Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

iğnelerin yetmiyeceğini bilmiyodum ama belki herkeste aynı olmaz.inşallah bayrama gelmez ya yumurta toplama falan.dr.bide tatilde olur allah korusun.onu ayarlarlar herhalde ayyy ne stresli iş ya.inşallah sonu hüsran olmaz hepimiz kovuşuruz bebişlerimize

inşallah hepimiz için hayırlı olur pink rose...

bunlarla kendinizi şimdiden strese sokmayın tatile denk gelse bile ayarlıyor doktor onu hem olmazsa açıp endişenizi doktorla paylaşın bir kızlar içiniz rahatlar.O iğneler eczanede satılıyor biraz kutunun içindekinden farklı turuncu oluyor ama dozajları aynı geçen tedavide kullanacağım ilacı eczanaya söyleyince vermişlerdi.

arkadaşlar biz şahin beye gittiğimizde eşimin sperm tahliline bakmıştı tüp bebek için yeterli demişti ama yinede çoğalması için keçiboynuzu önermişti evt bugün tahlil sonucumuzu aldık ve gerçekten % lerde artma olmuş allahıma şükürler olsun inşallah herşey yolunda gider böylekaydirigubbakcemile2

bizede söyledi onu ramazandan sonra eşimde gidip tahlil verecek enfeksiyon falan varmı diye bakacaklarmış.Daha önceki doktorlar hiç eşimle ilgilenmemişlerdi.Yumurtaların kaliteli olması gerektiği gibi spermlerinde kaliteli olması gerekir diye düşünüyorum.kaliteli döllenmeyen embiryo düşüyor son tecrübemde yaşadım.

biraz önce dokktor bey bizi telefonla aradı gerçekten çok şaşırdık telefonda bile çok ilgili olduğu belli irtibatta olalım dedi mail adresini falan verdi en kısa sürede yüz yüzede görüşmeye gidicez inşallah

Merhaba arkadaşlar..Bilen bilir şahin bey benim de doktorum...İlk micro ..dördüz gebelik..ve kürtaj ..sonrasında ...

KK da kurduğumuz dialoglardan şahin bey de haberdar...Her muayenemde bir kk polimiği yapıyoruz..Sizleri tanımıyorum ...ama Şahin beyin hastaları olarak ortak bir noktada buluşuyoruz...

Hepinizin tedavileri dilerim başarıyla sonuçlanır..

evet seybay biliyor şahin bey bu siteyi.Bende söylemiştim internetten buldum sizi diye.İnşallah canım hepimizin gönlünün muradını verir Allah

slm kızlar 17-18 de beklediğim adetim dün gece geldi afyonda beni takip eden dr.uma gittim kontrol etti e2 bakıldı ve şahin beyi arayıp bilgi verdi şimdilik bir sorun yok lucrini yarından itibaren 5 üniteye düşürüyorum ve menogona başlıyorum yani ekim 12-13 lerde belli olacak allahım nasip ederse.

arkadaşlar ben bişiy sorucam önceki tedavimde gonal-f kullanmıştım bu seferde menogon kullanıcam arasında fark varmı biliyormusunz?????

efsane 202 inşallah bu sefer hayırlısı olur adet olduğuna göre start verildi demektir.:)) bende 18 inde bekliyorum adetimi ama bugün lekelenmeler başladı gibi erken gelicek sanırım benimde.bakalım neler olacak.ekim 12-13 belli olacak demişsin transfer işlemi bitmiş mi olacak o döneme kadar benim ilk denemem ya o yüzden soruyorum sana.

canım adetin 1 gününden itibaren 12-13-14 günler yumurta toplama 3 gün sonra transfer,transferden sonrada 11-12 gün bekleme süreci olursa ekim de yani gelecek ay bu vakitler müjdeli haberlerimizi verecez inşallah dua edelim bol bol birbirimiz için allah büyük bu mutluluğu inşallah bizlere yaşatır.umarım sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatır ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. :CüvCüv:sende haberdar et

bu arada sen hangi ilaçları kullanıyorsunn??

canım transferden sonra zaten 1 gün dinleniyorsun daha sonra normal yaşamına dön diyor dr lar fakat ağır kaldırmak ani hareketlerde bulunmak yasak.benim ilk denememde sürekli yattım ama tutmadı..siteden okuduğum birçok kişi var transfer den sonra normal hayatına devam eden ve hamile kalan.canım allah ol derse oluyor ama dikkat etmek lazım

bu arada gittiğinde haber ver canım şahin beye merak ediyorum ben dün lucrini 5 üniteye menogonuda 225 lik kullanmaya başladım bakalım sana ne diyecek umarım bu bekleyişimizin sonu mutluluk olurr..

şahin beyde yatın yatağa bağlanın demiyor kızlar .Hadi hayırlısı olsun bende merakla sizleri bekliyorum.

canım biraz önce geldim şahin beyden benden kan aldılar bir tüp o kandaki değerlere göre lucrini 5 e indir yada 10 da devam et diyecekmiş 1 saat sonra falan ararlar.ona göre bende yarın yazarım sana.

canım biraz önce geldim şahin beyden benden kan aldılar bir tüp o kandaki değerlere göre lucrini 5 e indir yada 10 da devam et diyecekmiş 1 saat sonra falan ararlar.ona göre bende yarın yazarım sana.

egula gonal-f başlamadınmı????sositososito

günaydınnn herkese nasılsınız arkadaşlar bu gün ne var ne yok

günaydınnn valla ben iyi değilim akşamları yemekten sonra temizlik yapıyorum heryerim ağrıyoooooooooooooooooo gözlerim kapanıyorr:1closedeyes: sen nasılsın yücem dün yoktun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…