Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım Ben doğma büyüme Bursa'lıyım. Adana'ya gelin geldim. Acıbadem hastanesini çok çok iyi biliyorum orda çalışan bir arkadaşımın ablası vardı hatta ve tüp bebek ile ilgili tanıdığım hastalarda vardı ve büyük bir çoğunluğundan iyi sonuçlar aldığını öğrenmiştim. Temiz ve güzel bir hastane. Ama birde Uluyolda adliye'nin ilerisinde tüp bebek merkezi var oradanda bilgi almanı öneririm
canım her işte şans işi derlerya oda böyle olucak sanırım ama Acıbadem tüp bebek konusunda kendini gerçekten kanıtlayan bir isim umarım doktorlarda öyledir Allah yardımcın olsun İnşallah nurr topu gibi sağlıklı bir evladın olur ( Darısı başıma inşallah )
kız cadı bana sorsana doktorları hem şakir beyı benden ıyı kım bılcek :roflol::roflol::roflol: şakir şakir :roflol: canım iyi doktordur merak etme ben jalecımden vazgecemıyorum vazgecsem gıdıcem ılk yer orası olurdu :tomato::tomato::tomato:
merhaba arkadaşım.aranıza yeni katıldım.bursalıyım.bursada oturuyorum.bende tüp bebek yaptırmaya başladım.o doktorla görüştük.orda yaptırmak kararımızdı ama sonra tavsiye üzerine BURSA tüp bebek merkezine gidiyorum
Sevgili Arkadaşim Acibadem çok Iyi Bir Hastane Ama Yalnizca Hastaneyle Dr 'la Bitmiyor Laboratuari Nasil En önemlisi Dr Güveniyormusun Tip Fakültesinden Bir Prof Tavsiye Etmişti Bana Ben Dr Memnun Olduğun Için Gitmedim Herhalde Kötü Olsa Bir Prof Yönlendirmezdi Diye Düşünüyorum Allah(c.c) Hakkina Hayirlisini Versin Inşallah Ikizlerine Tez Zamanda Kucağina Alirsin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ben Hamile Olduğumu öğrendiğimde Sevinmiştim Ama Ikizlerim Olacağini öğrendiğimde Ise Ağzimi Kapatamiyordum Mutluluktan çok Sevinmiştim Her şey Gönlünce Olsun