Tüp Bebek Merkezleri bursa murat erdemir hastaları buraya

kaç kilo faazlan vardı ki benim hatırladığım kadarı ile en fazla 5 kilo versen o bile rahatlatır seni

evet canım 57 kiloyum 5 kilo vermem gerekiyor ilk denemede 5 kilo aldım ilk kiloma kavuşmam lazım

yok nerde ilk zamanda üzüldüğüm için sanırım 2 kilo verdim sonra yine aldım şimdi başlıyorum vereceğim bakalım

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Bu güzel ne kadar kilo verirsen gebe kalma oranında o kadar artacaktır yani bize yardımcı oluyorsun...

yeşimpat selam canım....hangi hastanede calışıyorsun...arkadas tedavide 5 kg aldığını yazmış o kadar kilo alınıyormu.......

yeşimpat selam canım....hangi hastanede calışıyorsun...arkadas tedavide 5 kg aldığını yazmış o kadar kilo alınıyormu.......

canım 5 kilo almamın nedeni sadece tedavi değil iyi gelir diye bir çok şey yedirdiler kilo alıcı bide yattım hareket fazla olmayınca yediklerimi yakamadım.

zuhale canım fazla giremiyorum nete nasılsın bu arada ikizlerimin ikiside kız büyümeye çalışıyoruz işte teyzesi rabbim inş. en kısa zamanda sanada nasip etsin çok güzel bi duygu 4.5 ay oldu canı gönülden dua ediyorum hepiniz için rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin bu duyguyu anne olma düşüncesi çok farklı tarif edemiyorum 4 senelik tedaviden sonra umutlu olmak çok önemli benimde umutlarımın tükendiği bi anda rabbim nasip etti anne olan arkadaşlarımı gördükçe üzülüp ağlardım ama her şeyin bi zamanı varmış şimdi çok iyi anlıyorum neyse kafanızı şişirdim yani her zaman umutlu olmak çok önemli.

canım çok sevindim senin için duygulandım valla allah inşallah kucağına almayı nasip etsin kendine çok iyi bak öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…