- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
selam arkadaslar bursa sayfası olusturmak ıyı fıkır boylece tum hemserılerımız bır arada olur...bırbırımızden haberler alırız...ben ren tıpta yaptırdım mıcroenjeksıyonu..ve ılk testte pozitif cıktı beklıyoruz bakalım 2.testı oda yarın..dualarınızı eksık etmeyın..
ben pkoliyim. eşimde her hangi bir problem yokmuş.
soranus ta tedavi görüyorum.
önce 2 ay gonaphene kullandım. yumurta gelişti fakat endometrium gelişmedi. onun için bu ay gonal f başladık.
bugün 4. iğnemi yaptım. görücez.
hepınızden ozur dılerım arkadaslar..2.test sonucu dusuk cıktı..kımyasal gebelıkmıs yanı...sızlerı bosuna sevındırdık...16 seneden sonra bızde 2 gun olsa dahı sevıncı tattık..ama sadece 2 gun..3.gunu allah kısmet etmedı..hakkınızı yınede helal edın..allah bu acıyı kımseye yasatmasın..tekrar ozur dılerım
hepınızden ozur dılerım arkadaslar..2.test sonucu dusuk cıktı..kımyasal gebelıkmıs yanı...sızlerı bosuna sevındırdık...16 seneden sonra bızde 2 gun olsa dahı sevıncı tattık..ama sadece 2 gun..3.gunu allah kısmet etmedı..hakkınızı yınede helal edın..allah bu acıyı kımseye yasatmasın..tekrar ozur dılerım
canım hayırlı olsun diyeyim bendede aynı problem vardı bende soranusta yaptırdım serbülent bey doktorum şuan 8.5 -9 haftalık hamileyim inşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın belki karşılaşmışızdır orda kim bilir bende gonalf kullandım canım yani seninde en fazla 5 gün içinde transferin olucak allah yardımcın olsun güzelim sevgiler
senin adına çok sevindim. hayırlı olsun
ama benim transfer olmayacak. gonophene ile endometrium gelişmediği için gonal f başladık. yani yumurtayı ve endometriumu geliştirecekmiş. sonra normal yolla olacakmış.
canım senin durumun daha kolay ozaman inşallah neticelerinde güzel olur allah yardımcın olsun
çok üzüldüm geçmiş olsun.
hemen moralinizi bozmayın. benim gittiğim merkezde 46 yaşında bir bayan vardı. 24 yıl sonra olmuş. allah büyük
canım endimetrium gelişmedigi dedigin kalınlaşmadımı kaç mm idi .benim tedavide endimetrium çok ince idi transfer gününe kadar biraz kalınlaştırdılar.
merhaba
benim gonaphene ile yumurtalarım gelişti kendiliğinde çatladık. ancak endometrium 5mm'de kaldı. doktorum bu ilacın bazı kişilerde böyle yaptığını söyledi. kalınlaşma yeterli olmadığı için tutmaz dedi. gerçektende tutmadı
ama benim anlamadığım endimetrium benim 2.8 idi estrofem ve bantlarla 7 küsür olmuştu transfere kadar .bende glucophage diye yumurta kalitesini artıran bir ilaç verdiler normalde bu ilaç diabetik ama ben diabetik degilim doktor yum kalitesi için veriyoruz dedi
Benim endometrium gelişir diye bıraktı ama 5 te kaldı. senin 7 iyi minimum 6 olması gerekiyormuş tutması için. glucophage yi bende kullanıyorum. bende polikistik over var insülin direncini kırmak ve yumurtlamaya yardımcı olmak amacıyla veriyorlar.
tamam da o doktor kendiligine nasıl bırakır gelişsin diye .ben kısa protokol başladım 13 gün toplam sürdü ve endimetrium ince oldugu için kaygılandılar dedigim ilaçları ve bandı kullandırtmak sureti ile 7 kusura ulaştırdılar transferde doktor tek sorunun ince olması dedi çünkü çatlatmadan önce en son 5.7 de kalmıştı ve transferde de 7 kusur oldugunu gördüler ama işte dedigim gibi bu ilaçları halen transferden sonra bile devam diyorlar.9 şubatta test günüm.senin doktorda ilaçlarla artırabilirdi niçin beklemiş kendiliginden olmasını.
valla bilmiyorumki
ama benim gebelik için normal yol deneniyor transfer olmayacak belki onun içindir.
sadece yumurta gonal f ile geliştirilmeye çalışıyor.
seninde tedavin hayırlı olsun sonucu mutlaka haber verirsen sevinirim.
kızlar selam nasılsınız hayırlı cumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?