Slm zuhal bende adetİmİn 2. GÜn gİdecem bakalım neye karar verecez ben aŞılama denemek İstİyorum İnŞallah gelİr meleĞİm saĞlıcakla rabbİm herkese versİn İnŞallah ne kadar zormuŞ[/QUOT
aşılamada tutma şansı varsa ne güzel işte tüp bebekten daha kolay allah yardımcın olsun canım inşallah kısa yoldan bebişini kucağına alırsın ne zaman görüşmeye gideceksin hayırlısıyla. Bizde aşılama tutma şansı yok malesef o yüzden yine tüp bebek bakalım
vallahi benimde bir şey yaptığım yok.......bende öyle bekliyorum......
slm kıslar siz murat bey hastasısınız sanırım,memnunmusunuz?
bluesucum neden kendini hazır hissetmiyosun,kaçıncı denemen_?
slm kıslar siz murat bey hastasısınız sanırım,memnunmusunuz?
bluesucum neden kendini hazır hissetmiyosun,kaçıncı denemen_?
canım benim dr.um beni bekliyor,....kendimi hazır hissedince yaptırıcam.....yani benim ruh halime kalmış bir durum......bilemiyorum......
Arkadaşlar merhaba
Ben ilk tüp bebeği bursa tüp bebek merkezinde yaptırdım olmadı.Şimdi Murat Erdemir i araştırıyorum. Tüp bebek deneyen varmı ? tşk.
inşallah budefa sağlıkla kucağına alırsın canım,ben geçen ay öğrendim 8 aydır bebeğim,is olmuyou,doktora sormadan test yaptırdık eşimde sorun çıktı,sayı ve hareket 0a yakın,başka çaremis yokmuş.evet canım murat beyde kasım ayında tüp bebek yaptırdım ama 28 aralıkta malesef düşükle sonuçlandı aslında iyi bir doktor ama çok yoğun 1. denememiz tutmayınca tereddütlerimiz vardı ama 2. de onda yaptıracağız sanırım. Senin ilk denemen mi olacak?
gülgüzeli selam.....benim 4.cü denemem olucak......diğer denemeleride çok az arayla yaptırdım......hem bedenen ,hemde ruhen çok yoruldum.....o yüzden kendimi daha hazır hissetmiyorum......bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar. ilaçlar ve igneler sonrasında ortalama kaç yumurtanız oluşuyor? birde ohss sendromunu yaşadınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?