- 20 Ocak 2015
- 81
- 24
- 88
- 42
canim nuray icin de iyi deniyordu ama gizemi baya övmuslerdi, napip edip ondan randvu aldm.son ayda gttgim icin pek de orali olmadi.hatta asiri suratsizdi, bana direk seni bu zamana kadar takip etmedgimden hasta olarak alamam dedi,husrana ugradim resmen.ama iyi bi dr mus.ben cekirge doruk özlemde yaptim.biraz sez.na merakli, ama 1 hafta kacarak dr dan normal dogurttum zorla :)))Selam kizlar yildirim dorukta nuray boyara giden varmi aranizda ve yildirim dorukta dogum yapan nasıl acaba
ben de internette adını bi kaç yerde gördüm evime yakın diye ilk randevuma ona gittim. Çok suratsız bir kadın bana şunları bunları yiyeceksin dedi bende " evet bende öyle besleniyorum" dedim bana " bana geri dönüt verme ben genel bilgileri sayıyorum" dedi tersledi üslubu çok çirkindi bebeğin kalbini bile dinletmedi hiçbir tehlikesi yokken düşük önleyici ilaç yazdı( birçok yan etkisi olan ilaç) sırf para kopartmak için iki hafta sonra tekrar çağırdı daha erken olmasına rağmen birsürü test yaptırdı. Benim yaşadıklarım bunlar başka hastalarına nasıl davranır bilemem tabikiSelam kizlar yildirim dorukta nuray boyara giden varmi aranizda ve yildirim dorukta dogum yapan nasıl acaba
Cnm nuray boyardan mi bahsediyorsunben de internette adını bi kaç yerde gördüm evime yakın diye ilk randevuma ona gittim. Çok suratsız bir kadın bana şunları bunları yiyeceksin dedi bende " evet bende öyle besleniyorum" dedim bana " bana geri dönüt verme ben genel bilgileri sayıyorum" dedi tersledi üslubu çok çirkindi bebeğin kalbini bile dinletmedi hiçbir tehlikesi yokken düşük önleyici ilaç yazdı( birçok yan etkisi olan ilaç) sırf para kopartmak için iki hafta sonra tekrar çağırdı daha erken olmasına rağmen birsürü test yaptırdı. Benim yaşadıklarım bunlar başka hastalarına nasıl davranır bilemem tabiki
evet canımCnm nuray boyardan mi bahsediyorsun
Canim ben buraya hamileliğinin sonuna doğru geldim, bikactane doktor gezdim en son selim beye gittim,memnun kaldim doğumunu kendi yaptirdi sabahin korunde
sanırım giden yok. yarın gidicem kısmetse neriman hanıma. merak eden olursa cevaplarım.
evet cnm gittim. çok iyi bir doktor. kendi özel numarasınıda veriyor. acil durumlarda ulaşabilmen için. ilgili güler yüzlü. bütün sorularını of puf etmeden cevaplıyo. Benim ilk bebeğim 2 gün yaşamıştı. onu anlattım doktor hanıma. onunlada çok ilgilendi. epikrizini istedi incelemek için.Cnm gittinmi nasil bi doktor bahsedermisin
evet cnm gittim. çok iyi bir doktor. kendi özel numarasınıda veriyor. acil durumlarda ulaşabilmen için. ilgili güler yüzlü. bütün sorularını of puf etmeden cevaplıyo. Benim ilk bebeğim 2 gün yaşamıştı. onu anlattım doktor hanıma. onunlada çok ilgilendi. epikrizini istedi incelemek için.
Merhaba Cnm,
Ben Neriman hnma gidiyorum ve ona devam edeceğim. şuan 9+2deyim. 6+5 deyken ilk randevum için gittim. Çok güleryüzlü bir bayan. Ben ona gitmeden önce başka bir doktora gittim. Onun gibi hiç ilgilenmedi. Bir çok soru sordu bana en başında. Sonra bebeğimizin kalp atışını gösterdi. Nasıl davranmam gerektiğini anlattı. Kendi özel numarasını eriyor. Ve inanın aksam 8 gibi aradım telefonumu açtı. Bakalım bir sonraki randevum 30 kasımda. 2 li test yapıcaz. Şimdilik memnunum. Bende hastaneyi merak ediyorum. Bir sonraki gisişimde gezicem odaları vs de.
Senin bebişin kaç haftalık?
Benim daha 5 haftalik bu hafta randevu almistim Neriman hanima ama ameliyati varmış iptal oldu sizin yorumlarıniza guvenerek en iyisi tekrar dan randevu alayum cok tesekkur ederim cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin gittikce izlenimlerini yazarsan sevinirim
Merhaba24mayis ve G gezginbursa mesajlarınızı yeni gördüm kızlar kusura bakmayın. benimde 28 kasımda 3. randevum. 12 haftalık olaucam o gün ikili test için çağırdı. çok rahat bir doktor. yani o yeme bunu yapma şuraya gidip bunu yapma gibi sıkıcı cümleler kurmuyo. aksine hamilelik hastalık değildir. kendin için iyi olarak ne yapıyorsan ona devam et diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?