BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

kızlar merhaba biz bugun 7. haftamıza girdik sorunsuz çok şükür fakat akşamdan beri kasıklarım ve belim aşırı ağrıyo ve bi damla kan gelmiş çamaşırıma çok kokruyorum kızlar yine düşük olcak allah korusun allahım kimseye yaşatmasın bu duyguyu doktorumu aradım ama korkulcak bişey yok herşey normal dedi rahim kasılmalarından olabiliyormuş proluton iğne vurul dedi bi tane rahmi yumuşatsın dedi ne olur dua edin kızalr bebğimi kaybetmek istemiyorum maddi ve manevi tükedik artık allah yardımcımız olsun((((

sağol canım.Şahin beyle görüştük.Çok memnun kaldık.İkinci aşılamayı o yapacak.Ayrıca ben de çanakkaleliyim.Çanakkalenin neresin den.Ben çanlıyım.Eşimin ailesi çanakkalede oturuyor.

kızlarr bu acıbagdem dedıgınız yerr bence berbat cunku bısey bılmıyolar tmm cok luks ama sadece bu yanııı ıyyy bana neler yaptılarr bılemezsınızzz para tuzagı kanmayın öpuyorumm

kızlarr bu acıbagdem dedıgınız yerr bence berbat cunku bısey bılmıyolar tmm cok luks ama sadece bu yanııı ıyyy bana neler yaptılarr bılemezsınızzz para tuzagı kanmayın öpuyorumm

sevgilili awa...'sana neler yapmışlar' anlat bakalım!!!! Bir merkezi ayyy bana neler yaptılar diye kötüleyemezsin..Burada bir çok arkadaş orada tedavi gördü ve başarılı oldu..Gerçi herkesin bakış açısı farklı..Ha.. bursada tedavi anlamında çok çok iyi bir yer vardır da o merkeze göre eksiklikleri ilgisizlikleri olur anlarım..Bursada bir merkeze gidersin ya da bir dr a.. memnun kalmayabilirsin..kalmazsan seçeneklerin çok....Kimse seni oraya gitmek ve memnun bırakmak için zorlamıyor..tercih senin..senin şahin bey..tüp bebek...ya da sadece acıbademle mi ilgili bi sıkıntın mı oldu..sıkıntını bir iki cümleyle dile getirir ve açıklamazsan insanlar nedenini merak eder..Acıbademin maddi anlamda yüksek bir yer olduğunu gitmeyen bile biliyor..o zaman bundan sonra memnun kalabileceğin yerlere gidersin olur biter!!!Ben acıbademde tedavilerimi oldum ve hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım..Ayrıca sadece ben mi bu sitede bir çok arkadaşta orada tedavisini oldu ve hiç biri senin gibi ıyyy mıyyy yapmadı neden ki acaba!!!Bence tüm yakınmanın önce nedenini izah edersin..sonra memnun kalmadığını...

awa ya bende katılıyorum arkadaşlar bende memnun kalmadım acıbademden özelliklede hemşirelerinden ayrıca bi hata olduğunda hemen bi kılıf buluyolar ayrıca tanıdık torpilide oluyo hemşireler ben sırada beklerken arkadaşlarını hep soktular oradaki sorumlu hemşire yapıyo bunları diğerlerinin günahını almak istemem onu bilen biliyo zaten

sende anlat awa neden memnun kalmadığını bence herkez bilsin neyin ne olduğunu

Kesinlikle awacım sana katılmıyorum.her konuda yardımcı oluyorlar.Ben çok memnunum.Şahin bey gerçekten iyi.İnsana güven veriyor.Sen hangi doktordan memnun kalmadın.Biz bir kere dilek şikayetler formu doldurduk.Bazı hemşirelerin isimlerin vererek çok güleryüzlü olduklarını yazdık.Tüm personelin böyle olmasını temenni ettik.Çünkü oradaki bir hemşireye sinir olmuştuk.2 gün sonra ardılar.Biz isim vermek istemesekte bizden kim oldığunu öğrendiler.Bu konuda çok hassaslar.Bir çok hastaneye gittim.Ama bu ilgiyi hiç bir yerde göremedim.Her konuda da yardımcı oluyorlar.1 numara bence.

tabiii kızlarrr anlatayım bundan 1 yıl once basım agrıyo dıe gıttımm.... sonra bunlara bana emar cektıler sonra emarı almak ıcın gıttıgımde hanfendı sızde yabancı bı cısım var tımor dedıler ayy ozaman ben öluyodum yanı hyr olsa bıle sölenırmı varsa var sölemenınde bı adabı olurrr sonradan tabı oıgrendım kı öle bısı yook önemli bişi yok diyip cıktılar işin içinden ben ne edem şimdikk okadar pskolojım bozuldukı orda öluyom sandım acıle soktular hemen iştee en buyuk acıbadem :))

selam canım nasılsın...tedavimi oluyorsun hayırlı olsun...

merhaba hemşerim,aşılama için bekliyorum.Daha iğnelere başlamadık.hasta olmayı bekliyoruz.İkinci aşılamayı deneyecek Şahin Bey.1.aşılayı acıbademde aylin hanıma yaptırmıştık.O bizi Şahin Beye yönlendirdi.2.Aşılamayı o yapacak.Hakkımızda hayırlısı bekliyoruz.Bu arada hayıt tohumu içmeye başladım.ben de polikistik over var da.Bakalım düzene girecek mi?Sen neler yapıyorsun:a015:

merhaba arkadaşlar bende şahin beyin hastasıyım.Pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak ama durum pek iyi gözükmüyor hayırlısı olsun Allah herkesin muradını tez vakitte versin

evet canım bursalılar malesef yok bu aralarrrrrr bende bakıyorum ama kimse yokkkk napıyolar tedavileri nasıl gidiyor merak ediyorum

selam canım..dediğin gibi hakkında hayırlısı olsun inşşş..dr un çok başarılı biri mükemmel bir dr..inşş hamile olacaksın ve bebişlerini kucağına alacaksın canım...ben tedavi anlamında başlamadım bekleme aşamasındayım son bir deneme daha yapıcam şahin bey bana çok güven verdi..önümüzdeki ayların birinde olucak ama ne zaman karar vermedim canım...plan yapınca olmuyor ..hayırlısı diyelimm...a.s.

merhaba arkadaşlar bende şahin beyin hastasıyım.Pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak ama durum pek iyi gözükmüyor hayırlısı olsun Allah herkesin muradını tez vakitte versin

yüceeeeeemmmmm...:sm_cool:canım nasılsın....çok özledim seni tatlım yaaaa.....pek iyi gözükmüyor demişsin neler oldu yaz bana özeldende olabilir canım...hakkında hayırlısı olucak ve hamile olucaksın ben çook inanıyorum tatlım...a.s.

Pinkrose canım merhaba bende özledim benim iş yerindeki bilgisayarda bir sorun var yazdığım mesajlar ulaşmıyor siteye bende fırsat buldukça evdekinden girmeye çalışacağım.
Canım tedavim ilk muayenede pek iyi değildi yumurta sayısı eskiye oranla çok az endometruyum ise inceydi.İkinci kontrolde yumurtalar çoğaldı vede endometruyum biraz daha kalınlaştı.Şimdi endometruyumu biraz daha hazırlama için doktor fitil verdi onu kullanıyorum.Allah nasip ederse salı günü yumurta toplama olacak

yücemm canım hayırlısıyla inşşş herşey güzel geçicek ve hamiş olucaksın canım..senin için dua edicem...inşşşş....inşşşşşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…