Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Anladım canım peki transfer sürecinde neler kullanılacak bilgin varmı
Climara forte bant 5 kutu verdi bir kutuda coraspin yazdı bana canım 31 Temmuz da kontrole gidilicek iğne yokmu aa güzel diye sevinirken kontrolden sonra muhtemelen olucak iğneniz dendi şimdilik bant ve coraspin verdi yani

Climara forte bant 5 kutu verdi bir kutuda coraspin yazdı bana canım 31 Temmuz da kontrole gidilicek iğne yokmu aa güzel diye sevinirken kontrolden sonra muhtemelen olucak iğneniz dendi şimdilik bant ve coraspin verdi yani
Bende iğnelerden çok zorlaniyorum çok şükür bitiyor az kaldı sağol canım bilgi verdiğin için 🌹

Merhaba, bantların üzerine ameliyat bantı yapıştırabilirsiniz, o zaman kalkmıyor ve rahat ediyorsunuz
Ameliyat bantı sonradan aklıma geldi fırsatta olmadı bayramdan ama koli bandıyla idare ediyorum birazda bende kaşıntı yapıyor bakalım sonu inşallah siz gibi hayırlı biter 😊

Kızlar merhaba cumartesi günü kontrole gidicem acaba ilk kontrolde mi transfer günü belli oluyor bugün adetin 12. Günü hemşire birde iğnede ole kontrolden sonra muhtemelen demişti bu iğne transfer öncesindemi oluyor

Kızlar merhaba cumartesi günü kontrole gidicem acaba ilk kontrolde mi transfer günü belli oluyor bugün adetin 12. Günü hemşire birde iğnede ole kontrolden sonra muhtemelen demişti bu iğne transfer öncesindemi oluyor
Benim 3 mayıs adet günüm 22 mayısta transfer günümdü

Kızlar transferimi oldum darısı bekleyenlere inşallah 🤲🏼En heyecanlı kısmı beklemek sanırım
Ya hayırlı olsun canım zor kısımları atlattın inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur bende bekleyisteyim eylülde transferim olacak benimde Allahım inşallah hepimizin tedavisinin olumlu sonuçlanmasını ve ilerlemesini nasip eder

Ya hayırlı olsun canım zor kısımları atlattın inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur bende bekleyisteyim eylülde transferim olacak benimde Allahım inşallah hepimizin tedavisinin olumlu sonuçlanmasını ve ilerlemesini nasip eder
Amin canım inşallah isteyen dileyen evlat hasreti çeken anne olmayı hakeden herkese nasip etsin en zor kısmı aslında bekleme kısmı sonu güzel olur umarım 🤲🏼

Back
X