BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

cuma günü transferim oldu.çok rahatım şimdilik hiç ağrım yok.belirtimde yok ama.pazartesi testim var.kısmet bakalım sonuç ne olacak.

sana iyi beklemeler canım umarım sonu güzel olur ilaçlarını düzenli al rahat ol ve keyfine bak

cuma günü transferim oldu.çok rahatım şimdilik hiç ağrım yok.belirtimde yok ama.pazartesi testim var.kısmet bakalım sonuç ne olacak.

canım hayırlısıyla positif sonuç alırsın ve meleğine kavuşursun nerde yaptırdın ve ne kadara mal oldu yazarsan sevinirim tatlım..a.s.

inşallah tüm bekelyenler için hayırlısı olur.pembe mavide yaptırdım.şimdilik yaklaşık 4 bin ytl ye mal oldu.

raporum yok özelden yaptırdım.ilgi çok iyiydi.bakalım sonuç ne olacak.orası hakkunda bilginiz varmı?bugün 5.gün daha hiç bir belirtim yok.iyimi bu kötümü bilmiyorum.

merak etme hemen gebelik belirtileri hissetmezsin pembe maviyi biliyorum iyi diyorlar dr jale hanım var orda ben onu çok seviyorum özelden yaptırdım diyorsun ilaç dahil miydi

işlem 3,5 bin ytl.ilaçlarda yaklaşık 500-600 tuttu. hepsi bu.tabi ilaçlar herkese göre değişiyor.jale hanım yeni başladı bildiğim kadarıyla.benim doktorum nevin hanım.

evet yeni başladı nevin hanımda iyi bir hekimdir.özelden yaptırmana rağmen uygun bir fiyat olmuş ama sonu güzel olsun inşallah canım

kızlar ya bugün 6.günüm ama bende hala bir belirti yok.biraz göğüslerim acıyor ama çok az.psikolojikte olabilir.lütfen yardım edin.niye böyleCADIARZU

canım bence göğüslerde acıma varsa iyiye işaret bendede ilk belirti bu olmuştu sonra teste yakın adet ağrılarım oldu yani olursa korkma diye sölüyorum hemen hemen herkezde bu belirti oluyor bende daha yeni öğrendim yarın kese için doktora gidicez inşallah rabbim sana ve senin gibi bebişin yolunu gözleyenlere omutlu haberi yaşatsın devamınıda getirsin inşallah hepimizin morelini bozma sakın belirti yok diye bende hala bi belirti yok bu dünyada yiyecek ekmeği varsa bebişlerimizin gelirler içini ferah tut

sağol canım ya içimi rahatlattın biraz.birde bu aralar beni gıcık şeklinde öksürük tutuyor ara ara.çok korkuyorum.ama ALLAHI'ım büyük.

içiyorum ama korkuyorum da kendimi kasıyorum çünkü öksürürken.bakalım hayırlısı.bugün 7.gün geriye kaldı 3 gün.offffffffffffffff patlıcam valla.:ecrin_bebek:

82bursa az kalmış canım bende seni okuyunca hatırladım bu duyguyu şimdi son günler tahammulü zor günler oluyor ama ilk hissettiğimi söyleyim sana bence pozitifi göreceksin.

teşekkürler düşüncelerin için inşallah öyledir.zaman yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum.

bu kadar gün geçti hayırlısıyla 2 günde geçer ve hamiş haberlerini alırız canım ..inşşşşşşşş...

yücem nasılsın canım neler yapıyosun ne aşamadasın hayırlısıyla güzel ve sorunsuz geçer inşşş bu dönemin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…