Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

bizim burdan servis olduğu için çarşambayı tercih ediyoruz tabi bi de bişey sorcam kızlar
orda tüp bebeğe başlamadan önce tahlil vs bişi oluyo mu
fiyatlar nasıl yapılan testlerin uçuk mu

benim rahim filmim eşiminde sperm testi vardı ilaçlar hariç 2950 ytl ilaçlarada 600 ytl (ssk dan yararlandık)verdik toplam 3550 ytl. tabi bu hastaneye ödenen işin detayına gelirsek bursaya geliş gidiş kalınması gerekecek transferden sonra 1 gün. yeme içme bize 4000 ytl ye mal olacak belkide daha fazla...hakkımızda hayırlısı

egula gonal-f başlamadınmı????sositososito

slm efsane202 dün dedim ya yazarım diye aradılar işte dün kanda değerler normal çıkmış ve gonal-F 225 vurdum dün ve lucrinde 5 üniteye düştü.perşembe yine kontrole gidicem.dr.bey yokmuş cumartesiye kadar aylin hn.bakıcakmış o arada hastalarına
bide bayrama denk geliyomu diye sordum gelse bile biz burdayız dedi o sorun olmaz dedi.

bide kızlar orda beklerken bir bayan vardı tüp bebeği tutmuş tekmi ikizmi üçüzmü diye öğrenmeye gelmişler çok heyecanlıydı anne girdiler odaya çıktılar ikizmiş dedi biz üçüz bekliyoduk dedi ama o yüzündeki sevinç unutulmaz yaşanmaya değer arkadaşlar inşallah bizde o sevinci en güzel şekilde yaşarız.

Slm kizlar nasilsiniz bakiyimmm ben bugün 2 de dr gidecem bakacak bakalim yumişlere bugün belli olabilir bursaya ne zaman gideceğim hayirlisi bakalimmmmmm kendinize dikkat edin öpüyorummmmmmmmmmm heheheheh

günaydın arkadaşlar yoktum bir süre işlerim yoğundu giremedim okuduğum kadarıyla hepiniz iyi gözüküyorsunuz.Ne güzel yağmur var bursada uzun zamandır özlediğim hava bunun için özel istek yapmıştım.Keşke bebek isteğimde bu kadar çabuk tutsaydı

Günaydinnnnn herkese cumartesiye kadar devam menogon 225 lucrin 5 ünite o gün belli olacak sanirim. Benim içimden geçen sali yada çarşamba gidecez bursaya .strese girdim şimdiden aslinda aklima getirmemeye çalişiyorum ama imkansiz aklimdan hiç çikmiyorrr

slm arkadaşlar biraz önce geldim hastaneden şahin bey yoktu aylin hanım baktı.bir sorun yok dedi yumurtalıklar gelişiyor dedi.gonal-f 225 lucrinde 5 ünite devam cumartesi tekrar gel dedi.bakalım şimdilik bu kadar.
bide orda dr.çağarmasını beklerken bile arkadaşlıklar kazanıyoruz oturduğum yerden bayana sordum sizinde mi tüp bebk diye evet dedi ve o anda insan ısınıyor birbirine nedeni aynı kaderi paylaşmamız herhalde.sordu internette böle dertleşebileceğimiz bir yer olsa keşke dedi bende var dedim kadınlar klubu oda şaşırdı tamam girerim ben dedi bakalım yakında yeni bir arkadaş daha aramıza katılabilir.

slm arkadaşlar biraz önce geldim hastaneden şahin bey yoktu aylin hanım baktı.bir sorun yok dedi yumurtalıklar gelişiyor dedi.gonal-f 225 lucrinde 5 ünite devam cumartesi tekrar gel dedi.bakalım şimdilik bu kadar.
bide orda dr.çağarmasını beklerken bile arkadaşlıklar kazanıyoruz oturduğum yerden bayana sordum sizinde mi tüp bebk diye evet dedi ve o anda insan ısınıyor birbirine nedeni aynı kaderi paylaşmamız herhalde.sordu internette böle dertleşebileceğimiz bir yer olsa keşke dedi bende var dedim kadınlar klubu oda şaşırdı tamam girerim ben dedi bakalım yakında yeni bir arkadaş daha aramıza katılabilir.

canım istemeye devam et oda saati ne gelince tutar bu işler vakit saat ve kısmet işi..her şey gibi..:1hug:

efsane egulo maşallah iyi gidiyorsunuz hadi bakalım güzel haberlere az kaldı.Efsane yalnız sıkıntı stres yapma lütfen şimdiden böyle olursa o 12 günklük bekleme sürecinde ne yaparsın bilemiyorum.
Pınk rose cum doğru söylüyorsun acelem birazda dokuz yıl beklemiş olmakta ve yaşımın 33 olmasından sanırım.

hanımlar yarın bilgi veririm dr um ne dedi ne yapacaz bakalım eguloda yarın gidecek allah yardımcımız olsun

slm arkadaşlar dün dr.daydım.yurtdışından gelmiş.sabah 9,45 te yanındaydım.
yumurtalıklara baktı büyümeleri güzel dedi tekrar kan aldılar salıya kadar lucrin 5 gonal-f 225 devam edicem. sanırım haftaya pazartesi transfer olur. inşallah hayırlısı olur hepimiz için.birde eşim ile bana testler verdiler onları yaptırıcaz.eşimin 4 benim 5 test bazı bulaşıcı hastalıklar varmı diye bakılacakmış herkese veriliyomuş o testler.acıbademde sordum ikimizin 600 ytl tuttu(çok pahalı) bizde araştırdık en düşük kızılay yapıyor aklınızda bulunsuın arkadaşlar.150 ytl toplam ikimizin.pazartesi yaptırıcaz salıda kontrol var.öptüm hepinizi.

slm hanımlar bende yarın saat sabah 8.00 de hastanede olucam 9.00 da yumurtalar toplanacakallahın izniyle 4.30 gibi yola çıkacaz hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin......

efsane dualarım seninle gelince neler olduğunu hemen anlat bana tamam mı çok merak ediyorum.sen benden 1 gün önce başladın ama seni hemen çağarmış herkese göre değişiyor herhalde.canım kendine iyi bak hayırlısı olsun.:CüvCüv:

canım teşşekkür ederim yarın gelecez inşallah, bilgi veririm. bizden test istemedi dr ona şaşırdım umarım bu sefer olur mutlu sonuca ulaşırız sende kendine et canım

efsane egulo hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar ..herşey yolunda gidicek ve başarıcaksınız ALLAHIN izniyle ..darısı başımıza inşallah canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…