- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
canım öncelikle merabalar bende doruga gidiyorum 4senedir 7aylık hamileyim şuanda daha dogum yapmadım ama yıldırım dorukta yapacagım dogumumu.cekirge doruk gercekten cok temiz personeli güler yüzlü jimer kadar lüks olmasada orasıda cok güzel ve yeni dogun ünitesive yogun bakımı var zaten doktorun oraya gecmiş senin icin zaten sorun yok en azından doktorunu tanıyosun biliyosun.hastane hakkında bilgi istersen gercekten temiz ve güzel bi hastane en önemliside herkez güleryüzlü.benim 3yaşında bi oglum var ve doktoru cekirge dorukta süreklide gidip geliyorum güvenebilecegin bi hastane.dogumla ilgili bende pek bişey söyleyemem 2ay sonra dogumum ama burdaki arkadaşlar sagolsun tecrübelerini paylaştılar..seda arkadaşım sayesinde bende kafama takılan soruların cvp bını aldım..şimdiden hayırlı dogumlar sanamerhaba..bütün toppikteki yazıları okudum kızlar.... doğum yapan seda arkadaşı tebriketmek istiyorum..allah ömür versin evladına...
seray arkadaşta doğumda herhalde bende mrk ettim...
kızlar bende 5 aylık hamileyim doktorum jimerden kendi muayenehanesine geçti ve çekirge dorukla anlaşmış...bana doğumun dorukta olacağını söyledi ve en kötü ihtimal sezeryan olursa herşey dahil 1600 ücreti olduğunu söyledi..
ama ben hiç çekirge doruğa gitmediğim için hastahane hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum..rahat bir doğum geçirebilirmiyim orada...doğumdan sonra odalarında rahat edebilirmiyiz personeli nasıl odaları nasıl hemşireler çocuk doktoru adan zeye merak ediyorum...
jimer çok temiz ve lüks bir hastahaneydi dorukta orası kadar temiz ve şık bir hastahanemi acaba...
bunun dışındada başka bir toppikte orada sipinal epidural yaprıran bşr arkadaşın hiç memnun olmadığınıda okudum..anestezi doktorundan hiç memnun kalmamış çok suratsız ve hiç bir iletişime geçmeden iğneyi yapmış hiç birşey demeden çıkmış odadadan tamda güzel bir uyuşma sağlanmamış...
ama buarkadaş geçen sene doğum yapmış..acaba anestezi doktoru hala aynımı onuda bilemiyorum...
kızlar; doğum yapanlar daha detaylı bunları anlatabilirseniz sevinirim..
çekirgede yaptım 1250 liraya çıktık rahat temiz iyiiki de özelde yaptım valla
anca kendime geldi kötü bir süreç geçirdim malesef 26 nisanda bebişimiz sezeryanla doğdu 23ünden beri hastanedeydik hep yattım orda doğal yolla bebişi bekledik sancı çoktu doğum başlamıştı açılma yoktu sezeryana girdik ve rahatça çıktık tek problem belden uyuşturma sonucu baş ağrısı mide bulantısı hala çekiyorum tavvsiye etmem
anca kendime geldi kötü bir süreç geçirdim malesef 26 nisanda bebişimiz sezeryanla doğdu 23ünden beri hastanedeydik hep yattım orda doğal yolla bebişi bekledik sancı çoktu doğum başlamıştı açılma yoktu sezeryana girdik ve rahatça çıktık tek problem belden uyuşturma sonucu baş ağrısı mide bulantısı hala çekiyorum tavvsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?