BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

benim de canım jale hanım doktorum..muhteşem ötesi bir insann..bütün kahrımı çekiyor valla jale hanım nerde ben orda bu kadar anlayışlı içten ve kızı gibi davranan başka hiçbir dr. tanımadım...:sm_cool:

doğru söylüyosun arkadaşım
ben hala karar veremedim
ameriken hastanesi iyide çok masraflı olmaz mı
onun alıtından kalkamam herhalde
tabii bi araştırmak lazım
bende ismail beyi çok iyi niyetli bulmuştum
bi onuda denemeliyim galiba
ama önce sorun tespit edilmeli sanırım
uludağ üniversitesine başlamalıyım herhalde

doğru cnm çok masraflı olacaktır uzak yerler herzaman iki kat pahalı olabilir
sen iyi niyetli olmasına değil seçeçeğin dr tecrübesinew be bilgisine bakmalısın

herşey gönlünce olsun

Arkadaşım ben bu hafta sonu giderim belki ismail beye
çok sık idrara çıkıyorum
acaba doğumdan bir hasar mı diye düşünüyorum
üşüttüm mü acaba diyorum
umarım bir problem yoktur
çok korkuyorum kalıcı bir şeyse diye

Ismail beyin telefonuda yok ki bende
internette de yok
bilen var mı acaba burda
varsa özelden gönderebilirmi

merhabalar bende aranıza yeni katıldım
benim ismim aycan 2 yıllık evliyim yaklaşık 1 aydan beri bebiş düşündüğümüz için şimdilik folik asit haricinde bişey kullanmıyorum

Canım armıza hoş geldin.Umarım tez zamanda hamiş kalırsın

selam
bende aranıza yeni katıldım.
bu ay gonal f kullanmaya başladım. başarısı konusunda bilginiz varmı

selam kızlar nasılsınız..ben yücemi çok merak ediyorum başarılı sonuç aldımı acaba bilen varmıı.. girmiyoda yaa.

selam
bende aranıza yeni katıldım.
bu ay gonal f kullanmaya başladım. başarısı konusunda bilginiz varmı

hoş geldin canım aramıza öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah ilk seferde başarıyı yakalar bebişlerine kavuşursun bende gonalf kullandım canım ama senin sorunun neydi onu yazmamışsın eş faktörlümü pko mu ayrıntı verirsen daha iyi paylaşımlarda bulunabiliriz

selam kızlar nasılsınız..ben yücemi çok merak ediyorum başarılı sonuç aldımı acaba bilen varmıı.. girmiyoda yaa.

selam canım sen nasılsın yücem hakkında bi bilgim yok ama çoğu arkadaşlar bebişlerini alınca unutuyorlar bizi biraz sitem edelim bende zoonetjeyi merak ediyorum bebişi aldı gitti bidaha haber yok gelince dövelim acık onları klava:naniknaniksırnaşık şey

selam arkadaslar bursa sayfası olusturmak ıyı fıkır boylece tum hemserılerımız bır arada olur...bırbırımızden haberler alırız...ben ren tıpta yaptırdım mıcroenjeksıyonu..ve ılk testte pozitif cıktı beklıyoruz bakalım 2.testı oda yarın..dualarınızı eksık etmeyın..

canım allah yardımcın olsun gelişmelerini takip ediyoruz inşallaaaaah kat kat katlarsın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…