- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
sagol iyi dileklerin için.ama normal yol bile olsa sen yine sor .çünkü normalde olsa endimetrium yine normal kalınlıkta olması gerekir ki tutunsun.her adet dönemide inceliyor ve sonra kalınlaşıyormuş .ama bizim gibi olanlarında sorun yaratıyor.belki de benim birinci denemem de bundan olmadı.bana o zaman hiç bir şey söylenmemişti ben ikinciyi istanbulda yaptırdım bunları orda öğrendim.ben iki yıl önce histereskopi olmuştum miyom için bundan dolayı da incelmiş olabilecegini söylediler.
kızlar bursada tüp bebek uygulamaları fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum .
yardımcı olabilirmisiniz. Gerci biz bu ay 3 aşılamayı yapıcaz inşaallah bu sefer tutar
kızlar bursada tüp bebek uygulamaları fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum .
yardımcı olabilirmisiniz. Gerci biz bu ay 3 aşılamayı yapıcaz inşaallah bu sefer tutar
slm canım özelinden yazamadım bi konuda yardımını istiyorum....sanırım yalçın kimya ya gitmişsin memnun kaldınmı? birde gürkan uncuyu tavsiye ettiler aşılama ile tedavim devam edicek bu konuda bi fikrin varmı?selam kızlar cumanız mübarek olsun
dualarınıza talipim beni unutmayın dualaınız da ne olurrrrrrrrrrrrrrrr
tabiii kızlarrr anlatayım bundan 1 yıl once basım agrıyo dıe gıttımm.... sonra bunlara bana emar cektıler sonra emarı almak ıcın gıttıgımde hanfendı sızde yabancı bı cısım var tımor dedıler ayy ozaman ben öluyodum yanı hyr olsa bıle sölenırmı varsa var sölemenınde bı adabı olurrr sonradan tabı oıgrendım kı öle bısı yook önemli bişi yok diyip cıktılar işin içinden ben ne edem şimdikk okadar pskolojım bozuldukı orda öluyom sandım acıle soktular hemen iştee en buyuk acıbadem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?