Tüp Bebek Merkezleri bursa murat erdemir hastaları buraya

Ben de murat erdemir hastasıyım diyebilirim artık:) bugün adetimin 1. günü.perşembe günü doktorumdan randevu aldım.gelişmeleri size yazarım:)

zuhale slm......tedaviye başladınmı yoksa???*

yok canım daha başlamadım bu ay regl olamadım o yüzden doktora gittim ilaç kullanıyorum ama hala tık yok bakalım umarım 2. tedaviyi etkilemez mart ayı gibi düşünüyoruz çünkü sen neler yapıyorsun?

sen muayeneye gittim deyince tedaviye başladın sandım....bende kısmetse mart gibi düşünüyorum....martta histereskopi olurum,nisandada tedaviye başlarım diye düşünüyorum....bakalım kısmet....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun....

ne güzel canım hadi hayırlısı bu sene inşallah bize uğurlu gelirde bebişlerinmizi kucağımıza alırız

selam zuhale..ben, mayıs 2009 dan beri murat erdemirin hastasıyım.ekim ayına kadar çeşitli tedaviler yapıldı fakat sonuç alınamadı.ekim ayında aşılama yapılacaktı,tedavi boyunca iğneleri oldum fakat bu sırada dayanılmayacak kadar çok ağrılarım oldu,hastanede yattım,serumlar iğneler..hiçbişey ağrılarımı hafifletmedi.dr a bu ağrılarımın iğnelerden olduğunu söylememe rağmen kabul etmedi ve tadaviye devam etti.ve bennn aşılama yapılacak günde adet oldum ve herşey boşa çıktı.sonuç olarak; ilaca düşük dozda başlaması gerekirken en yüksek dozdan başlayarak yumurtalıklarımı aşırı uyardı ve aşılama yapılamadı.bu olaydan bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ve düşük yaptım.ve geçen dört aydan beri adet dönemim bittikten sonra aşırı derecede ağrılarım oluyor.ve bu ağrılar gerçekten dayanılmayacak derecede..yanlış ve dikkatsiz tedavi sonucunda 4 aydır zahmet çekiyorum.yani ben bu aydan sonra dr.murat beye gitmeme kararı aldım. sana da tavsiyem dediklerimi dikkate al ve dr seçiminde dikkatli ol.
kendine iyi bak..

bnazz geçmiş olsun haklısın tedaviyi iyi karar vermek gerekir ama şunu da söylemek isterim ilaçların bu kadar uzun süren yan etkileri yoktur..Bence tekrar bir dr a gitmelisin geçmiş olsun

kızlar çok üzgünüm mart ayında tedaviye başlayacaktım fakat eşimin işle ilgili problemi çıktı anne olmak bana kısmet olmayacak mı? bu son şansımızdı oda bitti...

canım üzme kendini hayırlısı olsun de demek ki bu aya kısmet değilmiş sen de bu 1 ayda gez toz akraba ziyareti yap bütün işlerini tamamla sonra aklında birşey kalmasın

canım üzme kendini hayırlısı olsun de demek ki bu aya kısmet değilmiş sen de bu 1 ayda gez toz akraba ziyareti yap bütün işlerini tamamla sonra aklında birşey kalmasın

sağol canım bakalım şimdi yaza hazırlık yapacağım zayıflayıp herşeye kendimi toplayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…