- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
ya ben çok bunaldım taşıyamıyorum artık belim çok ağrıyo ters dönmüş kaplumbağalar gibiyim dönemiyorum kalkamıyorum çok kilo aldım ondan heralde 23 kilo aldım
inş canımya biranca önce kurtulursun normel en iyisi tabiki bende sezeryandan korkuyorum.tam olarak günün yeni biitmiş ama 40haftayı doldurmuşsun bence artık 1.2 gün icince kurtulursun inş bozma morelini..40hafta oldu bugün gelmesi lazımdı yok hala yaaaabekliceem bi kaç gün daha öyle gitçem suni sancı veya sezeryan istemiyorum korkuyorum
dseda doğuma gitti heralde bugün girmedi hiç
d
tahmın ettigin gibi dogurdum.cumartesi sabaha karsı 6 da ..zannettigim kadar zor olmadı.hep kafamda buyutmusum herseyi...epüdral yapılmasını soyledim..doktor geçikince onuda yaptırmadım..cunku 8 cm açıklık olmuştu..allaha şükür rahat bir sekilde dogurdum.darısı sizin basınıza...
benim suni olcak galiba açıklık yok hiç sancıda yok suda gelmedi
yapmadı seda ya nasıl uyarıyo ya anlatsana biraz bide doğumu o çatal denen şeyde mi yaptın doğum fotoğrafı istedin mi ve anestezi uzmanı erkek mi bilgin var mı çok soru sordum ama yarına hazırlıklı gitmek istiyorum yakında bebişinin fotoğrafını da koy yaz sonu da bi buluşma ayarlarız bebişlerimizle birlikte tanışmış oluruz ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?