Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Kızlar bende Bursa bahçeciye gitmeye karar verdim sigortamız yok sanırım sigorta geçmiyordur zaten. İlk muayene ücreti ne kadar acaba? Ve sonrası istenen tahliller vs tüp bebek için istenen fiyat nedir?

Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun..
Fiyatlarda bir değişiklik olmadıysa ilk görüşmede muayene olursa 500 TL ücreti.. Tüp bebek ücreti de yanlış hatırlamıyorsam bahçeciye 12 bin TL ödedik, buna embriyo dondurma ücreti dahil değildi.

merhaba ,
Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin..
ben şuan rahim dinlendirme aşamasındayım,gelecek olan adetimle transfer hazırlığımız başlayacak..
bu süreçte bize neler tavsiye edersin ? transfer sonrası için filan özel uyguladığın birşeyler var mı ?
Merhaba öncelikle gözünüz Aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz. Tüp bebeğe başlamadan sizden ve eşinizden hangi testler istendi acaba? Bir de testleri kendi merkezlerinde mi yaptırmak istiyorlar?

Arkadaşlat birşey sormak istiyorum sizce betul hanim kişiye göre tedavi uyvuluyor mu standart mı? Gorüşleriniz nelerdir cunku okudugum kadariyla genç ve cok yunrutasi olan kişıler var ilk veya 3. Denem en fazla böyle.olinca yaşlada alakli tutma orani artıyor ama benim sorunum farklı ynei bir tedaviden ciktim acaba bana uygun farklı bi tedavi uygualr mi? Rahim herkesemi dinlendiiryor benim donma asamasina bile gelmiyor embriolarim o zor gibi yada havuz sistemi bilen yazarsa sevinirim

Merhaba 3.tüp bebek denemenizde betül hanım farklı bisey yaptı mı

Merhaba siz betül hanmda negatif aldıktan sonra tekrar denediniz mi ne dediler size benimde ilk denemem negatif oldu

Merhaba betul hanimda negatif olduktan sonra tekrar basladnz mı ne dedilee size bende ilk denmemde nagatif aldm daha görusmedim farklı bi sey yapyorlar mi 2. Denemde
Merhaba negatiften 20 gün kadar sonra gittim bi görüşelim bakalım dedi kendisi çağırmıştı herhangi bir sıkıntı yok 2. Adetle tekrar başlarız dedi yine aynı şekilde verdiği vitaminleri kullanıyorum.Ekim de tekrar başlıcaz Allah nasip ederse. Yani farklı birşey yok Allah 2. Denememizde kucağımıza almayı nasip etsin ☺️

Sizin sorununuz neydi peki benin bagsklk sistemim antikor uretiyor serum isticem bu sefer peki dondurulmus embryo transferi ucreti ne kadar yani simdi yeniden basladgmz da ayni rahim dinlendirmeden sonra gittigimiz gibi gidicez dme benim num ... normalden yazssak

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin sorununuz neydi peki benin bagsklk sistemim antikor uretiyor serum isticem bu sefer peki dondurulmus embryo transferi ucreti ne kadar yani simdi yeniden basladgmz da ayni rahim dinlendirmeden sonra gittigimiz gibi gidicez dme benim num ... normalden yazssak
Canım özel kutuna bakarsın ordan yazdım tel numaran herkese gözüküyor silinebiliyorsa sil

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba siz betül hanmda negatif aldıktan sonra tekrar denediniz mi ne dediler size benimde ilk denemem negatif oldu
Iy günler bende birseyi emrak ediyorum negatif aldiktan sonra size hensirelr bildiirp daha aranma olmadimi gekin goruşelim flaan dendimi merak ediyorum benim son yaptirdigim yerde embriolog aradi ve daha hastanein sesi çıkmadı diğer yerler nasıl merak ettim yani belki birdaha gidecehim ama sanki başlarından defetmişler gibi hissettim

Iy günler bende birseyi emrak ediyorum negatif aldiktan sonra size hensirelr bildiirp daha aranma olmadimi gekin goruşelim flaan dendimi merak ediyorum benim son yaptirdigim yerde embriolog aradi ve daha hastanein sesi çıkmadı diğer yerler nasıl merak ettim yani belki birdaha gidecehim ama sanki başlarından defetmişler gibi hissettim
Merhaba ben sorunuzu şöyle cevaplayayım, ben de bahçecide tedavi gördüm ve negatif sonucumu haziranda aldım suan biraz dinlenmek istedim bir sonraki adetle başlamayı düşünüyorum ve her ay arıyorlar nasılsınız bir problem var mı diye ne zaman geri geleceksiniz gibisinden.. siz nerde tedavi görmüştünüz

Merhaba ben sorunuzu şöyle cevaplayayım, ben de bahçecide tedavi gördüm ve negatif sonucumu haziranda aldım suan biraz dinlenmek istedim bir sonraki adetle başlamayı düşünüyorum ve her ay arıyorlar nasılsınız bir problem var mı diye ne zaman geri geleceksiniz gibisinden.. siz nerde tedavi görmüştünüz
Ben acıbadem de tedavi gördüm ve bikaç kisiden de tedavi sornasi hic araniyorlar diye duydum ve yaşadim üstelik mayıstan beri gdiip gekiyordum 1aylık birşeyde değildi o yönü şaşırtti açıkcası şimdi bahçeciye randevu aldım bakalim

Ben acıbadem de tedavi gördüm ve bikaç kisiden de tedavi sornasi hic araniyorlar diye duydum ve yaşadim üstelik mayıstan beri gdiip gekiyordum 1aylık birşeyde değildi o yönü şaşırtti açıkcası şimdi bahçeciye randevu aldım bakalim
Evet öyle pek arama durumu yok orda biliyorum benim de ilk iki tedavim orda olmuştu, ama Şahin beye ulaşmak çok kolay ne zaman arasan açar mesajlara hızlı dönüş yapar vs Betül hanıma ulaşmak o kadar hızlı olmuyor burda da.. hayırlısı olsun bir de bahçecide deneyin şansınızı bu defa olur inşallah..

Evet öyle pek arama durumu yok orda biliyorum benim de ilk iki tedavim orda olmuştu, ama Şahin beye ulaşmak çok kolay ne zaman arasan açar mesajlara hızlı dönüş yapar vs Betül hanıma ulaşmak o kadar hızlı olmuyor burda da.. hayırlısı olsun bir de bahçecide deneyin şansınızı bu defa olur inşallah..
Evet oranin o yönünü sevmiştim ben de ama gerçekten bi msj bekliyor insan ya gecmis olsun yada bidaha gelin görüşelim gibi hassasta oluyoruz o dönem ilaçlardan biizm toplamadan çatladi iki buyuk yumurta kucugu alip laboratuarda büyütmeye çalıstilar olmadi bi embriolog aradi gekismedi dedi tmm dhaada ses yok bi hiç degil msj bekeldim bakalım hayırlısi olsun

Back
X