Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

çok teşekkürler asla maddi durum az olunca insan kırk kere sorguluyor herşeyi mecburen ama sağlık problemleri nedeniyle de insan iyi bir yerde doğum yapmak istiyor hayırlısı olsun inşallah

sen de yanlış anlamışsın tabiki kimseyi küçümsemek değil zaten konu bu şekilde uzamamalı ama birçok soruları ilğili drlar yada hastanenin ilğili muhatapları ayrıntılı yanıtlıyorlar.oranın hastası iseniz bilgi veriyorlar bencede allah herkese yardımcı olsun dualarına gönülden katılıyorum

arkadas cok yanlış anladı benim kızdığım sey tanımadığı birebir hastası olmadığı bir dktr hakkında yorum yapmasıydı ki zaten bunu belirttim.hayırlı doğumlar olsn inş..

hamilelik döneminde insanda bazı ruhsal degişiklikler oluyo tabi.herkez birbirini normel karşılasın.eger kırıcı laf söyledigsem özür dilerim hepinizden.neyse konunun kapanması daha iyi unutalım gitsin.ya ben dogum ücretini kendi doktorumla konuştum 800normel yatak parası icinde haricen para ödemeye gerk yok dedi..ama bazı arkadaşlar dogumdan sonra ekstra ücretler cıktıgını yazmış yatak parası şu parası bu parası derken normel dogum 1000tl.geciyor diye.bu yüzden kafam karıştı benimde.daha önceden dogum yapmış arkadaşlar varsa onlardan bu konuda bilgi almakistedim eger varsa bilgi sahibi ögrenebilirmiyim.şimdiden teşekkürler

herkese merhaba
bu ilk yorum yazışım
halbuki uzun zamandır okuyordum yazılanları nedense şimdi gerek duydum bir şeyler söylemek için
ben 28 haftalık hamileyim
doruk tıpta dr.Fatma Güray'ın hastasıyım
çok tatlı dilli güler yüzlü bir kadın
sorduğum tüm sorulara ayrıntılı cevaplar veriyor açıkçası çok da memnunum

devlet memuru olduğum için özellikle sgk anlaşması olan bir yer tercih etmek istemiştim bu sebeple hamileliğimin en başında pembe mavi kadın doğum merkezine gidiyordum.orası da güzel kaliteli bir yer ancak 1 ocak itibariyle sgk anlaşmaları bitmiş.bir de dr um nedret kolsal'dan memnun değildim.pek de gerekli olmadığı halde 3lü tarama testi yaptırtıp sonucunu bildirme zahmetinde bulunmadı .hangi testi yaptırsam hiçbir şekilde geri dönüş alamadım.ben arayıp sormasam onların arayıp bildirmek gibi bir özenleri yoktu.en çok da beni oradan koparan mevzu nedret hanımın pembe mavi içinde 3 boyutlu ultrason olmasına rağmen ve fiyatı 120 tl iken beni dışarıya burson denen ve fiyatı 380 lira olan bir merkeze yollamak istemesiydi.sokağa atılacak kadar çok para sahibi değiliz hiçbirimiz.bunun nedenini araştırdığımda o merkezle dr un arasında anlaşma olduğunu öğrendim.bunu ifade eden de pembe mavideki bir sekreter kızdır.bir daha da oraya gitmedim.
doruk tıpta Fatma hanım bize bu 3 boyutlu ultrasonu yaptırmamızı sadece öneri olarak getirdi ve tamamen isteğimize bıraktı.üstelik orada kendi bünyelerindeki bu ileri düzey ultrasonun fiyatı 75 tl.
bu iki merkezin birbirinden böylesine farklı öneriler ve fiyatlar sunmasına eşimle hayret ettik.
sonuç olarak içimiz rahat bir şekilde dr a gidebiliyoruz.doğumu da orada yapacağım.fiyat olarak sezaryen için herşey dahil 1200 tl fiyat verdiler.bu rakam da bize uygun geldi.
sitedeki tüm anne adaylarına Allah yardım etsin sağlıklar versin diliyorum.
sevgiyle kalın...:CüvCüv:

Allah kurtarsın arkadaşım pembemaviyi çok methediyorlar aslında ama gitmedim hiç doruk hastansi rahat ve temiz bir yer ben memnunum çok insan muamelesi görüyoruz en azından doruğa gidip de memnun kalmayan azdır heralde

daha öncede söyledim kızlar pembemavide herhangibi yoğunbakım yada yenidoğanyoğunbakım ünitesi yok küçük güzel temiz ama tam teşekküllü olmayan bi hastaneye gitmeyin ayrıca bende pembemaviye 4 ay gittim ordan biliyorum

merhabalar bende yaklaşık 1 ay önce 23 haftalık bir erken doğum yaptım jimer hastanesine recep beye gidiyordum memnundum fakat yaşadığım şeylerden sonra hem hastanedeki hemde doktorum daki eksiklikleri farkettim ama işi işten geçti ve bebeğim 2 hafta önce kaybettim hastanede pazar günleri nöbetçi doktor yokmuş die dotorum gelmememi söyledi ve zübeyde hanıma gidin dedi orda doğum yaptım çok zor ve kötü günler geçirdim.Tavsiyem lütfen doktorunuzu ve hastanenizi sürekli araştırın memnun kalmadığınız anda bırakın ...

