cnm selam..dr lar en iyi bilgiyi verirler sana cnm..seybay efsane seherim orda tüp bebek yaptırdılar yüceminde tedavisi devam ediyor onlara sorabilirsin canım ..geçmiş sayfalarda bursa acıbademde şahin beyin hastası başlıklı yazılar olucaktı geriye dönüp ararsan bulursun canım..sevgiler..hakkında hayırlısı olsun acıbadem şahinbey çok iyi bir seçim inşşş hamiş olursun hayırlısıyla..a.s.
kızlarr bu acıbagdem dedıgınız yerr bence berbat cunku bısey bılmıyolar tmm cok luks ama sadece bu yanııı ıyyy bana neler yaptılarr bılemezsınızzz para tuzagı kanmayın öpuyorumm
Bursalılar nerdesiniz?
selam canım nasılsın...tedavimi oluyorsun hayırlı olsun...
merhaba hemşerim,aşılama için bekliyorum.Daha iğnelere başlamadık.hasta olmayı bekliyoruz.İkinci aşılamayı deneyecek Şahin Bey.1.aşılayı acıbademde aylin hanıma yaptırmıştık.O bizi Şahin Beye yönlendirdi.2.Aşılamayı o yapacak.Hakkımızda hayırlısı bekliyoruz.Bu arada hayıt tohumu içmeye başladım.ben de polikistik over var da.Bakalım düzene girecek mi?Sen neler yapıyorsun:a015:
merhaba arkadaşlar bende şahin beyin hastasıyım.Pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak ama durum pek iyi gözükmüyor hayırlısı olsun Allah herkesin muradını tez vakitte versin
Pinkrose canım merhaba bende özledim benim iş yerindeki bilgisayarda bir sorun var yazdığım mesajlar ulaşmıyor siteye bende fırsat buldukça evdekinden girmeye çalışacağım.yüceeeeeemmmmm...:sm_cool:canım nasılsın....çok özledim seni tatlım yaaaa.....pek iyi gözükmüyor demişsin neler oldu yaz bana özeldende olabilir canım...hakkında hayırlısı olucak ve hamile olucaksın ben çook inanıyorum tatlım...a.s.
günaydın kızlar neler yapıyosunuz hayırlı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?