BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

seherimin beta yükseliyor kızlar inşallah sizlerinde betalarını hep böyle sevinçle paylaşırız

Yeşimpat ben adetimin 5.günündeyim.kismetse bir sorun olmazsa bir sonraki adetimde tüp yatiricam ama bunun için ilaç ve iğnelere ne zaman başlamam gerek.doktorum söyledi ama heyecandan hatirlayamiyorum.

merhaba arkadaşlar,
siteyi yeni keşfettim, o yüzden biraz ortadan dalacağım... 3 aşılama (1. uludağ ün.'de 2. ve 3. yalçın kimya) ve geçen ay pembe mavi'de bir micro denememiz var... doktorum nevin hanım..

canım benim teşşşekkür edrim çok sağol hayırlısıyla başaldık bakalım sonucuda iii olur inşallahhhhhhhh

slm canım..nasıl gidiyor tedavin..?.bursadamısın döndünmü memleketine ..?.ne aşamadasın canım?. merak ettim sesin çıkmayınca hayırlar olsun inşşş canım...a.s.

merhaba arkadaşlar,
siteyi yeni keşfettim, o yüzden biraz ortadan dalacağım... 3 aşılama (1. uludağ ün.'de 2. ve 3. yalçın kimya) ve geçen ay pembe mavi'de bir micro denememiz var... doktorum nevin hanım..

hoş geldin cnm hakkında hayırlı olsun...sonuç ne oldu yazmamışsın?..a.s.

slm canım..nasıl gidiyor tedavin..?.bursadamısın döndünmü memleketine ..?.ne aşamadasın canım?. merak ettim sesin çıkmayınca hayırlar olsun inşşş canım...a.s.

canım benim teşekkür ederim unutmamışsın beni, ben de seni takip ediyorum okuyorum yazılanları ama yazamıyorum bu aralar işler yoğun...bursaya günübirlik geldik.doğum kontrol hapı alıyorum 7 eylülde lucrine başalayacağım inşallah ramazan uğurlu gelir hayırlı sonuç alırız.sen neler yapıyorsun bu arada kendine dikkat et canım...

yakınmısınız bursaya kaç km?..yakın demekki gelip döndünüz canım hayırlısı olsun bebeğine en yakın zamanda kavuşursun inşşş..ben beklemedeyim bayramdan sonra şahin beyle görüşmeye gidicem hayırlısıyla inşş...

yeşimpat merhaba sen galiba jimerde çalışıyorsun ben faruk beyin eski hastalarındanım.Şimdi yeni bir micro denemesi yapmak istiyorum ve sıkıntılarımı bilen bir doktor olsun istiyorum bu yeni açılan yerde tüp yapılacakmı.Ne yapmak gerekli birde tüp bebek raporu konusundada yardımcı olunuyor mu?

merhaba arkadaşlar,

mistel seni bulduğuma sevindim.bende bu ay nevin hanıma tüp berbek yaptırıcam.sence nasıl.senin sonucun ne oldu.ilgi nasıl.cevaplarsan sevinirim.a.s

canım 3-3,5 saat sürüyor yakın sayılır 1.denememde çok heyecanlıydım sevinçten ağlaya ağlaya gitmiştim ankaraya ama sonu hüsran oldu uzun süre atamadım üzerinden. ilkinki kadar heyecan yok ama daha çok umutluyum sanki olacakmış gibi geliyor.karmakarış kafam yani,sninde iyi haberleri alıcaz burdan öyle geçiyor içimden.sen görüşmüşmüydün şahin beyle yoksa ilk defamı gideceksin??????a.s.

ben haziranda görüştüm rapor çıkarıp beşlıyacaktım 1 hakkım vardı onu iptal ettiler bende acele etmiyeyim dedim kaldı yani canım..inşşş en yakın zamanda başlarız...inşşş...hepimiz burdan hamileyiiimm diye sesleniriz canım....inşş.

mistel,ecearda merhaba bende eylül adetimd başlayacağım ilk mikro denememe,pembe mavide yaptıracağım doktorum ismail bey,sanırım siz de pembe maviye gidiyorsunuz bu konuda deneyimlerimizi paylaşalım lütfen doktoruma çok güveniyorum ama yine de tedirginim işte...

