canım benimkide 14 tane ama şırıngalar yetmiyor tekrar alıyorsun benim ilkinde öle olmuştu sanırım öle olur yetmiyor çünki kutudakiler.ama bizim yumişler birden gelişirse belkide gerek kalmaz bakalım burdan paylaşırız yaşadıklarımızı.egula muhtemelen bayrama denk gelecek yada bayramda test gününü bekliyor olacağız tabi bir sorun çıkmazsa inşallah çıkmaz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız ..ben acıbademe karar vermiştim temmuzda microm olucaktı heyet raporunu devlet artık 3 ten 2 ye indirince yani hiç bir masrafımızı ödemeyeceğini öğrenince para biriktirmek için ramazan dan sonrasına bırakmıştım..ama arayıp hastaneye bilgi vermemiştim şahin beyin hemşiresi aradı az önce hal hatır ve durumumu sordu ne yapmayı düşünüyosunuz dedi..ayyy ben bu ilgi alakadan çok mutlu oldum yaaa..bu sıcaklık çok güzel arkadaşlar birkez daha bursa acıbadem in çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum..inşallah bir aksilik olmaz hayırlısıyla tedavime başlar hayırlı sonuçlar alırım hepimiz alırız inşallah kızlar yaaa...inşallah...
slm kızlar 17-18 de beklediğim adetim dün gece geldi afyonda beni takip eden dr.uma gittim kontrol etti e2 bakıldı ve şahin beyi arayıp bilgi verdi şimdilik bir sorun yok lucrini yarından itibaren 5 üniteye düşürüyorum ve menogona başlıyorum yani ekim 12-13 lerde belli olacak allahım nasip ederse.
arkadaşlar ben bişiy sorucam önceki tedavimde gonal-f kullanmıştım bu seferde menogon kullanıcam arasında fark varmı biliyormusunz?????
efsane 202 inşallah bu sefer hayırlısı olur adet olduğuna göre start verildi demektir.:)) bende 18 inde bekliyorum adetimi ama bugün lekelenmeler başladı gibi erken gelicek sanırım benimde.bakalım neler olacak.ekim 12-13 belli olacak demişsin transfer işlemi bitmiş mi olacak o döneme kadar benim ilk denemem ya o yüzden soruyorum sana.
canım adetin 1 gününden itibaren 12-13-14 günler yumurta toplama 3 gün sonra transfer,transferden sonrada 11-12 gün bekleme süreci olursa ekim de yani gelecek ay bu vakitler müjdeli haberlerimizi verecez inşallah dua edelim bol bol birbirimiz için allah büyük bu mutluluğu inşallah bizlere yaşatır.umarım sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatır ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. :CüvCüv:sende haberdar et
bu arada sen hangi ilaçları kullanıyorsunn??[/QUOTE
kızlar beklenen adetim bu sabah geldi.yarın şahin beye gidicem.benim içinde süreç başladı.inşallah hayırlısı olur.
efsane202 seninle aynı günlerde inşallah haberlerimizi alıcaz.ben seni bir iki gün arkadan takip ediyorum:)) ben lucrin ve gonal-f kullanıyorum canım.benim senin hesabına göre bakınca bayramdan bir gün önceye geliyo tranfer acaba transferden sonra sürekli dinlenmek yatmakmı gerekiyor.başka bölümde bazı arkadaşlar yatın dinlenin yazmış bayramdada ne yatarım ya ben(((
inşallah herkes için hayırlı olur bizim içinde.
canım transferden sonra zaten 1 gün dinleniyorsun daha sonra normal yaşamına dön diyor dr lar fakat ağır kaldırmak ani hareketlerde bulunmak yasak.benim ilk denememde sürekli yattım ama tutmadı..siteden okuduğum birçok kişi var transfer den sonra normal hayatına devam eden ve hamile kalan.canım allah ol derse oluyor ama dikkat etmek lazım
bu arada gittiğinde haber ver canım şahin beye merak ediyorum ben dün lucrini 5 üniteye menogonuda 225 lik kullanmaya başladım bakalım sana ne diyecek umarım bu bekleyişimizin sonu mutluluk olurr..
canım biraz önce geldim şahin beyden benden kan aldılar bir tüp o kandaki değerlere göre lucrini 5 e indir yada 10 da devam et diyecekmiş 1 saat sonra falan ararlar.ona göre bende yarın yazarım sana.
günaydınnn herkese nasılsınız arkadaşlar bu gün ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?