Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

Canım hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin aramıza bu sayfayı canlı tutalım birbirimizin durumunu takip edelim.
efsanecim hadi bakalım sizler başı çekin güzel haberlerinizle

yücem dua edin ne olur ben hep dua ediyorum hepimiz için bugün 3. iğnemi vurunacağım geçen ay 17 sin de adet görmüştüm.bu ayda 18-19 unda bursa da oluruz sanırım yumurtaların dumuna bakacaklar umarım herşey yolunda gider.o zaman belli olurmu bilmiyorum transferin ne zaman olacağı, içimde bir burukluk var nedeni 1.sinde aldığım negatif sonuç olsa gerek.zaman zaman çok ümitleniyorum bu sefer olacak diye kimi zamanda çok duygusuzlaşıyorum hiçbir şey hissetmiyorum ama hep dua ediyorum.allahım ne olur emeklerimizi boşa çıkarma sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et hiçkimsenin kucağını boş bırakma,annelik duygusunu bizlerede yaşat..............................................................

Hayırlısı olsun canım duacınım allahımın izniyle bu sefer olacak endişelenmemeye çalış.En güzeli olacak ve ben inanıyorum bu sayfa uğurlu olacak buraya yazanlar güzel haberlerini yazacaklar

efsane 202 seninde inşallah hayırlı sonuçlar olur.isteyen herkes bebişlerine kavuşsun.... :Saruboceq: inşallah başı biz çekeriz bütün tedaviye başlamış olanlar ve başlıyacak olanlar hamiş kalır. bugünden sonra tecrübelerimizi yazalım herkes ne yapacağını bilsin

hadi hayırlısı canım inşallah hamiş olacaksın ümidini sakın azltma ALLAHIN izniyle başarıcaksın canım..inşallah..:1hug:

günaydınnn ne uykusu işe başladık bile evet kızlar sizler tecrübelerinizi yazın ve teker teker haberlerinizi yazınki bize de umut olsun değil mi?

pumpney sizin sorun neydi ??

egulo merhaba hayırlısıyla başladın sanırım lucrine kaç ünite?benimki 10 ünite adetin 2. gününe kadar aynı şekilde devam.seninde öylemi?belki acıbademde karşılaşırız belkide transferimiz aynı gün olabilir bir gün arayla başladık çünki iğneye :teselli:

kısmetse bende acıbademi düşünüyorum
daha gidip görüüşmedim ama
söylentiler üzerine şahin beyin işinin ehli biri olduğunu duydum
yılbaşında gidicem görüşmeye şubattada başlarız heralde raporsuz olarak
biraz tuzlu olacak ama
napalımsositososito

Son düzenleme:
pumpney sizin sorun neydi ??

bende 1,5 cm bir çikolata kisti var onun dışında hiçbir sorun bulunamadı.raporumda sebepsiz infertilite yazıyordu.3 aşılama yapıldı,tüplerim açık olduğu için.son çare tüp bebekti,neyse ki başarılı oldu.Şahin bey normal yolla da kalabilirsin ama yıllarca da bekleyebilirsin deyince beklemedik.eee yaş 29 oldu artık.umarım siz de çok mutlu olursunuz çünkü haberi aldığınızdaki mutluluk anlatılamayacak kadar büyük..ama güzel ve olumlu şeyler düşünün bu süreçte.

merhaba efsane202 benim lucrin 14 tane bugün 3.günüm olacak.belki de senin dediğin gibi aynı günde oluruz.bide sen biliyomusun şimdi önümüzde tam olarak kaç gün var transfer bayrama denk gelmesin..o kafamı kurcalıyo tatile falan denk gelmesin.

aysen merhaba bende şahin beyin hastasıyım. inşallah sende bebeğine kovuşursun bir an önce...

canım benimkide 14 tane ama şırıngalar yetmiyor tekrar alıyorsun benim ilkinde öle olmuştu sanırım öle olur yetmiyor çünki kutudakiler.ama bizim yumişler birden gelişirse belkide gerek kalmaz bakalım burdan paylaşırız yaşadıklarımızı.egula muhtemelen bayrama denk gelecek yada bayramda test gününü bekliyor olacağız tabi bir sorun çıkmazsa inşallah çıkmaz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı olsun canım tedavin allah hepimizin gönlünün muradını versin.

canım sen ne kadarlık hamilesin şimdi allahım bağışlasın bebişinizi size sizi bebişinize

efsane ve eğulo hadi bakalım inşallah hamilelik haberlerinizi kutlayacağız bayramdan sonra.Bayrama denk gelsebile transferiniz sorun olacağını zannetmiyorum kızlar çalışıyor çünkü doktorlar onu proğramlıyorlar.

selam kızlar nasılsınız ..ben acıbademe karar vermiştim temmuzda microm olucaktı heyet raporunu devlet artık 3 ten 2 ye indirince yani hiç bir masrafımızı ödemeyeceğini öğrenince para biriktirmek için ramazan dan sonrasına bırakmıştım..ama arayıp hastaneye bilgi vermemiştim şahin beyin hemşiresi aradı az önce hal hatır ve durumumu sordu ne yapmayı düşünüyosunuz dedi..ayyy ben bu ilgi alakadan çok mutlu oldum yaaa..bu sıcaklık çok güzel arkadaşlar birkez daha bursa acıbadem in çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum..inşallah bir aksilik olmaz hayırlısıyla tedavime başlar hayırlı sonuçlar alırım hepimiz alırız inşallah kızlar yaaa...inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…