- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
arkadaşlar tebrik ediyorum, buradan kısa süre içerisinde epey blgi edindim.
bugün dewlet hastahanesinde gebelik öncesi testleri yaptırdım. 30 mm lik bir kist çıktı sağ overimde. nasıl stress oldum anlatamam. ne kadar zormuş. halbuki ben ağustosdan sonra hamile kalmak istiyordum. erken erken muayene olup önümü göreyim istemiştim.
belki küçük bir problem ama burada doğum yapmış ya da yakın zamanda yapacak olan arkadaşlar var. sanırım yazılanları daha iyi anlıyorum.çekirge doruktan perşembe günü için randevu aldım. evrim hanımın günü müsait diye onu tercih ettim. inşallah korkularım gerçek olmaz. buradaki herkes için aynı temennilerde bulunuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sewgili zelcan
yarın gideceğim inşaallah. bende ewrim hanım için hamile diye duydum.
ben burada tekrar yazarım inşaallah.
çok tşk ederim canım ya haber verirsen sevinirim!!!!!!!!
belkş benim doğuma kadar tekrar işe başlar
ne kadarlık hamile bilmiyorum ki
ben Allah izin verirse eylülde doğum yapacağım
evet canım gitemeyeceğim kesin olan bi dr. varsa benim için oda jimerden recep bey
Allah muhtaç etmesin bide Yasmin hanım ordan gerçi o gitmiş nereye bilmiyorum ama
adını duyunca kaçacağım kesin hahaha
slm sarayahsan bende gizem hanimdan randavü aldim sen gittinmi nasi iyimi anlatirmisin????
canım ben sordum doğum fiyatlarını normal 500 sezeyan 1050 tl dediler bana.yanlş hatırlamıyosam gizem hanımla odaları yanyana.benim arkadaşlarım şeyma hanıma gitmişlerdi memnun kaldılar bende memnunum inş. sonuna kadar böyle gider.senin doğuma az kalmış hayırlısıyla sğlıklı bi şekilde alırsın bebişini kucağına. ben daha yolun başındayım çok var bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?