- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
tabi canım aşkolsun konuşruz hatta msn e giriyorum kaçtır yoksun denk gelirsek konuşuruz bugün de gittim doktora keyfim kaçık çok açılma yok sancı çok kan ve idrar tahlilleri aşırı bozuk çok acı çekiiyorum bu günlerde doğsa da rahatlasam
mrb serayahsen.öncelikle geçmiş olsun.kaç haftalık hamilesin.bende bugün 39 haftalık oldum.merakla bekliyorum ama geçen kontrole gittiğimde açılma yoktu bende de.ha bugün ha bugün bekliyorum stres yaptım.gizem hanımamı gidiyosun sende?
bende otuz dokuz haftalığım yirmi nisan bizim doğum heralde 40 hafta oluyo ogün normalde en baştan beri 20 nisan dendi son ayda bebek biraz iri erken gelir demişti gizem hanım hevesle gittik sancı var açılma yok sancılarda iltihap varmış ondan oluyomuş antibiyotik kullanıyorum bakalım daha azaldı da bu oğlanın gelmeye niyeti yok hiç
mrb serayahsen.öncelikle geçmiş olsun.kaç haftalık hamilesin.bende bugün 39 haftalık oldum.merakla bekliyorum ama geçen kontrole gittiğimde açılma yoktu bende de.ha bugün ha bugün bekliyorum stres yaptım.gizem hanımamı gidiyosun sende?
bende otuz dokuz haftalığım yirmi nisan bizim doğum heralde 40 hafta oluyo ogün normalde en baştan beri 20 nisan dendi son ayda bebek biraz iri erken gelir demişti gizem hanım hevesle gittik sancı var açılma yok sancılarda iltihap varmış ondan oluyomuş antibiyotik kullanıyorum bakalım daha azaldı da bu oğlanın gelmeye niyeti yok hiç
banada aynen 20 nisan dedi doğum tarihini ama 1 haftada önce de olabilir denmişti.benimki de oğlan.gelmeye niyeti yok gerçekten.inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız oğluşlarımızı.ben cuma günü kontrole gidicem.sen ne zaman gidiceksin?
teşekkür ederim.bakalım bekliyoruz işte şimdi heyecanla.doğumdan sonra mutlaka yazarım.sanada hayırlı doğumlar.inşallah herşey iyi geçer.senin doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?