Merhaba arkadaşlar, ben de mayısta ikinci denememi yaptıracağım. Jinemed'e gidiyorum. İlkinde negatif sonuç aldım, ancak Dr. Murat Bey'den memnunum. Umarım bu sefer hepimiz için her şey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz. :))
Merhaba arkadaşlar, ben de mayısta ikinci denememi yaptıracağım. Jinemed'e gidiyorum. İlkinde negatif sonuç aldım, ancak Dr. Murat Bey'den memnunum. Umarım bu sefer hepimiz için her şey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz. :))
:Saruboceq: inş canım bu sefer tutar ve hamıle oldugunu solersın burdannn bıgun gelır senınde bebısın olurr:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5
merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah gebelik haberini alırız.
murat beyin adını bende çok duydum. nasıl memnunmusun bende onu düşünüyorumda birde fiyatları nasıl raporlumu gidiyorsun bilgi verirsen sevinirim.
Bu ay başlayacagım tedaviye üst kısımda bir yanlışlık olmuş kusura bakmayın artık:roflol:
kızlar bende martın 3 de başladım tedaviye bursa pembe mavide drum nevin özsaraç ve şuan hamileyim druma sonsuz güvenim vardı sonuç bekleyen ve tedaviye başlıyan bütün arkadaşlara en kısa zamanda güzel haberler vermenizi dilerim dualarım sizinle
kızlar bende martın 3 de başladım tedaviye bursa pembe mavide drum nevin özsaraç ve şuan hamileyim druma sonsuz güvenim vardı sonuç bekleyen ve tedaviye başlıyan bütün arkadaşlara en kısa zamanda güzel haberler vermenizi dilerim dualarım sizinle
Çok sevindim şekerUmarım bizler de birgün o güzel haberi alırız. Bu arada sorununuz neydi ve ne tür bir tedavi uygulandı? Bilgi verirsen sevinirim...kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim canım tedavin hayırlı olsun
Güzel dileklerin için sağol şeker. İnşallah sen de doğru tedaviyle en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun. Murat Bey ilk görüşmemizde doktordan çok bizden biri gibi gelmişti. Yani konuşması, mimikleri doğaldı. İnternetten de çok araştırmıştık. Tabii ki Jinemed'in merkezde bulunması da etkendi. İyi bir tedavi süreci geçirdim, ancak kısmet değilmiş. İlk denemede 3 bin + ilaçlar 5 bin civarında tuttu. İlaç fiyatları yumurtalıkların durumuna göre bin-bin 500 arasında değişiyor. Rapor olayına gelince; devletin bazı şartları olduğundan direkt tüp bebek tedavisine başladık. Şimdi hatırlamıyorum, ancak 2-3 kere aşılama yaptırmış olman gerekiyor. Biliyorsun ki, aşılamada tutma şansı yüzde 10 civarında. O yüzden vakit kaybetmek istemedik. Bu arada Jinemed'in iki ve üçüncü denemede - 500 indirimleri var. Bebişlerimize kavuşalım da, ne kadar isterlerse vereceğiz artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun şeker :Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür derim 8 ay sonra hamile kaldım mucize gibi oldu bizim için
merhaba,bende 34 yaşındayım 7 senelik evliyim.7Martta Acıbademde tedaviye başladık.23martta transferim oldu sonucum pozitif 3 haftalık hamileyim.Şahin Beyin başarısını sana şöyle diyeyim benim transfer günümde toplam 6 kişiye transfer yapmış ve 5 inde pozitif sonuç! Başka bir merkez aramanı tavsiye etmem.Ben ekibiyle beraber harika bir tedavi süreci yaşadım. Allah kucağıma almayı bana ve herkese nasip etsin...
Merhaba canım, çok güzel bir tesadüf bizimkisi..:)kaydirigubbakcemile3 Ben bu perşembe saat 13'te doktorumuzla randevumuz var. Ya sen ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?