- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
yani alttan muane ediyo uyarıyomuş öyle doğumu.senin çatılarına bakmak için muane etmedi kontrolde zaten açıklığına bakmak için işte o zaman da çatala çıkıyosun.doğumda o çatal da oluyo işte.doğum fotoğrafı istemedim biz çektik zaten doğar doğmaz eşim çekmiş.ben epidural yaptırmadım ama erkekmiş anestezi uzmanı.inşallah hayırlısıyla doğumun olur.hiç korkma banada son anda suni sancı verdiler.dayanılmıcak gibi değil dayanıyosun.doktor hemşireler çok ilgililer çok memnun kaldım ben.çok rahat doğum yapıyosun merak etme.
dogumhanesi nasıl temizmi 3te hastanede oldunu yazmışsın ama doktorun 5te gelmiş neden? hastaneye gittinde hemen gelmiyomu doktorun ozamana kadar kim ilgileniyo peki dikiş falanda yokmu bebegini cocuk doktorları muayene ediyomu dogum sonrası sancı cekerken ailen yanındamıydı?cok soru sordum ama kusura bakma ilk tecrübeli olan arkadaş sensin şuanda.cvp larsan sevinirim..
çok sağol seda yarın beni de alırlarsa doğuma bende bilgi veririm asla arkadaşıma yarın öğleden sonra gitçem bende sanmıyorum doğum gerçekleşeceğini ama yine de bi ihtimal artık doğurmakla ilgili umudum kalmadı çöktüm psikolojik olarak sancı bile yok yaaa
hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.moralini bozma bi şekilde doğar.hiç doğmayan bebek gördünmü?içinde kalmaz merak etme.sana iyi doğumlar.
olmadı olmadı doğum haneye bile girdim bugün yine açıklık yok ağlaya ağlaya eve döndüm psikoloji diye bişey yok artık bende
olmadı olmadı doğum haneye bile girdim bugün yine açıklık yok ağlaya ağlaya eve döndüm psikoloji diye bişey yok artık bende
serayahsen kesin doğum yaptı sanırım hiç girmiyo bir haftadır.inşallah hayırlısıyla doğurmuştur da bi sorun yoktur..merak ediyorum çok
evt ya gercekten bende cok merak ediyorum hergün girip bakıyorum ama bişey yok bebişinden ayrılamıyo herhalde:)birde aklıma geliyo acaba sezeryanmı yaptıki hala nete girmedi..inş hayırlısıyla kurtulmuştur....ah darısı benim başıma bugün 7ayım bittii artık..daha cokk varrrrrr
slm kızlar sevil pakere giden varmı aranızda?ben geç kaldım ama dr değiştirmeyi düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
merak etme canım 7 aydan sonrası çabuk geçer bişey kalmamış.biliyorum beklemek kötü ama sabredeksin bebişini kucağına almak için.hayırlısıyla sende alırsın bebeğini kucağına inşallah.çok güzel biduyguymuş..
senin bebiş nasıl ay mis gibi kokuyodur şimdi o canım ya bebkler ilk dogduklarında böyle tatlı misler gibi bi kokuları olu bayılırım o kokuya..bursanın neresindeydin sen seda ben emekteyim yakınmıyız acaba.hadi iyi bak bebişi kokla benim yerimede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?