Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

sen söyle o an olmayabilir mesela gece gidersen evden çıkarken haber vermek lazım doktora doğum fotoğrafı da istiyosan söyle özelden msj atmıştım ben sana baktınmı aynı gün doğum yapabiliriz de aynı an olursa napçaz düşünsene :)

ya ben çok bunaldım taşıyamıyorum artık belim çok ağrıyo ters dönmüş kaplumbağalar gibiyim dönemiyorum kalkamıyorum çok kilo aldım ondan heralde 23 kilo aldım

ya ben çok bunaldım taşıyamıyorum artık belim çok ağrıyo ters dönmüş kaplumbağalar gibiyim dönemiyorum kalkamıyorum çok kilo aldım ondan heralde 23 kilo aldım

aynen bende artık rahatsız oluyorum göbeğimden çok.bide bu aralar çok kasılıyo böyle karnım şekil değiştiriyo bi yana bi o yana...

ay kızlar yorumlarınızı okurken kendimi grdm bende aynı sizin gibiydim eylül ayında 41 deydik hiç belirti yoktu ay cok iyi anlyrm sizi rabbim yardımcınız olsun..doğum ftgrfcnzı dktra sylyn o halledyr ama pazar olursa önceden haber wermelsnz rabbm kurtarsın sizi....

bugün doktora gittim.bi faciaydı.kaç aydır hiç öyle kalabalık görmedim.bütün koridor o kat gizem hanımın hastalaryla doluydu.3 gün orda olduğu için yığılmış hep randevulular randevusuzlar çok karışıktı.sabah 9dan 3e kadar bekledim.artık dayanamayıp girdim öyle kontrol oldum.nst ye girdim yine bebeğin kalp atışları sınırdaymış.pazar yine gidicem giricem yine düşük çıkarsa sezeryan olucaK sanırım.zaten bende riske atamam olsun yani.bide muane etti yine açılma falan yok hiç.

dün dogumda bi hasta vardı ama bilmiyorum sedamıydı benimde aklıma ikiniz geldi şeyma hanım gidip geliyodu sürekli eger oysa darısı senin başına artık allah yardımcınız olsun...

40hafta oldu bugün gelmesi lazımdı yok hala yaaaa bekliceem bi kaç gün daha öyle gitçem suni sancı veya sezeryan istemiyorum korkuyorum
inş canımya biranca önce kurtulursun normel en iyisi tabiki bende sezeryandan korkuyorum.tam olarak günün yeni biitmiş ama 40haftayı doldurmuşsun bence artık 1.2 gün icince kurtulursun inş bozma morelini..

seda doğuma gitti heralde bugün girmedi hiç
d

tahmın ettigin gibi dogurdum.cumartesi sabaha karsı 6 da ..zannettigim kadar zor olmadı.hep kafamda buyutmusum herseyi...epüdral yapılmasını soyledim..doktor geçikince onuda yaptırmadım..cunku 8 cm açıklık olmuştu..allaha şükür rahat bir sekilde dogurdum.darısı sizin basınıza...

amin inş canım ya cok sevindim gercekten allah analı babalı büyütsün inş gizem hanımmı girdi doguma kac gün kaldın?ve sana nekadara mal oldu toplam fiyat?tekrar gözün aydın..

şimdide sareyahsen dogum yaptı galiba.ondanda ses yok artık.ay inş ya ne güzel siz bebeklerinize kavuştunuz allah bana ve tüm hamilelere yardımcı olsun darısı başımıza artık

ewt gizem hanım girdi doğuma sabah 5te geldi valla.çok güzel ve rahat doğum oldu.çok sancım olmadı epidural istemiştim ama benim açılmalarım çabuk oldu anestezi uzmanı gelene kadar doğumhaneye aldılar zaten.gece 3te gitmiştik sabah 6da oldu oğluşum.o akşamüstü 4buçuk gibi çıktık hastaneden kalmadım iyiydim çünki.toplam 500 tlye maloldu sadece.hepinize hayırlı doğumlar

yapmadı seda ya nasıl uyarıyo ya anlatsana biraz bide doğumu o çatal denen şeyde mi yaptın doğum fotoğrafı istedin mi ve anestezi uzmanı erkek mi bilgin var mı çok soru sordum ama yarına hazırlıklı gitmek istiyorum yakında bebişinin fotoğrafını da koy yaz sonu da bi buluşma ayarlarız bebişlerimizle birlikte tanışmış oluruz ne güzel

yani alttan muane ediyo uyarıyomuş öyle doğumu.senin çatılarına bakmak için muane etmedi kontrolde zaten açıklığına bakmak için işte o zaman da çatala çıkıyosun.doğumda o çatal da oluyo işte.doğum fotoğrafı istemedim biz çektik zaten doğar doğmaz eşim çekmiş.ben epidural yaptırmadım ama erkekmiş anestezi uzmanı.inşallah hayırlısıyla doğumun olur.hiç korkma banada son anda suni sancı verdiler.dayanılmıcak gibi değil dayanıyosun.doktor hemşireler çok ilgililer çok memnun kaldım ben.çok rahat doğum yapıyosun merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…