Tüp Bebek Merkezleri bursa murat erdemir hastaları buraya

Slm zuhal bende adetımın 2. GÜn gıdecem bakalım neye karar verecez ben aŞılama denemek ıstıyorum ınŞallah gelır meleĞım saĞlıcakla rabbım herkese versın ınŞallah ne kadar zormuŞ

canım benim dr.um beni bekliyor,....kendimi hazır hissedince yaptırıcam.....yani benim ruh halime kalmış bir durum......bilemiyorum......

slm kıslar siz murat bey hastasısınız sanırım,memnunmusunuz?
bluesucum neden kendini hazır hissetmiyosun,kaçıncı denemen_?

evet canım murat beyde kasım ayında tüp bebek yaptırdım ama 28 aralıkta malesef düşükle sonuçlandı aslında iyi bir doktor ama çok yoğun 1. denememiz tutmayınca tereddütlerimiz vardı ama 2. de onda yaptıracağız sanırım. Senin ilk denemen mi olacak?

gülgüzeli selam.....benim 4.cü denemem olucak......diğer denemeleride çok az arayla yaptırdım......hem bedenen ,hemde ruhen çok yoruldum.....o yüzden kendimi daha hazır hissetmiyorum......bilmiyorumkismile

zuhale canım bnde martta tanışıcam murat beyle.....canım bir şey soracaktım murat beyde fiyat ne kadar 2, de indirim varmı yzarsan sevinirm........

canım biz raporlu gitmiştik 1500 kendi aldı 2.de %80 olacakmış. raporsuz bize 5000 demişti 2. 4000 olur herhalde + ilaçlar var tabi onlarda ilk etapta raporla 550 aldık sonra verilenlerde 350 felan tuttu. konuşmaya bağlı birazda sanırım başka bir arkadaşada daha fazla fiyat söylemiş sen tavsiye üzerine geldiğini felan söyle belki yardımcı olurlar

canım benim dr.um beni bekliyor,....kendimi hazır hissedince yaptırıcam.....yani benim ruh halime kalmış bir durum......bilemiyorum......

kızım sadece sana kalmış bi durumsa maddi durumunda el veriyorsa bence bekleme fazla topla kendini benim dondurmuşum olsaydı ben hemen başlardım valla beklemek zor geliyor bana sonunu düşün bebişini kucağına alacağını bekleme topla ve başla senden güzel haberler alalım:)

Arkadaşlar merhaba
Ben ilk tüp bebeği bursa tüp bebek merkezinde yaptırdım olmadı.Şimdi Murat Erdemir i araştırıyorum. Tüp bebek deneyen varmı ? tşk.

Arkadaşlar merhaba
Ben ilk tüp bebeği bursa tüp bebek merkezinde yaptırdım olmadı.Şimdi Murat Erdemir i araştırıyorum. Tüp bebek deneyen varmı ? tşk.

canım ilk tüp bebek denememi murat bey yaptı ama malesef olmadı 2. için beklemedeyim şimdi. iyi bir doktor ama tabi herşey allahtan ol demeyince olmuyor.

inşallah budefa sağlıkla kucağına alırsın canım,ben geçen ay öğrendim 8 aydır bebeğim,is olmuyou,doktora sormadan test yaptırdık eşimde sorun çıktı,sayı ve hareket 0a yakın,başka çaremis yokmuş.
şahin beyde karar kıldım inşallah bidahaki ay başlayacağıs.bu ay ümit etmiştim hemen başlamayalım dedi doktorum..
gülgüzeli selam.....benim 4.cü denemem olucak......diğer denemeleride çok az arayla yaptırdım......hem bedenen ,hemde ruhen çok yoruldum.....o yüzden kendimi daha hazır hissetmiyorum......bilmiyorumkismile

selam canım,kusura bakmayın herzaman nete giremiyorum,inşallah en kısa zamanda sende bende herkes de sağlıklı bebişler dünyaya getiriris,dua edelim hepimise..

