BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

yücem nasılsın canım neler yapıyosun ne aşamadasın hayırlısıyla güzel ve sorunsuz geçer inşşş bu dönemin canım..

canım sağolasın ilaç tedavisi devam 18 kasımda lucrine başlayacağım inşallah bakalım canım ne olacak sen nasılsın iyisin inşallah

çook iyiyim canım benim sağolasın..sana dua ediyorum hayırlısıyla ve ALLAHIN izniyle başaracaksın..inşşş...

canlarııımm merhabaalarrr bende bursadayım ve malesef bebeğim olmuyor ( eşime azosperm teşhisi konuldu..tüp bebek tedavisine karar verdiğimde sizce hangimerkeze gideyim..ayrıca bana şöyle işinin ehli bi ürolog ismide lazım...

Canım benim iyi bir ürolog dersen tese ameliyatı için soruyorsun sanırım Bahar Hastanesinde İbrahim Keleş var bu işin ehli olacak.Merkez dersen al eline tahlilleri filmleri topu topu 6 merkez var bursada gez hepsini sonra konuşalım

harika ya ne güzel.bugün 8.gün benim.acaba ne zaman yaptırsam tahlili gerçi doktorum pazartesi dedi ama galiba dayanamıcam.kasıklarım şiş gibi bugün öyle hissediyorum.bu nedemekki?

canım acele etme günün gelsin öyle baktır tahliline umarım sende hamiş kalırsın de güzel haberler verirsin

sllm kızlar nasılsınızz bursalıları tanımak ıstedım de burda buldumm sızı

hoşgeldin awa ben tüp bebek hemşiresiyim bursa da jimer hastanesinde çalışıyorum sen tedavi görüyor musun

bu sabah kan verdim bekliyorum sonuç için arayacaklar.bugünde belim ağırmaya başladı.çok korkuyorum.az kaldı 1-2 saat sonra herşey bitecek iyi yada kötü.heyecan deseniz dorukta.çok gerginim şuan.

canım hayırlısıyla positiftir sonucun inşşşş..ALLAHIM hayırlısıyla meleklerine kavuştursun canım senide bizide inşşş...a.s.

canım inşallah pozitif çıkar umarım hayırlısı budur.Sonuç çıkınca hemen haber ver

hoşgeldin awa ben tüp bebek hemşiresiyim bursa da jimer hastanesinde çalışıyorum sen tedavi görüyor musun

mrb yeşim bende jimere osman hocaya geliyorum sen hangi doktorla çalışıyorsun bana seni seherim söledi oda benim lisede arkadaşım gecen akşam msn de konuşurken o bahsettmişti senden belkid hastanede karşılaşmışıktır benimde tüp bebek denemem olmuştu çok şükür sonuç pozitif şuan 6+3 olduk hayırlısıyla haftaya kalp atışları için gelicez inşallah duyabiliriz diğer arkadaşltan haber yok snaırım bende merakla bekliyorum:CüvCüv:

Bütün hekimlerle çalışıyorum canım o zaman muhakkak karşılaşmışızdır.hamile olmana çok sevindim kaçıncı denemendi

Bütün hekimlerle çalışıyorum canım o zaman muhakkak karşılaşmışızdır.hamile olmana çok sevindim kaçıncı denemendi

canım bizim 2. denememiz ilkide tutmuştu ama 6. hafta düştü busefer inşallah ters bişey olmaz şimdi heycanla kalp atışalrını duyabilcekmiyim diye bekliyorum çok korkuyorum kötü bişey çıkmaz inşallah

merhaba, bende jimerde tedaviye başlamak istiyorum. İlk denememi başka bir merkezde yaptırmıştım, olmadı. Raporumu yeniletmek istiyorum, ne yapmam gerekiyor, ayrıca jimerin anlaşması yapıldı mı?

merhaba, bende jimerde tedaviye başlamak istiyorum. Ilk denememi başka bir merkezde yaptırmıştım, olmadı. Raporumu yeniletmek istiyorum, ne yapmam gerekiyor, ayrıca jimerin anlaşması yapıldı mı?

henüz anlaşma yapılmadı canım ama eli kulağında merak etme raporu yaniletmek için bence biraz bekle çünkü şu ara sağlık bakanlığı yine raporlarda oynamalar yapıyor biz anlaşalım sgk sonra raporu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…