BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

:Saruboceq: inş canım bu sefer tutar ve hamıle oldugunu solersın burdannn bıgun gelır senınde bebısın olurr :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5

GÜnaydın hemŞerılerımm bende ınŞ bu ay denemeyecım tÜp bebek ben acıbadem Şahın beyın hastasıyım tedavıye baŞlayan ve baŞlayacak arkadaŞlara allah sabır versın dıyorum pozıtıf sonuÇlar dılıyorum

Bu ay başlayacagım tedaviye üst kısımda bir yanlışlık olmuş kusura bakmayın artık:roflol:

merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah gebelik haberini alırız.
murat beyin adını bende çok duydum. nasıl memnunmusun bende onu düşünüyorumda birde fiyatları nasıl raporlumu gidiyorsun bilgi verirsen sevinirim.

:Saruboceq: inş canım bu sefer tutar ve hamıle oldugunu solersın burdannn bıgun gelır senınde bebısın olurr :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5

Sağol şeker :)) İnşallah hepimiz anne olmanın mutluluğunu yaşarız. İlk denememde umudum yoktu. Ancak şimdi motivasyonun çok önemli olduğunu görüyorum. Umudumuzu kaybetmeyelim ve elimizden geleni yapalım... Gerisi takdir-i ilahı, diyorum :Saruboceq:

Güzel dileklerin için sağol şeker. İnşallah sen de doğru tedaviyle en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun. Murat Bey ilk görüşmemizde doktordan çok bizden biri gibi gelmişti. Yani konuşması, mimikleri doğaldı. İnternetten de çok araştırmıştık. Tabii ki Jinemed'in merkezde bulunması da etkendi. İyi bir tedavi süreci geçirdim, ancak kısmet değilmiş. İlk denemede 3 bin + ilaçlar 5 bin civarında tuttu. İlaç fiyatları yumurtalıkların durumuna göre bin-bin 500 arasında değişiyor. Rapor olayına gelince; devletin bazı şartları olduğundan direkt tüp bebek tedavisine başladık. Şimdi hatırlamıyorum, ancak 2-3 kere aşılama yaptırmış olman gerekiyor. Biliyorsun ki, aşılamada tutma şansı yüzde 10 civarında. O yüzden vakit kaybetmek istemedik. Bu arada Jinemed'in iki ve üçüncü denemede - 500 indirimleri var. Bebişlerimize kavuşalım da, ne kadar isterlerse vereceğiz artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun şeker :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende martın 3 de başladım tedaviye bursa pembe mavide drum nevin özsaraç ve şuan hamileyim druma sonsuz güvenim vardı sonuç bekleyen ve tedaviye başlıyan bütün arkadaşlara en kısa zamanda güzel haberler vermenizi dilerim dualarım sizinle

Çok sevindim şeker Umarım bizler de birgün o güzel haberi alırız. Bu arada sorununuz neydi ve ne tür bir tedavi uygulandı? Bilgi verirsen sevinirim...kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım tedavin hayırlı olsun

Çok sevindim şeker Umarım bizler de birgün o güzel haberi alırız. Bu arada sorununuz neydi ve ne tür bir tedavi uygulandı? Bilgi verirsen sevinirim...kaydirigubbakcemile5

aslına bakarsan hiç bişey yoktu herşey normal bilinmeyen kısırlık dedi drum darısı sizlerin başına dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cevabın için teşekkür ederim. hepimiz için hayırlı olur inşallah.

Arkadaşlar,öncelikle nasipse Çok yakında Bursa ya tayinimiz çıkacak diyebilirim.Uzun zamndır bekliyorduk bu tayin işini.Şimdi bende 4,5 yıllık evliyim.bebeğimiz olmadı aşılama geçirdim ancak aşılama tutmadı.Derken doğal yoldan hamile kaldım ancak 6 haftalıkken kaybettim.Doktorumuz beklememizi söyledi.Şu tayin işi sorunsuz olursa biz bu yaz Bursada olucaz.Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum.Bursada önereceğiniz gerçekten ilgilenilen merkezlerin isimlerini verseniz.Çok sevinirim.

teşekkür derim 8 ay sonra hamile kaldım mucize gibi oldu bizim için

Çok sevindim.Bizimde 4,5 yıllık bir bekleyişimiz var.Benimde senin gibi tedavilerde olmadı sonradan kendiliğinden oluverdi ama onuda daha 5+6 günlükiken kaybettim.Sen daha önce ne tadavileri gördün onların hiçbirinde olmadımı?Şimdi ne yapmalıyız bilmiyorum.

merhaba,bende 34 yaşındayım 7 senelik evliyim.7Martta Acıbademde tedaviye başladık.23martta transferim oldu sonucum pozitif 3 haftalık hamileyim.Şahin Beyin başarısını sana şöyle diyeyim benim transfer günümde toplam 6 kişiye transfer yapmış ve 5 inde pozitif sonuç! Başka bir merkez aramanı tavsiye etmem.Ben ekibiyle beraber harika bir tedavi süreci yaşadım. Allah kucağıma almayı bana ve herkese nasip etsin...

mrb canım. o transfer olup pozitif sonucu alanlardan biride benimkaydirigubbakcemile3kısmet burda tanışmakmış. bende herkeze şahin beyi öneriyorum çok memnun kaldım. ultrasona girdinmi ben bu hafta giricem merak içindeyim. görüşmek üzere sevgilera.s.

Merhaba canım, çok güzel bir tesadüf bizimkisi..:)kaydirigubbakcemile3 Ben bu perşembe saat 13'te doktorumuzla randevumuz var. Ya sen ne zaman gideceksin?

Merhaba canım, çok güzel bir tesadüf bizimkisi..:)kaydirigubbakcemile3 Ben bu perşembe saat 13'te doktorumuzla randevumuz var. Ya sen ne zaman gideceksin?

benimde cuma 12:15 canım. neler yapıyosun ağrın sızın varmı testin kaç çıktı canım.biraz bahsedermisin..:asigim:

kızlar merak ediyorum yumurta toplama işlemi muayyane oldugumuz odadamı toplanıyor yoksa yan taraftaki bölümdemi bende bumu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…