merhaba arkadaslar,benim doktorum jale gürlüler.biliyorsunuz jimer'den ayrıldı,artık pembe mavi'de çalışıyor.yaklaşık 6 aydır gidiyorum jale hanıma;ama çok memnunum.pembe mavi'deki dr.nevin hanıma,nedret hanıma, feride hanıma giden birçok arkadasım var.hepsi de doğum yaptı ve çok memnunlar.aslında küçük bir yer diye çekinceniz olmuş olabilir ama doktorları ellerinden gelen fedakarlığı yapıyorlar,kendinizi güvende hissetmeniz için.ben daha önce prof.lara da gittim ve birçok doktor denedim.ama hiçbir doktor bana jale hanım kadar güven vermedi,kimse onun kadar ilgi göstermedi.cep telefonundan istedigim zaman ulaşabildiğim bir aile doktorum var artık:)
evet cnm amerikan hst İstanbulda yani bizlerin sürekli yatması gerektiği için yurt dışı değil amerikan hastanesini düşünebilirsin çok başarılı onlarda dedi
evet ziya çetin iyi diye duydum
ismail beyde çok iyi bir dr ve çok iyi niyetli hemde evi hst kaarşısında gerekli olunca hemen koşa koşa geliyor
benim dr da sana tavsiye edebilirim dr özer kutlu
çok iyi düşünmeliyiz cnm RABBİM yardımcımız olsun
doğru söylüyosun arkadaşım
ben hala karar veremedim
ameriken hastanesi iyide çok masraflı olmaz mı
onun alıtından kalkamam herhalde
tabii bi araştırmak lazım
bende ismail beyi çok iyi niyetli bulmuştum
bi onuda denemeliyim galiba
ama önce sorun tespit edilmeli sanırım
uludağ üniversitesine başlamalıyım herhalde
ısmail beyin telefonuda yok ki bende
internette de yok
bilen var mı acaba burda
varsa özelden gönderebilirmi
merhabalar bende aranıza yeni katıldım
benim ismim aycan 2 yıllık evliyim yaklaşık 1 aydan beri bebiş düşündüğümüz için şimdilik folik asit haricinde bişey kullanmıyorum
hoşgeldin..inşallah hemencecik bebişin olur
selam canım nasılsın..iyisindir inşşş....
hoşgeldin..inşallah hemencecik bebişin olur
merhabalar bende aranıza yeni katıldım
benim ismim aycan 2 yıllık evliyim yaklaşık 1 aydan beri bebiş düşündüğümüz için şimdilik folik asit haricinde bişey kullanmıyorum
line canım gürkan uncu benim de doktorumdu 2kez acıbademde aşılama yapıldı tutmamıştı daha sonra onu çok önerdiler o da bana aşılama yaptı hem de 2 gün üst üste eşimin sperm sayısı çok düşük olmasına rağmen. sonuç negatif tabiyki... Ben de micro tedavisiyle devam etme kararı aldım ama onunla değil.Jinemed 'te yapıldı ve ben 2 gün önce doğum günümde hamile olduğumu öğrendim 2 ocakta da bakalım sayısı belli olacak.Benden sana tavsiye eğer problem eşinle ilgiliyse aşılamalarla zaman harcama bana bunu acıbademde bir hemşire söylemişti ama dikkate almamıştım.[/QUOTE
selam canım ne güzel başarmışsın dilerim yeni yılda yeniyıl hediyesi bebişlerine sağlıkla kavuşursun inşşş...
Hemşehrim çok çok sevindim.Darısı başımıza inşallah.Umarı ikiz olur da bir daha bu sıkıntıları çekmezsin.Sana sorunsuz hamilelikler diliyorum.
selam
bende aranıza yeni katıldım.
bu ay gonal f kullanmaya başladım. başarısı konusunda bilginiz varmı
selam kızlar nasılsınız..ben yücemi çok merak ediyorum başarılı sonuç aldımı acaba bilen varmıı.. girmiyoda yaa.
selam arkadaslar bursa sayfası olusturmak ıyı fıkır boylece tum hemserılerımız bır arada olur...bırbırımızden haberler alırız...ben ren tıpta yaptırdım mıcroenjeksıyonu..ve ılk testte pozitif cıktı beklıyoruz bakalım 2.testı oda yarın..dualarınızı eksık etmeyın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?