Bursa hamişleri buraya :)

Selam kızlar acıbademde yakın zamanlarda doğum yapan var mı aranızda hizmet olarak nasıldır? odalar vs
genelde iyi şeyler yazıyor ama güncel birini dinlemeye ihtiyacım var :)

Herkese merhaba, ben de doktor arayışındayım ve jimer ve pembe mavi arasında kararsız kaldım. Pembe mavinin SGK anlaşması olmaması biraz kafamı karıştırıyor yapılan analiz ücretleri çok fazla çıkıyor mu acaba bilgisi olan var mı? Jimer Cenk bey ve Pembe Mavi Nejdet bey arasında kararsızım. yardım edebilir misiniz bu kararsıza :)

Arkadaşlar merhaba. Şuan Anadolu hastanesinde kadın doğum doktoru olan Gönül DOYRAN hakkında bilgisi olan varmı ? Öncesinde rentıp hastanesindeymiş.
Bir de şuan özel esentepe hastanesinde doktor olan ibrahim ÖGEL hakkında bilgi sahib olan varmı ?

jimerdedoğum yptım dr um cenk beydi.herşey müükemmeldiii..kesinlikle tavsiye ederim.herşeyden önce ddr çook önemli ve cenk bey son derece mükemmel biri..

MerhBa arkadaşlar
Murat Aslan hakkında bilgisi olan varsa ve paylAşırsa çok sevinirim
Murat Aslan dört dörtlük insan, 10 numara doktordur. Profesörlük ünvanını da aldı, haftanın belli günleri İstanbul'da Biruni Üniversitesi Hastanesi'nde, belli günleri de Bursa'da muayenenhanesinde çalışmaya devam ediyor. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…