BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

evet canım acıbademi sordum bende oraya gidiyorum benden kist alınacak aceba acı falan hissediliyormu

Merhaba bende 2-3 günden beri midemde yanma var. Yumurtalıklarımda kasılmalar oluyor az da olsa ağrım var. Başka şikayetlerim yok.Selime hemşireyle görüştüm gaviscon şurup kullanabileceğimi söyledi.3 yudum süt içmek mide yanmasına iyi geliyormuş.Ben de süt içiyorum.Kızartma ve unlu gıdalar yiyemiyorummidem almıyor yersem yanma şikayetim başlıyor.Sende ne gibi şikayetler var.

bende de kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyo ara ara. onun haricinde bi şikayetim yok şimdilik. geçen hafta çok fena kabız oldum ama atlattım çok şükür.süt içemiyorum ben hemen kabız oluyorum:1no2:inşallah ultrasondada herşey yolunda gider. bana haber verirsen sevinirim gelişmelerden.özelinede msj bıraktım.görüşmek üzerea.s.

içimde sevgimle dokunacağım her gün sana, bizim için b'AŞK'A BıRŞEYSıN.HOŞ GELDıN HAYATIMIZA BEBEĞıM... Darısı isteyen herkeslere...

hemşehrilerim......merhaba......bende bu sayfayı bu akşam buldum.çok güzel ya.....bildiğimiz doktorlar merkezler.....burda adı geçen bütün doktorlarla ve merkezlerle bire bir gidip görüştüm.jinemed ve acı badem arasında kararsız kalmıştım.daha sonra acı bademde karar kıldık.canım doktorum şahin zeteroğlu.......herkese tavsiye ederim....

selam buleusu ne oo..................bızı ektınn hemen hemserılerını buldun da...................hıımm....
canım demek gıdıp görüstun hadı ılk adım atılmış oldu sayılır.............hayırlı ols inş............inş bu yıl bereketlı olacakkkkkkkkkkkkk

merhaba canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah istediğin sonucu alırsın

evet canım bir aksilik kist gibi yada başka bir şey engel olmazsa hazirandaki adetimde başlarız inşş olumlu sonuçlanır hayırlısıyla tatlım sen neler yapıyosun

şahin bey banada coraspirin verdi .kullanmaya başladım....bende bi aksilik çıkmazsa haziranda düşünüyorum......hepimiz için hayırlısı canım.........

merhaba sersev 79, ben denizia bende fsh yüksek çıktı 12,96 aslen izmirde oturuyorum fakat bursalıyım.bursada soranusa gittim.serbülent beyi önceden biliyordum.o bana direk tüp diyor
ama güvenemiyorum.çünkü başka hiç bir tedavi demeden tüp deyince korktum.gerçi eşim yurt
dışında 2 aydır bende 2 ay sonra yanına gidiyorum.bu da önemli bir etken.serbülent bey kendine çok güveniyor fakat
hiçbiyerde onunla ilgili yazıya rastlamadım.ne dersin.umarım bu arada hamileliğin sorunsuz devam ediyordur.hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.

bence başka bir doktora git....o kendine çok güveniyor................

canım.....şahin beyle ilgili yazıları okuduysan başarısınıda görmüşsündür.banada 2 kez tüp bebek yaptı .ikiside tuttu.hamile kaldım.....malesef düştüler.....üçüncüyüde kısmetse ona yaptırıcam.....bence düşünmene hiç gerek yok.....ama tabiki karar senin......

canım merhaba benimde fsh yüksekti ama tüp bebekte bi sorun çıkmadı hayatım eğer yapılacak bi tedavi çeşidi daha olsaydı eminim önce onu uygulardı ben 3 yıl yumurtlama tedavisi gördüm dünya kadar param gitti ama hep boşuna çaba sarfetmişim keşke daha önce yaptırsaydım hem daha çabuk sonuç alacaktım hemde paramın çoğu cebimde kalıcaktı bence dr dediğin kendine güvenmeli güvenmeden bu işler olmaz zaten sonuçta hem maliyetli hem yorucu bi iş bu bu arada yumurtlama tedavisi başka drda olmuştu daha sonra serbülent beye gittim canım ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim

tekrar merhaba kızlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler,benim ayrıca şöyle bir durumum var eşim arabistanda çalışıyor ve bende iki ay içinde gidicem.yani türkiyede olsam bunu belki bu kadar dert etmeyip direk birinde karar kılıcam.fakat ben gitmeden bir kez denemek istiyorum ve seçimimde yanlış yapmak beni korkutuyor.serbülent bey hiç bir ilaç ve yumurta takibi konuşmadan direk tüp bebek dedi.
ben en çok buna takıldım.bu ay tekrar başka bir uzmana izmirde kontrol olucam ve test yaptırıcam buna
göre karar vericem.serbülent bey bizde ilk seferde hamilelik gerçekleşir çok büyük bir oranla diyor.bilmiyorumki hiç hazırlıklı olmadığım şeyler duydum zaten bir sürü başka telaşe arasında bir de bu çıktı ve gerildim.benneyaptımki

denizia hakkında hayırlısı olsun canım bir dr a aklın yatmadıysa başka dr lada görüş istersen
hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum herşey gönlünce olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…