BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

selam kızlar cumanız mübarek olsun

dualarınıza talipim beni unutmayın dualaınız da ne olurrrrrrrrrrrrrrrr

teşekkür ederim bilgilerin için bugün sordum. şu an öncelik yumurtayı geliştirmekmiş. endometrium onunla gelişicekmiş. şu an yumurta takibi yapıyormuş sonra aşılama yapacakmış.

kızlar bursada tüp bebek uygulamaları fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum .
yardımcı olabilirmisiniz. Gerci biz bu ay 3 aşılamayı yapıcaz inşaallah bu sefer tutar

kızlar bursada tüp bebek uygulamaları fiyatları hakkında bilgi almak istiyorum .
yardımcı olabilirmisiniz. Gerci biz bu ay 3 aşılamayı yapıcaz inşaallah bu sefer tutar

umarım ALLAH dualarımızı kabul eder...kucaklarımız bos klamaz...fıyatlar tahlıller harıc 5000 tl den baslıo tahlıllerde 1500 2000 arası tutoyor...gecen ay yaptırdık ...malesef olumsuz oldu martta yenıden deneyecegız mıkroenjeksıyon...umarım basarılı olur..:Saruboceq::Saruboceq:

canım merhaba bende soranus tüp bebek merkezinde yaptırdım fiyatları ilaçsız 3.500 ilaç dahil 5.000 tl falan tutuyor ilk denememde başarılı olduk 11. haftadatız hayırlısıyla tavsiye ederim aşılama yaptırdıysan 3 sefer sigortan varsa sigortadanda yaptırabilirsin çok daha ucuza mal oluyo

öncelikle slm herkeze bende bursa pembe mavide tüp bebek yaptırdım 3 kez fakat düşükle sonuçlandı inşl kısmetse önümüzdeki ay tekrar denemeyi düşünüyorum drum nevin özsaraç ve drumdan çok memnunum ilgilenenlere tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba bende bursada oturuyorum benim tüp bebek tedavimden elimde kalan 2 kutu 450 gonal f 1 kutuda 1050 gonal f var ben kendiliğimden hamile kaldığım için ilaçları almak isteyen olursa satabilirim hepsini 500 tlye veririm doktor masraflarım çıksın istiyorum krizden dolayı çok sıkıntımız var

tebrik ederim canım çok güzel bu ya tüp bebek denemenden kaç ay sonra hmile kaldın

geçmiş olsun bende bursa tüpbebek merkezinde üçüzlerime hamile kaldım 3.hamileliğim 1.de üçüzdü 22haftalık erken doğum oldu 2.de 8haftalık kaernımda öldü bundada birinin kalbini durdurmayı önerdiler ama diğerlerinede zararı olabilirmiş biz bu riske giremedik devam ediyoruz 8haftalık hamileyim

selam kızlar cumanız mübarek olsun

dualarınıza talipim beni unutmayın dualaınız da ne olurrrrrrrrrrrrrrrr
slm canım özelinden yazamadım bi konuda yardımını istiyorum....sanırım yalçın kimya ya gitmişsin memnun kaldınmı? birde gürkan uncuyu tavsiye ettiler aşılama ile tedavim devam edicek bu konuda bi fikrin varmı?

inanamıyorum yaa biz burada acıbadem tüpbebek merkezinden bahsediyoruz ve gerçekten umuda ihtiyacımız var
senin yazdığını ilk mesajını okuyunca ürktüm acaba ne yapmış acıbadem tüpbebek diye..meğer acıbademin farklı bir bölümünden söz ediyormuşsun..

şimdi bende bir tedavi raporu var ilaç raporunu da içinde barındıdığını söyledi tıp fakültesi. ama ilaç raporu 1 ay tedavi raporunun süresi 1 yılmış . naısl olacak? eczacı aslını alacağını söyledi fotokopi alacakmış neyse de aczacı aynı zamanda dedi ki burada kullanılacak ilaçların etken maddesi yazmııyor o nedenle ilaç raporu yerine geçmez??????????????????????????????

merhaba arkadaşlar benimde gonal-f kullanmama rağmen endometrium yine gelişmedi. endometrium ile sorunu olan varmıydı

Arkadaşlar merhaba,
Bende Bursa acıbademde tüp bebek yaptırıyorum.1 kutu 450 gonal-f 'e ihtiyacım var.Elinde fazla olup bana satabilecek varmı acaba......

herkeze slm arkadaşlar hemşerilerimi bulmak güzel bende nisan ayında tüp bebek denemesi yapacagım hayırlısıyla dok şahin zeteroglu acıbadem hastanesi burda bakıyorumda hemen hemen herkez aynı hastanede ortak yerimiz allah hepimize yardımcı olsun.

merhaba kızlar bende bursadayım ve hamile kalmak istiyorum ...2 ay oldu...ben yumurta takibi yaptırmak isyiyorum erken diyorlar..ama daha bilinçli hareket etmek için şimdiden yaptırmak istiyorum...
medicalde ahmet yılmaza gidiyorum oda sabret diyor...tamam belki haklııı ama ben bilinçli hareket etmek istiyorum ....iyi bi doktor varmı tavsiye edeceğiniz????

Merhaba arkadaşlar, ben de mayısta ikinci denememi yaptıracağım. Jinemed'e gidiyorum. ılkinde negatif sonuç aldım, ancak Dr. Murat Bey'den memnunum. Umarım bu sefer hepimiz için her şey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…