- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
canım benim teşşşekkür edrim çok sağol hayırlısıyla başaldık bakalım sonucuda iii olur inşallahhhhhhhh
merhaba arkadaşlar,
siteyi yeni keşfettim, o yüzden biraz ortadan dalacağım... 3 aşılama (1. uludağ ün.'de 2. ve 3. yalçın kimya) ve geçen ay pembe mavi'de bir micro denememiz var... doktorum nevin hanım..
slm canım..nasıl gidiyor tedavin..?.bursadamısın döndünmü memleketine ..?.ne aşamadasın canım?. merak ettim sesin çıkmayınca hayırlar olsun inşşş canım...a.s.
merhaba arkadaşlar,
siteyi yeni keşfettim, o yüzden biraz ortadan dalacağım... 3 aşılama (1. uludağ ün.'de 2. ve 3. yalçın kimya) ve geçen ay pembe mavi'de bir micro denememiz var... doktorum nevin hanım..
yakınmısınız bursaya kaç km?..yakın demekki gelip döndünüz canım hayırlısı olsun bebeğine en yakın zamanda kavuşursun inşşş..ben beklemedeyim bayramdan sonra şahin beyle görüşmeye gidicem hayırlısıyla inşş...
mistel,ecearda merhaba bende eylül adetimd başlayacağım ilk mikro denememe,pembe mavide yaptıracağım doktorum ismail bey,sanırım siz de pembe maviye gidiyorsunuz bu konuda deneyimlerimizi paylaşalım lütfen doktoruma çok güveniyorum ama yine de tedirginim işte...
Kızlaarrr...
Dün yumurta toplama işlemim yapıldı..Çok heyecanlıyım..Çarşamba transfer gerçekleşecek.Umarım herşey yolunda gider..Çok heyecanlıyım çok çok hem de çok..
mistel seni bulduğuma sevindim.bende bu ay nevin hanıma tüp berbek yaptırıcam.sence nasıl.senin sonucun ne oldu.ilgi nasıl.cevaplarsan sevinirim.a.s
sonucum negatif.. Henüz kontrole gitmedim. Bugün yarin gidip konuşacağim.. Pembe mavi hakkinda yorum yapmak gerekirse şunu rahatlikla söyleyebilirim; kesinlikle ticari değiller.. Sizi para olarak görmüyor ve hatta ellerinden geldiğince destek oluyorlar..nevin hanim'i da çok sevdim açikçasi, gereksiz yere konuşmayan (ki artik böyle doktorlari daha çok tutuyorum) yalin bir insan.. Tabii iş doktorla bitmiyor. Laboratuar ve embriyolog konusunda da emin olmak gerekiyor.. Kontrole gidince bu konulari soracağim.. Ama şu an micro tedavisine başladiysam onlarin sayesinde oldu bu.. Yoksa proflarin elinde aşilama yolunda sürünüyor olurdum.. Buradan aşilama yaptiracaklari da uyarmiş olayim ufaktan.. çok dikkatli olsunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?