SİBELBURSA BENİMDE DOKTORUM İSMAİL BEY.3 YILDIR GİDİYORUM ONA.BENDE TÜP BEBEK YAPTIRICAM.NEVİN HANIMLA BİRLİKTE ÇALIŞIYOR BİLİYOSUNDUR.SEN ARAŞTIRDINMI ORAYI BENDE GÜVENİYORUM İSMAİL BEY YANLIŞ YÖNLENDİRECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM.BENDE EYLÜLDEKİ ADETİMDE BAŞLICAM.İNŞALLAH İKİMİZİNDE SONUÇ POZİTİF OLUR.ALLAH'IM ŞU MÜBAREK GÜNDE DUALARIMIZI KABUL ET.:CüvCüv:

mrh. arkadaşlar bende burasalıyım şimdi yazılarınızı okudum bende bir kaç bişey smylemek istiyorum. Benimde 2 sene çocuğum olmadı hiç korunmadık bursada rentipa gittim (Bundan öncesi birkaç dr. gittim) direk tüp bebek dendi. Ben rentıp tan tatmin olmadım. bulubduğum ilçede bir dr. gittim. bende bişey olmnadığını söyledi eşim amaliyat olması gerekliymiş eşim şubat ayında medikalde Varikosel amaliyatı oldu ben 1.5 ay sonra hamile kaldım. şuanda 7.5 aylık bir kızım var. yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum Yüce Rabbim en kısa zamanda sizlere de tattırsın anneliğini sizler için dua edicem.

mistel seni bulduğuma sevindim.bende bu ay nevin hanıma tüp berbek yaptırıcam.sence nasıl.senin sonucun ne oldu.ilgi nasıl.cevaplarsan sevinirim.a.s

sonucum negatif.. Henüz kontrole gitmedim. Bugün yarin gidip konuşacağim.. Pembe mavi hakkinda yorum yapmak gerekirse şunu rahatlikla söyleyebilirim; kesinlikle ticari değiller.. Sizi para olarak görmüyor ve hatta ellerinden geldiğince destek oluyorlar..nevin hanim'i da çok sevdim açikçasi, gereksiz yere konuşmayan (ki artik böyle doktorlari daha çok tutuyorum) yalin bir insan.. Tabii iş doktorla bitmiyor. Laboratuar ve embriyolog konusunda da emin olmak gerekiyor.. Kontrole gidince bu konulari soracağim.. Ama şu an micro tedavisine başladiysam onlarin sayesinde oldu bu.. Yoksa proflarin elinde aşilama yolunda sürünüyor olurdum.. Buradan aşilama yaptiracaklari da uyarmiş olayim ufaktan.. çok dikkatli olsunlar..

teşekkürler mistel içimi rahatlattın gerçekten.bende güveniyorum oraya ve doktoruma ama yine de araştırmak istedim.niye negatif senin sonucun.bunuda öğrendiğinde yazarmısın?

4 AŞILAMA YAPTIRDIM.OLMADI.TEDAVİM BAŞLADI.EKİM ADETİMDE TÜP BEBEK YAPTIRICAM KISMETSE.UZUN PROTOKOL UYGULANACAKMIŞ.İŞTE BÖYLE DAHA YOLUN BAŞINDAYIM YANİ.:1no2:

Umarim günler hemen geçer.. Aslinda o kadar uzun bir süreç değil ama aylarca bekliyormuş gibi hissediyorsun.. Aklina bir şey takilirsa mutlaka paylaşmani isterim, doktorlar ayni olunca bilgi alişverişi daha da önem kazaniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…