BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

endişelenme umarım duyarız canım sen ilaçlarını aksatmadan kullan gelincede beni bul beraber kalp atışı dinleyelim :)

tamam canım gelince mutalaka sorucam seni haftaya salı yada çarşamba gelicez umarım karşılaşırız birtikte dinleriz o güzel melodiyi inşallah bi aksilik olmazsa

canım tbrk ederim çok sevindim bende bakıyorum hep nezmana başlık aççaksın diye hayırlı olsun inşallah rabbim kucağımıza almayıda göstersin nezmana yaptın test kaç çıktı sonuç

bence gayet iyi tektir herhalde benim 65 çıkmıştı ve tek bebişim ama allah sağlıkla kucağımıza lamayı nasip etsinde tek çift iç farketmez yeterki onlar bizimle olsun keseyi görmeyi nezmana gidiceksin hangi hastaneye gidiyorsun

merhaba ben de bursa da yaşıyorum.acıbademe gidiyorum.aşılama tutmadıtüp bebek ne kadara mal oldu

pembe mavide aşılama yaptıran varmı acaba? dr.um nilgün karayılanoğlu ve bana aşılamayı önerdi.ama eşimin sperm sayısı düşük .vitaminlerle 11 milyon oldu.fakat bunların yarıdan çoğu hareketsizmiş.sizce tutarmı?yoksa direk tüp bebeğimi düşünmeliyiz?

Sevgili Justing tabiki doktorun daha iyi bilir fakat tüp bebek daha garanti bir yöntem.Benim tedavi olduğum klinikte tanışıp halada görüştüğüm bir arkadaşım 3 kere denemiş aşılamayı ve en sonunda tüp bebek yaptırması için Jinemede yollamış Dr'u.Çok kızıyor onu bukadar oyaladıkları için.Onunda eşinin sperm sayısında ve hareketliliğinde bir sorun vardı.Şimdi ne mi oldu hamile..Yani doğru kararı vermek için bir kaç Dr.'un farklı merkezlerin fikrini al derim ben..

ben burdayım senin kaç haftalıktı sinem8484.benim hala ara ara adet sancım gibi sancım oluyor.bazende ağrı.korkuyorum busabahta bir hapşırık tuttu beni.çok korktum doktorumu aradım merak etme bişey olmaz dedi.ama yinede huzursuz oldum işte.:CüvCüv:

canım benim 6+5 benimde ağrılarım oluyo ama merak etme normalmiş bunlar hatta doktorum bu ağrıların var diye sevinmelisin dedi bunlar varki bi gebelik hormonu salgılanıyor dedi ama elimizde değil yinede endişeleniyoruz benimde bugun sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo geçiyo hemen inşallah ters bişey yoktur sen hangi hastaneye gidiyorsun canım

günaydın sinem8484.ben pembe maviye gidiyorum.sanırım bende 4+4 günlüğüm bugün.çarşamba günü kontrolüm var kısmetse.şimdi sadece keseyi görür demi?çok heyecanlıyım.:teytey:

günaydın sinem8484.ben pembe maviye gidiyorum.sanırım bende 4+4 günlüğüm bugün.çarşamba günü kontrolüm var kısmetse.şimdi sadece keseyi görür demi?çok heyecanlıyım.:teytey:

evet canım şimdilik sadece kese görülür 2 hafta sonra kalp atışları için çağırır.bende 5 haftalıkken gitmiştim kese görüldü sadece haftaya kalp atışları için gidicez kısmetse inşallah duyulur:CüvCüv:

merhabalar bende ren tıp da tedavi görüyorum çarşamba günü transferim yapıllı çok heyecanlıyım ve korkuyorum ilk denemem inşallah tutar

doktorum transferin çok güzel geçtiğini söyledi emb. 5.gününde transfer edildi 29 da test yapılacak

merhaba ben de bursa da yaşıyorum.acıbademe gidiyorum.aşılama tutmadıtüp bebek ne kadara mal oldu

cnm selam..dr lar en iyi bilgiyi verirler sana cnm..seybay efsane seherim orda tüp bebek yaptırdılar yüceminde tedavisi devam ediyor onlara sorabilirsin canım ..geçmiş sayfalarda bursa acıbademde şahin beyin hastası başlıklı yazılar olucaktı geriye dönüp ararsan bulursun canım..sevgiler..hakkında hayırlısı olsun acıbadem şahinbey çok iyi bir seçim inşşş hamiş olursun hayırlısıyla..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…