Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

dogumhanesi nasıl temizmi 3te hastanede oldunu yazmışsın ama doktorun 5te gelmiş neden? hastaneye gittinde hemen gelmiyomu doktorun ozamana kadar kim ilgileniyo peki dikiş falanda yokmu bebegini cocuk doktorları muayene ediyomu dogum sonrası sancı cekerken ailen yanındamıydı?cok soru sordum ama kusura bakma ilk tecrübeli olan arkadaş sensin şuanda.cvp larsan sevinirim..

doğumhane temizdi çok ayrıca doğumda kullanılacak aletler de yeşil örtüde başka steril bi odadan getirildi.sancılarım başlayınca gittik hastaneye doktora hemen haber verdiler devamlı telefonda haberleştiler açılmalara göre geliyo doktor çünkü doğum başlamaya yakın gelir sancı çekrken hemşireler ilgileniyo.dikişim var ama kaç tane söylemediler ama hiç hissetmiyosun uyuşturuyolar çünki.çocuk doktorunu da çağırıyolar hemen o da sabahın köründe geldi muane için ayrıca akşamüstü çıkarkende geldi çocuk doktoru muane etti.doğum anına kadar ailem hep yanımdaydı odanda çekiyosun sancını zaten.sadece doğum anında olmuyolar yani hep yanındalar merak etme.sorun değil merak ettiklerini sorabilirsin haklısın insan merak ediyo...

çok sağol seda yarın beni de alırlarsa doğuma bende bilgi veririm asla arkadaşıma yarın öğleden sonra gitçem bende sanmıyorum doğum gerçekleşeceğini ama yine de bi ihtimal artık doğurmakla ilgili umudum kalmadı çöktüm psikolojik olarak sancı bile yok yaaa

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.moralini bozma bi şekilde doğar.hiç doğmayan bebek gördünmü?içinde kalmaz merak etme.sana iyi doğumlar.

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.moralini bozma bi şekilde doğar.hiç doğmayan bebek gördünmü?içinde kalmaz merak etme.sana iyi doğumlar.

cok teşekkür ederim arkadaşlar gercekten merak etiim soruların cvp aldım.yine kafama takılan soru olursa sorarım.allah analı babalı büyütsün inş bebişini.biran önce sareyahsende dogum yaparda rahatlar inş.

olmadı olmadı doğum haneye bile girdim bugün yine açıklık yok ağlaya ağlaya eve döndüm psikoloji diye bişey yok artık bende

canım cok sitres yapıyosun kendine herşeyin bi vakti zamanı var demekki vakti gelmemiş senin şu günlerde morelini cok yüksek tutman gerekir ki güzel ve normel bi dogum yapasın..belkide yumurtacıkların gec dölenme yapmıştır ondan kaynaklanıyordur bana haziran 20demişti hatice hanım şeyma hanımda gec dölenme oldu icin temmuz 18bile bulur dedi bende üzüldüm ama napalım önemli olan bebişlerişmizin saglıklı olması..üzme kendini sonradan bu yaptıgın sitresler aglamaların aklına gelicek ve güleceksin kendine.....dualarımız seninle

olmadı olmadı doğum haneye bile girdim bugün yine açıklık yok ağlaya ağlaya eve döndüm psikoloji diye bişey yok artık bende

doktor ne diyo peki?doğumhaneye neden girdin peki?suni sancı falan olmuyomu?sen en sonunda sezeryanla aldırcaksın galiba öyle gözüküyo..ama inşallah bugün falan sancın tutar da gidersin doğuma normal yaparsın sen de benim gibi çok rahat oluyo çünki..

bende çekirge dorukdaki fatma hanıma gidiyorum memnunum... gerçi muayene ücreti biraz fazla ama imkanı olan için kesinlikle muhteşem.çok sakin ve rahat bi ortam var hiç gerilmiyorum.ayrıca pesonelde güleryüzlü tavsiye ederim.ayrıca merak edenler için muayene 65 tl.normal doğum 800 sezeryan 1200...ayrıca yenidoğan ünitesi baya gelişmiş...

ay benim de bugün tam 37 hafta oldu bewklemek çok zor bi an önce olsun istyiyorum artık ama baksana günü gelenlerin sancısı suyu gelmiyo ben daha çok beklicem galiba...

serayahsen kesin doğum yaptı sanırım hiç girmiyo bir haftadır.inşallah hayırlısıyla doğurmuştur da bi sorun yoktur..merak ediyorum çok

serayahsen kesin doğum yaptı sanırım hiç girmiyo bir haftadır.inşallah hayırlısıyla doğurmuştur da bi sorun yoktur..merak ediyorum çok

evt ya gercekten bende cok merak ediyorum hergün girip bakıyorum ama bişey yok bebişinden ayrılamıyo herhalde:)birde aklıma geliyo acaba sezeryanmı yaptıki hala nete girmedi..inş hayırlısıyla kurtulmuştur....ah darısı benim başıma bugün 7ayım bittii artık..daha cokk varrrrrr

merak etme canım 7 aydan sonrası çabuk geçer bişey kalmamış.biliyorum beklemek kötü ama sabredeksin bebişini kucağına almak için.hayırlısıyla sende alırsın bebeğini kucağına inşallah.çok güzel biduyguymuş..

slm kızlar sevil pakere giden varmı aranızda?ben geç kaldım ama dr değiştirmeyi düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

senin bebiş nasıl ay mis gibi kokuyodur şimdi o canım ya bebkler ilk dogduklarında böyle tatlı misler gibi bi kokuları olu bayılırım o kokuya..bursanın neresindeydin sen seda ben emekteyim yakınmıyız acaba.hadi iyi bak bebişi kokla benim yerimede...

iyi bebiş uyuyo kalkıyo yemek yiyo yine uyuyo.çok güzel kokuyolar ewt.bende bol bol kokluyorum öpemiyorum daha kıyamıyorum.biz uzağız maalesef ya orhangazide oturuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…