- 9 Haziran 2021
- 20
- 7
- 6
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz, birşey soracağım size rapor çıkartmak için tıp fakültesinde iki kez denemeniz olması lazım demişlerdi bana sizin öyle mi oldu?Merhabalar kızlar bizde betül hanımla tedaviye basliycaz rapor çıkarmaya uğraşıyorum şuan sizinde tedavileriniz hayırlı olsun![]()
Ben bugün gittim canım yumoşlara bakıldı pazartesi günü 2. Kontrol için gidiceminşallah canım
evet birlikte ilerliyoruz öyleyse 2 gün var aramizda 2.ignemi oldum bende bugün kac gunde bir gidiyosun kontrole
Yok canm bizimki erkek faktörü o yüzden direkt çıkıyormuş urologdan rapor alıp kurula götüreceğizMerhaba hayırlı olsun tedaviniz, birşey soracağım size rapor çıkartmak için tıp fakültesinde iki kez denemeniz olması lazım demişlerdi bana sizin öyle mi oldu?
Ben bugün gittim canım yumoşlara bakıldı pazartesi günü 2. Kontrol için gidicem
İnşallah canım benim yumoşlar bakıldığında adetin 7. Günüydü 11 13 arasındaydı hepsi gayet iyi dedim Betül hanım birkaç yumoş önden gidiyor diye cetrotide diye iğne verdi dün bugün vuruldum ama iğneler ilk 3 günden sonra ağrı yapmaya başladıbende bugün 4.ignemi olucam inşallah güzel güzel büyüyorlardir hepsi![]()
Gonalf kac ml kullaniyosun canımİnşallah canım benim yumoşlar bakıldığında adetin 7. Günüydü 11 13 arasındaydı hepsi gayet iyi dedim Betül hanım birkaç yumoş önden gidiyor diye cetrotide diye iğne verdi dün bugün vuruldum ama iğneler ilk 3 günden sonra ağrı yapmaya başladı![]()
225 kullandım 4 gün 2 gün 187.5 kullandım bugün randevum vardı 2 gün daha devam iğnelere büyütüyorlar bakalım sen neler kullanıyorsunGonalf kac ml kullaniyosun canım
Benimde 225 başladı 187.5 indirdi dozunu benimde bugün kontrolum vardı merional 75 kullanmaya devam ediyorum ayrica cetrotide ekledi önden buyuyenler varmış seninle ilaç dozlarimizda aynı sanırım senin kaçıncı denemendi sorun neydi225 kullandım 4 gün 2 gün 187.5 kullandım bugün randevum vardı 2 gün daha devam iğnelere büyütüyorlar bakalım sen neler kullanıyorsun
Benim ilk tüp bebek denemem canım bir kimyasal oldu ocakta aşılama düşünmeden direk tüp bebek istedik pcos var bende eşimle ilgili değerleri düşmüştü sonra düzeldi sıkıntı yok dedi benimde değerlerim normal sadece pcos var işte nasip bide yaBenimde 225 başladı 187.5 indirdi dozunu benimde bugün kontrolum vardı merional 75 kullanmaya devam ediyorum ayrica cetrotide ekledi önden buyuyenler varmış seninle ilaç dozlarimizda aynı sanırım senin kaçıncı denemendi sorun neydi
hayırlısı olsun inşallah ilk ve son denemen olurBenim ilk tüp bebek denemem canım bir kimyasal oldu ocakta aşılama düşünmeden direk tüp bebek istedik pcos var bende eşimle ilgili değerleri düşmüştü sonra düzeldi sıkıntı yok dedi benimde değerlerim normal sadece pcos var işte nasip bide ya
Amin inşallah herkes için hayırlı olan olsun bekleyen herkesin son denemesi olur umarımhayırlısı olsun inşallah ilk ve son denemen olur☺❤
Amin inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı 6+1im kalp atışı ve keseyi gördük çok şükür darısı sizlerin başına inşallah![]()
saglikla kucağına alırsın inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı 6+1im kalp atışı ve keseyi gördük çok şükür darısı sizlerin başına inşallah![]()
Benimde pazartesi toplama cumartesi catlatma iğnesi yapılacakKızlar yarın sabah opu olucak dün akşam çatlatma iğnelerini vurdum sizde kasık ve karın ağrısı çok oldumu
Hayırlısı olsun inşallah güzel geçer herşey acaba bu yumurtalar toplandıktan sonra arıyorlar mı şu kadar var yada ogün söylüyorlarmı ne kadar toplandı diyeBenimde pazartesi toplama cumartesi catlatma iğnesi yapılacak
O gün söylerler canım genelde öyle yapiyorlar ertesi günde arayip embriyoların hakkinda bilgilendiriyorlar inşallah güzel kaliteli embriyolarimiz olur ☺Hayırlısı olsun inşallah güzel geçer herşey acaba bu yumurtalar toplandıktan sonra arıyorlar mı şu kadar var yada ogün söylüyorlarmı ne kadar toplandı diye
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, toplandığı gün kaç adet toplandığını söylüyor dr hanım, sonrasında da ertesi gün, 3 gün ve 5 gün bilgi vermek için arıyorlar..Hayırlısı olsun inşallah güzel geçer herşey acaba bu yumurtalar toplandıktan sonra arıyorlar mı şu kadar var yada ogün söylüyorlarmı ne kadar toplandı diye