kızlar merak ediyorum yumurta toplama işlemi muayyane oldugumuz odadamı toplanıyor yoksa yan taraftaki bölümdemi bende bumu merak ettim
Merhaba bende 2-3 günden beri midemde yanma var. Yumurtalıklarımda kasılmalar oluyor az da olsa ağrım var. Başka şikayetlerim yok.Selime hemşireyle görüştüm gaviscon şurup kullanabileceğimi söyledi.3 yudum süt içmek mide yanmasına iyi geliyormuş.Ben de süt içiyorum.Kızartma ve unlu gıdalar yiyemiyorummidem almıyor yersem yanma şikayetim başlıyor.Sende ne gibi şikayetler
var.
hemşehrilerim......merhaba......bende bu sayfayı bu akşam buldum.çok güzel ya.....bildiğimiz doktorlar merkezler.....burda adı geçen bütün doktorlarla ve merkezlerle bire bir gidip görüştüm.jinemed ve acı badem arasında kararsız kalmıştım.daha sonra acı bademde karar kıldık.canım doktorum şahin zeteroğlu.......herkese tavsiye ederim....
merhaba canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah istediğin sonucu alırsın
merhaba sersev 79, ben denizia bende fsh yüksek çıktı 12,96 aslen izmirde oturuyorum fakat bursalıyım.bursada soranusa gittim.serbülent beyi önceden biliyordum.o bana direk tüp diyor
ama güvenemiyorum.çünkü başka hiç bir tedavi demeden tüp deyince korktum.gerçi eşim yurt
dışında 2 aydır bende 2 ay sonra yanına gidiyorum.bu da önemli bir etken.serbülent bey kendine çok güveniyor fakat
hiçbiyerde onunla ilgili yazıya rastlamadım.ne dersin.umarım bu arada hamileliğin sorunsuz devam ediyordur.hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.
merhaba sersev 79, ben denizia bende fsh yüksek çıktı 12,96 aslen izmirde oturuyorum fakat bursalıyım.bursada soranusa gittim.serbülent beyi önceden biliyordum.o bana direk tüp diyor
ama güvenemiyorum.çünkü başka hiç bir tedavi demeden tüp deyince korktum.gerçi eşim yurt
dışında 2 aydır bende 2 ay sonra yanına gidiyorum.bu da önemli bir etken.serbülent bey kendine çok güveniyor fakat
hiçbiyerde onunla ilgili yazıya rastlamadım.ne dersin.umarım bu arada hamileliğin sorunsuz devam ediyordur.hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?