- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
HAYIR Tatlım bahsettğin dktru bilmiyrm ama sevil hanım ve fatma hanım uzman oldukları için o ücreti alıyrlar
epidurule 100tl diyolar bide bakın işte herşey dahil değil demekki normal de 800 olmaz 100ee gelir ozaman ben yıldırım doruğa geçeceğim artık bide fatma hanıma gidenler boşu boşuna 60 lira veriyolar diğerlerinden farkı odası büyük sadece ultrason kısmı ayrı haatice hanımın falan aynı odada sadece
nilimsiye katılıyorum seraysen sen topiklerde dolanırken doğuracaksın maddi boyutu bu kadar ucucuna düşünüyorsan daha uygun hastaneler var onlara git bilmediğin dr lar üzerine afaki yorumlar yapıyorsun.doğum bu kadar hesap plnalamaya gelmez 800 dersin başka maliyetler çıkabilir. doğumuna yakın kendini bu kadar germe.ücreti belirleyen arz taleptir sunumdur güvendir,koşullardır ve bir çok şey senin düşündüğün gibi değildir.ona bakarsan herkoşulda ve her yerde o bebek senden çıkacak hangi drla hangi hastane ile olursan ol o senden senin gayretlerinle çıkacak
benim fikrimde naçizane şudur ki fiyatlar uygun diye tam teçhizatı olmayan hastanelerde doğum yapmayın sadece bi doğum deyilmi deyipte geçmeyin arkadaşlar Allah korusun bebeyin yada sizin yoğunbakım gibi ihtiyacınız olursa ne olcak ambulansla götürülcek başka yerlere ama bi sn bile çok önemli bu yüzden doğumu bu kadar hafife almayın olabilir hepimiz özel hastanede doğum yapamayabiliriz ama ucuz diyede yoğunbakım ünitesi olmayan bi hastanede doğurmayın ki nilimsininde dediyi gibi doğum anında herşey olabilir
yıldırım doruk hastanesinin uygun donanımı yokmu diyorsunuz yani
ben doruk hakkında hiç bi bilgiye sahip deyilim ama sana tavsiyem gidince bi sor bence çünkü benim ağzım yandı onun için söylüyorum sana her ayrıntıyı konuş ona göre karar ver benim fikrim tabi bu
teşekkürler donanım elbette çok önemli mesela bursada bazı özel hastanelerde bebek için yoğun bakım ünitesi yokmuş gidenler acil bir durumda problem yaşamış herşeyi araştırmaya çalışıyorum bende bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?