merhaba hanımlar..........
size kısaca durumumu şöle özetilycem ,hepinizin yazılarını tek tek okudum ve sevınenle sevindim üzülenle üzüldüm .
ben 30 yaşında 10 yıllık evli bi bayanım endometriyosiz hastasıyım ve 4.evrede hastalığım yani son evre ve bütün sıkıntılarını yaşıyorum.2007 yılında apandist şikayetıyel gittiğim hastanede konuldu hastalığımın teşhisi ve dünyam başıma yıkıldı o güne kadar gittiğim hiçbir dr.hastalığımı bilememişti eşimde sorun vardı varıkosel ameliyatı oldu hep ona yüklendiler fakat benım çok sancılı adetlerim oluyodu hep eçer dediler.2009 yılında tüp bebek için araştırma yapmaya başladım ve maddi imkanlarım yetersizdi çok üzüldüm çok ağladım devlete başvurdum rapor alamadım aşılama dediler verdikleri ilaçlar hastalığımı ilerletti ailem kredi çekti bi dünya broçlandık ve tüp bebek denemesi yaptık çok gzl ve ünlü bir hastaneydi kısa protokol tedavi süreci çok fazla verilen dozda ilaçlar parayı alana kadar gayet ilgili sonrasında yalan soyleyen hastaneden kaçan bi dr. a denk geldim.13 yumurta alındı 4 tarnsfer yapıldı daynaılmaz ağrılar çektim sürekli yatıyordum kalkamıyordum bile değerlerim çok yavaş yüseliyor her kan tahlılınde bi yıkım daha yaşıyordum çünki paamız sadece 1 denemelikti ve doktora nerdeyse yalvardım ama beni anlamadı paranın peşine düşen dr.dan hayır gelmıyo nys değerlerim5 haftalık hamıleliğimde 9000 di ve bir kese görülüyordu ama içi boştu ve param olmadığı için devlette kürtaj olmaya karar verdım ve belki devlet rapor verır dıye gittim kürtaj olmaya 5,haftalıkken kürtaja karar verilen boş kese içimde 7 hafta daha tutuldu gün almadım değerleri beklediler anestezi için gribimin geçmesi derken 7 hafta hergün ağlamakla içimde boş kese boş umudumla beklemekle şimdi kürtaj olalı 77 gün oldu hemen hemen haftanın 2 gunu acildeyim adet olamıyorum 2 kutu ilaç içtim yok ağrılar durmuyo hiç bişide olmuyo ..

Kalamış jinemed te murat beyle bi tavsiye üzerine ilk görüşmeye gittim genç ve ılımlı bi dr.fakat ben çok çekincedeyim bu süreç çok zor ve ben istiyorum ki bana etrafımdaki insanların para toplayarak sağladığı bu ıkıncı şansa daha iyi yaklaşılsın yani tahlıl yapılsın neden boş gebelik ona bakılsın eşimle kan uyuşmazlığım var dolasıyla ıkıncı gebelik te sorun oluyomuş ki Allah kısmet ederse ole olcak bu şansımı murat beyde kullanıyorum umarım üzülmem ve yine krütaj olmak zorunda kalmam yada ha yükseldi ha düştü değerler derken kafayı yemek istemıyom inanın çok yoruldum çok ağlıyorum yumurtalık rezervim hastalığımdan dolayı azaldı umutlarımda şimdi murat bey bana bi d.kontrol hapı verdi bakalım sonuç ne olcak nys az konuşçam dedim oooo çok konştum uzun bi tanışma oldu kusura bakmayın hepimize Allah güç sabır ve para versin

canım başından geçenlere çok üzüldüm herşey için hayırlısı allah yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar. ilaçlar ve igneler sonrasında ortalama kaç yumurtanız oluşuyor? birde ohss sendromunu yaşadınızmı?

zuhalecim canım nasılsın ben uzun zamandır giremedim.kuzularım 2 tane kaldılar. zor günler yaşadık 2010 un ilk günü bize acı getirdi kuzularımın amcaları vefat etti trafik kazasında ani bi ölüm çok yıktı.sende hep aklımdasın ne yaptın diye.

canım bende uzun zamandır giremiyorum fazla girmekte istemiyorum açıkçası strese girmek istemiyorum daha var zamanım 2 defa hastalanacağım şimdi 3 de başlıcaz herhalde mart ayında bakalım. Senin için üzüldüm başın sağolsun herşey allahın takdiri. sıkma canını 2 tane olsun allah onlara sağlık versin.

merhaba arkadaşlar. ilaçlar ve igneler sonrasında ortalama kaç yumurtanız oluşuyor? birde ohss sendromunu yaşadınızmı?

canım kişiye göre değişiyor o kimisinin 2 kimisinin 26 yumurtsı gelişip alınabiliyor önemli olan toplanan yumurtaların iyi kaliteli olması ben ohss sendromu yaşamadım benim 13 yumurtam alındı transfer günü 4 kaldı onlarda düşükle sonuçlandı kısmet olmadı. sen yaptırdınmı ne aşamadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…