizlerede yaşat..............................................................
yücem dua edin ne olur ben hep dua ediyorum hepimiz için bugün 3. iğnemi vurunacağım geçen ay 17 sin de adet görmüştüm.bu ayda 18-19 unda bursa da oluruz sanırım yumurtaların dumuna bakacaklar umarım herşey yolunda gider.o zaman belli olurmu bilmiyorum transferin ne zaman olacağı, içimde bir burukluk var nedeni 1.sinde aldığım negatif sonuç olsa gerek.zaman zaman çok ümitleniyorum bu sefer olacak diye kimi zamanda çok duygusuzlaşıyorum hiçbir şey hissetmiyorum ama hep dua ediyorum.allahım ne olur emeklerimizi boşa çıkarma sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et hiçkimsenin kucağını boş bırakma,annelik duygusunu bizlerede yaşat..............................................................
hadi hayırlısı canım inşallah hamiş olacaksın ümidini sakın azltma ALLAHIN izniyle başarıcaksın canım..inşallah..:1hug:
selam,ben de şahin beyin hastasıyım.haziranda ilk tüp denemem başarıyla sonuçlandı ve şu an 5. aya girdim.üstelik ikiz benimkiler,kızlarım olacak kısmetse.şahin beyden çok memnunum ben,ekibi de çok iyi,kafanda hiç soru olmasın çok profesyoneller.riske atmıyorlar hiçbirşeyi.zaten çok pozitif bir doktor ki bizim gibiler için çok önemli birşey bu.Bursadaki bütün merkezleri araştırdım ben acıbademe karar vermeden önce.iyi ki de burayı seçmişim diyorum şimdi.doğumu burada yapamayacağım içim ( çok pahalı) başka bir hastaneye de başladım şimdi mecburen.ama şahin beyi bırakamıyorum ona da gidiyorum gene.onun gibi anlamıyor sanki diğeri yada o kadar özenli değil.neyse umarım senin için hayırlısı olur..bir an önce güzel haberi alırsın.
efsane 202 seninde inşallah hayırlı sonuçlar olur.isteyen herkes bebişlerine kavuşsun.... :Saruboceq: inşallah başı biz çekeriz bütün tedaviye başlamış olanlar ve başlıyacak olanlar hamiş kalır. bugünden sonra tecrübelerimizi yazalım herkes ne yapacağını bilsin
pumpney sizin sorun neydi ??
kısmetse bende acıbademi düşünüyorum
daha gidip görüüşmedim ama
söylentiler üzerine şahin beyin işinin ehli biri olduğunu duydum
yılbaşında gidicem görüşmeye şubattada başlarız heralde raporsuz olarak
biraz tuzlu olacak ama
napalımsositososito
merhaba efsane202 benim lucrin 14 tane bugün 3.günüm olacak.belki de senin dediğin gibi aynı günde oluruz.bide sen biliyomusun şimdi önümüzde tam olarak kaç gün var transfer bayrama denk gelmesin..o kafamı kurcalıyo tatile falan denk gelmesin.
Hayırlı olsun canım tedavin allah hepimizin gönlünün muradını versin.kısmetse bende acıbademi düşünüyorum
daha gidip görüüşmedim ama
söylentiler üzerine şahin beyin işinin ehli biri olduğunu duydum
yılbaşında gidicem görüşmeye şubattada başlarız heralde raporsuz olarak
biraz tuzlu olacak ama
napalımsositososito
canım sen ne kadarlık hamilesin şimdi allahım bağışlasın bebişinizi size sizi bebişinizebende 1,5 cm bir çikolata kisti var onun dışında hiçbir sorun bulunamadı.raporumda sebepsiz infertilite yazıyordu.3 aşılama yapıldı,tüplerim açık olduğu için.son çare tüp bebekti,neyse ki başarılı oldu.Şahin bey normal yolla da kalabilirsin ama yıllarca da bekleyebilirsin deyince beklemedik.eee yaş 29 oldu artık.umarım siz de çok mutlu olursunuz çünkü haberi aldığınızdaki mutluluk anlatılamayacak kadar büyük..ama güzel ve olumlu şeyler düşünün bu süreçte.
selam kızlar nasılsınız ..ben acıbademe karar vermiştim temmuzda microm olucaktı heyet raporunu devlet artık 3 ten 2 ye indirince yani hiç bir masrafımızı ödemeyeceğini öğrenince para biriktirmek için ramazan dan sonrasına bırakmıştım..ama arayıp hastaneye bilgi vermemiştim şahin beyin hemşiresi aradı az önce hal hatır ve durumumu sordu ne yapmayı düşünüyosunuz dedi..ayyy ben bu ilgi alakadan çok mutlu oldum yaaa..bu sıcaklık çok güzel arkadaşlar birkez daha bursa acıbadem in çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum..inşallah bir aksilik olmaz hayırlısıyla tedavime başlar hayırlı sonuçlar alırım hepimiz alırız inşallah kızlar yaaa...inşallah...[/QUO
inşallah pink rose çok sevindim sevindiğine başlıcaksın dimi bayramdan sonra hayırlı haberlerimizi veririz umarım en kısa zamandakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?