Bursa hamişleri buraya :)

benim iş yerimde iki tane hamile daha var. onlar başka bir doktora gidiyor. onların dediklerini duydukça ben çok rahatım hiç stres yapmıyorum diyorum. arkadaşın doktoru çit et ellemiceksin demiş. bende neriman hanıma sordum. yoo elleyebilirisn sonuçta çiğ eti yersen bulaşan hastalık var ellersen hiç bişey olmaz dedi. hamileliğinde hiç problemi olmayan arkadaşada seyahati yasaklamış ki kendisi benden 4 hafta geride. ben 10 saatlik seyehate gidip geldim. Neriman hanıma gidebilirmiyim diye sordum. git gez istediğin gibi kendini kasma hasta değilsin sen dedi :))) anlatabildim umarım

cnm sanırım senle benım aramda pek bırsey yok. Cunku benım randevumda 30 kasımda. İkili test için ben fiyat sormayı unutmusum hastanedeyken , sonra telefonla aradım ancak fıyat bılgısı vermedıler. Sen fıyatını bılıyormusun?

yok canım sormadım bende. sen diyene kadar aklıma bile gelmemişti hatta. 28 kasımda 12+2 olucam kısmetse

canim ben çekirge doruga gittim, 14 aralikta dogum yaptim.normal 1620 sez 1800tl .özlem hanimdi dr um.güzel ilgileniyo saolsun.biraz gec oldu ama isine yarar umraim
Merhaba Ayşenur Hanım,
Benim de doktorum Özlem Hanım,siz hep kendisine mi takip oldunuz?Doğumunuz nasıl geçti,ilgileniyor mu?Hastaneden memnun kaldınız mı?

Merhaba Ayşenur Hanım,
Benim de doktorum Özlem Hanım,siz hep kendisine mi takip oldunuz?Doğumunuz nasıl geçti,ilgileniyor mu?Hastaneden memnun kaldınız mı?
4.aydan sonra beraberdik özlem hajımla canım.ilgili güleryüzlü bi dr, doğum şekli sağlıksal bi sıkıntın olmadıgı sürece sana kalmış.gerçi bana suyumun bittiğini sez. alabişceğini söylemişti 2 hafta öncesinden.hatta her gittiğimde buhün seni doğuma alabilirim diyodu.ama ben bebişimin hareketlerini eskisi kadar sık hissediyodum.oyüzden son 1 hafta gitmedim dr a, biraz sez yanlısı riske gitmek istemiyo diye düşündüm , kaçtım.sonra sancılarımla doğum için gittim.doğumda tamamen senin gayretine kalmış bişey.benim doğumum gerçekten çok kolay oldu, sancını çekiyosun ama o olması gerek zaten.ama doğumda sancı yok.neyse uzattım çok, ama hastane ilgisi çok güzel.zaten benim özelde yapmamdaki tek sebep ilgi alakası farklı olur diye düşünmemdi.hemşirenin elini tutp destek almıştım okadar söyliyim.hayırlı güzel doğumlar olsun inşallah.ay bu arada yarın oğlum 1 e basıyo.nasıl geçmiş zmaan yaa

Çok teşekkür ederim canım.Ben de 7. haftadan beri ona gidiyorum.Aslında çok memnunum da doğuma yaklaştıkça stres yapmaya başladım.Sezaryen olacağım büyük ihtimalle.Çünkü bebeğim 3 hafta büyük görünüyor.Oğluşunun doğum günü kutlu olsun şimdiden.Nice güzel yaşları olur inşallah.

ay canım komik olcak ama oğluşumun ilk doğum günü tebriğini senden almış oluyorum çok teşekkür ederiz.Allah size de göstersin daha güzel günler inşallah.canım stres illaki oluyo yaklaştıkça.haklısın.ama Rabbim kolaylık vericektir, öyle düşün.normal doğum belki korkutuyodur seni ama normali o biliyosun, 2miz içinde en iyisi hatta.ama sağlıksal sorunlar olunca sez mecbur.inşallah en güzel şekilde bebeğini alırsın kucagına.Allaha emanet

