- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
merhabalar bende yaklaşık 1 ay önce 23 haftalık bir erken doğum yaptım jimer hastanesine recep beye gidiyordum memnundum fakat yaşadığım şeylerden sonra hem hastanedeki hemde doktorum daki eksiklikleri farkettim ama işi işten geçti ve bebeğim 2 hafta önce kaybettim hastanede pazar günleri nöbetçi doktor yokmuş die dotorum gelmememi söyledi ve zübeyde hanıma gidin dedi orda doğum yaptım çok zor ve kötü günler geçirdim.Tavsiyem lütfen doktorunuzu ve hastanenizi sürekli araştırın memnun kalmadığınız anda bırakın ...
slm sarahan martın 20sinde tekrar gideceginizi söylemiştiniz hatice hanıma belkide yıldırım doruga gecebilir yazmıştınız ne karar verdiniz hatice hanıma devam mı?dogumunu hangi tarihe aldı şuanda hatice hanımın en yakın dogum yapacak hastası sensin başka tanıdıgım yok ve merak ediyorum lütfen dogumdan sonrada burda beni bilgilendirirmisin?ALLAH yardımcın olsun inş saglıklıca cocunu kucagına alırsın.
slm sarahan martın 20sinde tekrar gideceginizi söylemiştiniz hatice hanıma belkide yıldırım doruga gecebilir yazmıştınız ne karar verdiniz hatice hanıma devam mı?dogumunu hangi tarihe aldı şuanda hatice hanımın en yakın dogum yapacak hastası sensin başka tanıdıgım yok ve merak ediyorum lütfen dogumdan sonrada burda beni bilgilendirirmisin?ALLAH yardımcın olsun inş saglıklıca cocunu kucagına alırsın.
gizem hanımı da bi göreyim karar vereceğim inş. rahat hissedersem onda kendimi eşim yıldırımda bizimle daha çok ilgilenebilirler diyo beenim doğumum biraz problemli olabilir çünkü sen gittin mi kontrole nasıl gidiyor hamilelik
sağolun bayanlar insan yaşamının kıymetini başından kötü şeyler geçince anlıyo sen istediğin kadar planlar yap son planı Allah yapar bende nasıl doğum yapsam acaba epiduralmi genel mi diye düşünürken ilkim sezeryan olduğu halde normal doğum yaptım 550 gramdı bebeğim..
.
arkadaşlar tebrik ediyorum, buradan kısa süre içerisinde epey blgi edindim.
bugün dewlet hastahanesinde gebelik öncesi testleri yaptırdım. 30 mm lik bir kist çıktı sağ overimde. nasıl stress oldum anlatamam. ne kadar zormuş. halbuki ben ağustosdan sonra hamile kalmak istiyordum. erken erken muayene olup önümü göreyim istemiştim.
belki küçük bir problem ama burada doğum yapmış ya da yakın zamanda yapacak olan arkadaşlar var. sanırım yazılanları daha iyi anlıyorum.çekirge doruktan perşembe günü için randevu aldım. evrim hanımın günü müsait diye onu tercih ettim. inşallah korkularım gerçek olmaz. buradaki herkes için aynı temennilerde bulunuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
gizem hanımı da bi göreyim karar vereceğim inş. rahat hissedersem onda kendimi eşim yıldırımda bizimle daha çok ilgilenebilirler diyo beenim doğumum biraz problemli olabilir çünkü sen gittin mi kontrole nasıl gidiyor hamilelik
slm bende kontorole pazartesi gidicem yine hatice hanıma hatice hanımda kararlıyım artık insan kime gitsem napsam derken dahada cok sıkıntıya giriyor artık birkere başladım hatice hanıma degiştirmicem hamileligim güzel geciyo şuanda artık cıktık bir yolla sonuna kadar orda devam edicem.benimde bazı poroblemlerim var o yüzden orayı tercih ettim zeten hayırlısı artık allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...birde duydugum bilgilere göre yıldırımdan cekirge dorugu daha iyi diyolar ama senin gidecegin doktoru tanımıyorum sen madem gidecekmişsin bizede bilgi vermeni isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?