Bursa jimer Suat Hazer e tüp bebek için gidenler var mı?

raporu nereden cıkarttın peki
rapor cıkarınca direkt gidip eczaneden alınabılıyor mu

aynı doktora devam mı peki
ben de onda devam etmek ıstıyorum ama bebek için yapılan testler cok yuksek fıyatlı oluyormus
bazılarını dısarda yaptırsak kabul eder mı acaba
sen hıc konustun mu bu konu ıle ılgılı?

Yok ucretli 50 liraydi. Bende hibor kullaniyorum biraz yakiyor diger ignelere gore ama kullanmak zorundayim :) Bir de benim kendi doktorum 10 günde 1 kan degerlerime baktiriyor idrara baktiriyor enfeksiyon cikmisti o duzeldi karaciger degerim yuksekti estrofemi birakinca o da duzeldi simdi demir dusuk birde kan pihtilasmasi var maalesef..

Hibor icin raporu jimer de Suat bey heyet raporu cikarttiriyor onunla alabiliyorsun ucretsiz. Ayrica ben saglik ocagi doktoruma gittim o yazdi ucretsiz aldim ayni sekilde progestan ve decavit icin de saglik ocagi doktorum yazdi ucretsiz aldim artik boyle yapiyorum ekstra masraf cunku. Estrofem i 1 sabah 1 aksam iciyordum ben
Ben suan daha onceki doktorum Cenk Askalli ile devam ediyorum Suat bey de harika bir doktor ama beni oraya Cenk bey yonlendirmisti tedavimi basindan beri takip ediyordu ben arada gidiyorum Suat bey Cenk bey ile iletisim halinda surekli ama asil takip Cenk bey de:)

Bu arada tahlillerin hepsini saglik ocaginda ve Biyotipta yaptim oraya gidip indirim istersen yardimci oluyorlar ben saglik ocaginin yapabildiklerini yaptirdim kalanlari biyotip veya verem savas dispanseri var ataevlerde oraya yaptirabilirsin ucretli tabiki
Simdi gebeligin kesinlessin senden. 20 tane tahlil isteyecekler

hibor cok fena ya
ben her aksam aglıyorum vururken cok canım yanıyor

cenk beyde mi jimer de
tahliller falan çok masraflı oluyor mu orda
suat bey ile cenk bey muayenesi ücret farkı var mı peki
canım cok soru sordum ama

hastane kabul ediyor yani onları
o zaman sorun yok

hibor cok fena ya
ben her aksam aglıyorum vururken cok canım yanıyor

cenk beyde mi jimer de
tahliller falan çok masraflı oluyor mu orda
suat bey ile cenk bey muayenesi ücret farkı var mı peki
canım cok soru sordum ama
Yok ben severek cevaplarim birbirimizi bilgilendirmek icin buradayiz:)
Cenk bey uzun sure Jimerdeydi. 2 yildir ozel muayenehanesinde mudanya yolu uzerinde Umi plazada. Muayene ucreti 200 lira 1 muayene 1 kontrol seklinde bu ucrete dahil. Yani ben 2 defada bir ucret oduyorum.
Hibor un havasini aliyormusun havasini almadiginda cok daha fazla acitiyor benim gobegin sol tarafi daha az aciyot genelde oralara vuruyorum

hastane kabul ediyor yani onları
o zaman sorun yok
Tabiki istersen devlet hastanesinde yaptir hic fark etmez onemli olan istedikleri tahlilleri yaptirman.
Ben daha once bu tahlilleri saglik ocaginin yaptigini bilmiyordum hani tedavi basinda bi suru senden ve esinden tahlil istiyorlar onlara maalesef 800 lira vermistik simdi 200 lira tuttu

Ben tedavı oncesı testlere hiç para vermedim
Hepsini devlet hastanesinde yaptırdım suat bey de kabul etmıstı sağolsun

suat beyın de ücreti 250 tl imiş ayda bir dedi.
kabul ederse ben de onda devam ederim , şart koşarsa bilemiyorum

hibor havasını az dısarı aktararak alıyorsun değil m?

Gecen hafta 150 demislerdi artmis o zaman ama ayda bir olmasi acisindan daha iyi tabi.. evet siringa kismina vuruyorum sivi asagi akinca ignenin ucundan havasini cikariyorum sivi gelene kadar o sekilde vuruyorum cok daha az aciyor bide vuracagim yeri eti sikarak vuruyorum

Çok sağol canim desteğin için
Bana 250 diyeli 3 hafta falan oldu muayene için :)

inşallah güzel sonuclar alırsınız evet suat bey çok iyi bir doktor ben de severim kendisini.
Merhaba arkadaslar bende suat beyi duydum ve gitmek istiyorum . Ilk danisma ucretsiz dediler oyle eger oyle degilse muayene ucreti ne kadar bilgi verirseniz sevinirimm..

Hibor un havasını almayın yazıyor prospektüsünde okudun mu ?

Suat beyde tedavi oluyorum ben de ama benden ilk gidişte muayene ücreti alındı. Kişiye göre mi muamele yapılıyor anlamadım. Siz yine de bir sorun derim ücret alınıp alınmayacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…