Herkese merhaba bende bursali bir hamis olarak arastirmalarimi surduruyorum.. 20 haftalik hamileyim medicabil recep beye gidiyordum ama malesefki 15 gun once ufak bi kaza gecirdim merdivenlerden yüzüstü düstüm şoka girdim tabi hemen hastaneye acile gittik herhangi bisey varmi bebekte diye ama hic ilgi gösteren olmadi acildeki doktor recep beyi aradi hastaniz burda diye durumu anlatti agrin varmi diye sordu bana bende kasigimda agri oldugunu soyledim doktoruma telefonda aktardi bu durumu sonra recep bey beni istedi telefona kanaman varmi miden bulaniyomu dedi bende suanda bisey olmadigini soyledim ozaman korkma dedi ultrasona bakilmasini istiyosan pembe maviye git orda bi baktir dedi ben ikinci bi şoku yasadim orda özel hastane beni baska özel hastaneye yonlendirdi yani..evet ozel hastanelerde hali hazirda hep bir kadin dogumcu olmuyor biliyorum ama bu muamelede beni endiselendirdi açıkçası.ne bi kalp atisini dinlediler ne ultrason.. Tabi esimle emin olmak icin pemve mavide aldik solugu orda hic beklemeden hemen aldilar odaya herseye baktilar şükürler olsun birsey cikmadi 2 gün sonra yine gel kontrole icten bi kanama olabilir dediler yine gittim herhangi bisey cikmadi hastane cok iyi hatta mukemmel ama ucretler cok uçuk ben anaokulunda calisiyorum bir velimde dorukta calisiyor doruk yildirimda nuray boyari tavsiye etti cok memnun kalacagimi belirtti doktor hakkinda bilgisi olan dogum yapan varmi?? Birdaha doktor degistirmek istemiyorum onemli bi konu sonucta iki can emanet ediyoruz ve ben doktoruma her konuda guvenmek istiyorum yardim lütfeeenn..

canım çok geçmiş olsun.iyi oldugunuza sevindim.nuray hanımı ve biçok dr araştırmıştım ben.nuray ve gizem çok beğenildigi için ben gizem hanımla görüşme fırsatı bulmuştum aöa doğuma çok az kala.2side çok yoğundu.kotrolde bana çok soğuk davrandı, takibe alırım ama doğuma gelmem dedi sebebide son zamanlarında gitmem işte.ben zaten doğum için gitmek istemiştim halbuki.neyse kısacası erken takibe aldıkları hamileler çok memnun.ama nuray hanımında çok iyi oldugunu söylemişlerdi.işine yararmı bilemedim ama benim tecrübelerim bu yönde.Allah sağlıklı doğumlar versin inşallahh

Ben 20+2 deyim suanda cokmu gec kalmis sayilirim doktor icin sonucta onumuzde dort ay var daha dogumuma girmeyecekse hicbi anlami yok doktorun her anlamda yanimda olsun istiyorum hasta ayrimini bu sekilde yapiyolarsa hic etik degil..

Ben 20+2 deyim suanda cokmu gec kalmis sayilirim doktor icin sonucta onumuzde dort ay var daha dogumuma girmeyecekse hicbi anlami yok doktorun her anlamda yanimda olsun istiyorum hasta ayrimini bu sekilde yapiyolarsa hic etik degil..
ya aslında dr şu yönden haklıydı, ben ciddi ciddi doğurmak üzereyken gittim.ama şu varki istersen doğumda denk gelsin az bi gülersin tebessüm edersin.eşim de bende pişman olmuştuk.canım senin daha erken bence o dr a göre.eğer gidebilirsen 2 sine de randevu al; tavırlarına göre hangisinde takip olcagına sen karar ver.belkide gizem hanımın kötü bi gününe denk gelmişde olabilirim.nuray hanımı zaten birebir görmedim..herşey gönlünce olsun )

merhaba,aranıza yeni katıldım.bursa medikal parkta bahar çelen'e giden var mı acaba?idrar testi ve kan testi yaptırdım,hamile olduğumu öğrendim.

merhaba,aranıza yeni katıldım.bursa medikal parkta bahar çelen'e giden var mı acaba?idrar testi ve kan testi yaptırdım,hamile olduğumu öğrendim.
hayırlı olsun Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.hoşgeldin:) medical parkla ilgili bilgim yok malesef olursa yazarım ama :))

Mrb Hayırli olsun ben hamile olmadan once gitmiştim pek memnun kalmadim bana cok donuk geldi doktor ve ayrica pekde bilgili gelmedi

Merhaba canım yeni gördüm Yazını Medical de Yuliya doster çok iyi bi doktor ben ona gidiyorum eşimin ısrarı Yüzünden doruk ta evrim Aydın'a gidiyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…