yücem nasılsın canım neler yapıyosun ne aşamadasın hayırlısıyla güzel ve sorunsuz geçer inşşş bu dönemin canım..
canlarııımm merhabaalarrr bende bursadayım ve malesef bebeğim olmuyor( eşime azosperm teşhisi konuldu..tüp bebek tedavisine karar verdiğimde sizce hangimerkeze gideyim..ayrıca bana şöyle işinin ehli bi ürolog ismide lazım...
kızlar napıyorsunuz.bugün 9.günüm az kaldı ama heyecanlıyım.
haberlerini bekliyoruz canım
bu sabah kan verdim bekliyorum sonuç için arayacaklar.bugünde belim ağırmaya başladı.çok korkuyorum.az kaldı 1-2 saat sonra herşey bitecek iyi yada kötü.heyecan deseniz dorukta.çok gerginim şuan.
hoşgeldin awa ben tüp bebek hemşiresiyim bursa da jimer hastanesinde çalışıyorum sen tedavi görüyor musun
Bütün hekimlerle çalışıyorum canım o zaman muhakkak karşılaşmışızdır.hamile olmana çok sevindim kaçıncı denemendi
hoşgeldin awa ben tüp bebek hemşiresiyim bursa da jimer hastanesinde çalışıyorum sen tedavi görüyor musun
merhaba, bende jimerde tedaviye başlamak istiyorum. Ilk denememi başka bir merkezde yaptırmıştım, olmadı. Raporumu yeniletmek istiyorum, ne yapmam gerekiyor, ayrıca jimerin anlaşması yapıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?