çok üzüldüm başınsaolsun canım bende jimerde farklı bi doktora gittim ve ihmalinin olduğunu malesefki çok sonra öğrendim bende 28 haftalık doğum yaptım inan bana neler yaşadığını çok iyi anlıyorum rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın benide fakülteye yollamışlardı doktorumu aradığımdaysa ben bişey yapamam deyip suratıma telefonu kapattı zora gelince hiç muhattap dahi olmuyolar

ay çok üzüldüm arkadaşlar başınız sağolsun insan bide özel hastane diye içi rahat gidiyo evel geldimi hiç bişey engel olamaz ama ihmaller insanı çıldırtıyor

kızlar Allah korusun benim kızım hayatta yaşama savaşını kazandı rabbime şükürler olsunki çok yorucu zor yollardan geçti 1 kilo doğdu onu kuvözde görünce ben bayıldım falan ama hayatta çünkü işini hakkıyla yapan bi doktor sayesinde önce Allah tabiki medicalde doğurdum ben orda gerçekten çok mükemmel bakıldı hemşireler yoğunbakım doktoru benim doğumum yaptıran doktor dört dötrlüktü ben kızımın doğumuna giren ve beni 10 gün tedavi eden doktor için hiç kelime dahi bulamıyorum rabbim o yaşadıkça ayağına bi taş dahi deydirmesin ömrüm oldukça ben nefes aldıkça ona daima minnetarım hepte öyle kalacak erken doğumu yaşamayan anne bilemez bi doktor yüzünden bunları yaşamaksa çok acı hem ben ölümden döndüm hem kızım sorumlusu kim peki

slm sarahan martın 20sinde tekrar gideceginizi söylemiştiniz hatice hanıma belkide yıldırım doruga gecebilir yazmıştınız ne karar verdiniz hatice hanıma devam mı?dogumunu hangi tarihe aldı şuanda hatice hanımın en yakın dogum yapacak hastası sensin başka tanıdıgım yok ve merak ediyorum lütfen dogumdan sonrada burda beni bilgilendirirmisin?ALLAH yardımcın olsun inş saglıklıca cocunu kucagına alırsın.

serayahsen cnm nasılsn ne kadar kaldı doğumuna inş hersey yolundadır

doğumuma tahminen 3 hafta var hatice hanımdan memnunum fakat eşim illa gizem hanıma da gidelim diyor arkadaşının eşi onda doğum yaptı hastane sahibi onlara tanıdıkmış herhalde bizi söyler o zaman daha fazla ilgilenirler diyor bende çekirgede olduğumuzu söylesin diyorum oranın yönetimi farklıysa sahibi falan bilmiyorum kontrolüm perşembe gizem hanıma randevu aldım hatice hanıma istediğim zaman girebiliyorum zaten her iksinide gidebilirim o gün

sağolun bayanlar insan yaşamının kıymetini başından kötü şeyler geçince anlıyo sen istediğin kadar planlar yap son planı Allah yapar bende nasıl doğum yapsam acaba epiduralmi genel mi diye düşünürken ilkim sezeryan olduğu halde normal doğum yaptım 550 gramdı bebeğim..
.

nerde doğum yaptın peki sen evet plan yapmak hiç iyi olmuyomuş insan hayal kırıklığı yaşıyo bide erken doğumu neden yaptın sebebi neydi ben preklampsi geçirdim(gebelik zehirlenmesi) yani

arkadaşlar tebrik ediyorum, buradan kısa süre içerisinde epey blgi edindim.
bugün dewlet hastahanesinde gebelik öncesi testleri yaptırdım. 30 mm lik bir kist çıktı sağ overimde. nasıl stress oldum anlatamam. ne kadar zormuş. halbuki ben ağustosdan sonra hamile kalmak istiyordum. erken erken muayene olup önümü göreyim istemiştim.
belki küçük bir problem ama burada doğum yapmış ya da yakın zamanda yapacak olan arkadaşlar var. sanırım yazılanları daha iyi anlıyorum.çekirge doruktan perşembe günü için randevu aldım. evrim hanımın günü müsait diye onu tercih ettim. inşallah korkularım gerçek olmaz. buradaki herkes için aynı temennilerde bulunuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım evrim hanım hamile diye duymuştum
ayrılacakmış doğum iznine
p.şembe günü gidecekmişsin bana bu konuda bilgi verebilirmisin
rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…