telefonla sor istersen. Ne desem yalan olur onu net hatırlamıyorum ama cok daha pahaliydi 1700den yukari gibiydi emin degilim.İsteğe bağlı sezaryen ne kadar ki acaba
Of ya sezaryen korkusu normal doğum korkusu benek çok küçük olucak ona bakamazsam bişey olursa korkusu vücudum nasıl eski haline döncek korkusu hepsi çok ayrı valla bunalıyorum ama düşünmeden yapamıyorum bi hipnozcu mu bulsam acabaTe
telefonla sor istersen. Ne desem yalan olur onu net hatırlamıyorum ama cok daha pahaliydi 1700den yukari gibiydi emin degilim.
Doğum koçluğu alabilirsiniz bu kadar korku sizi çok yıpratacak. Ben de selim beyin hastasıyım. bence gerekli durumlarda gerekli müdahaleleri yapıyor içinizi rahat tutmaya çalışın. Kendisi çok rahat gibi duruyor ama bir sorun çıktığında ciddiyetle yaklaşıyor bence.Of ya sezaryen korkusu normal doğum korkusu benek çok küçük olucak ona bakamazsam bişey olursa korkusu vücudum nasıl eski haline döncek korkusu hepsi çok ayrı valla bunalıyorum ama düşünmeden yapamıyorum bi hipnozcu mu bulsam acaba
Ben selim bey ve oktay bey arasında kalmıştım ama burda gece gittik kadın doğumcu yok ultrasonda kapalı demişler ona sinir oldum doğumuma çok az kaldı ve doğum koçu bu saatten sonra bişey yapamaz ben yinede psikologa görüncem hepsinden korkuyorum çünküDoğum koçluğu alabilirsiniz bu kadar korku sizi çok yıpratacak. Ben de selim beyin hastasıyım. bence gerekli durumlarda gerekli müdahaleleri yapıyor içinizi rahat tutmaya çalışın. Kendisi çok rahat gibi duruyor ama bir sorun çıktığında ciddiyetle yaklaşıyor bence.
Klasik bütün özeller aynı şeyi yapıyorlar sanırım ama acil durumda doktorun hastası iseniz arayıp haber veriyorlar hemen ben hep bu şekilde duydum. İçinizi ferah tutmaya çalışın ben de korkuyorum arada sonra diyorum aman herkes yapıyor benim neyim eksik ben de yaparım :)Ben selim bey ve oktay bey arasında kalmıştım ama burda gece gittik kadın doğumcu yok ultrasonda kapalı demişler ona sinir oldum doğumuma çok az kaldı ve doğum koçu bu saatten sonra bişey yapamaz ben yinede psikologa görüncem hepsinden korkuyorum çünkü
Kendini cesaretlendir böyle bence bu iyi bişey bunu ben başardım ben çok güçlüyüm demenin bi yolu bu benceKlasik bütün özeller aynı şeyi yapıyorlar sanırım ama acil durumda doktorun hastası iseniz arayıp haber veriyorlar hemen ben hep bu şekilde duydum. İçinizi ferah tutmaya çalışın ben de korkuyorum arada sonra diyorum aman herkes yapıyor benim neyim eksik ben de yaparım :)
Burda biri yazdi yakin zamanda acile gitmisler acilde kadin dogumcu yokmus ultrasonda kapaliymis haliyle insan tedirgin oluyo sonucta patlamaya hazir bomba gibiyiz ozellikle son aylarda nolucagimiz belli degilkiben acil durumlarda selim beyin geldiğini duymuştum telefonlarını da açtığı söylenmiştir ama emin değilim.
Bende her durumda geldigini duydugum icin olumlu etki birakmisti bide sogukkanli filan demislerdi ben cok panik oldugum icin secmek istedim sonra oktay beye gitmeye karar verdim ilk hamileligim sonucta ne olucagi belli olmazben de ona gitmeyi düşünüyordum ama burda yorumları okuyunca vazgeçmek üzereyimcinsiyeti kendi doktorum söylemiyor hem cinsiyet öğrenmeye gidicektim hem de memnun kalırsam doğumu orada yaparım diyordum
Benim yarin randevum var aslinda bikac arkadasim hastaneden memnun kalmadim ama oltay beyden cok memnun kaldim dedi bikacida hastanedende oktay beyden de memnun kaldim dedi malum doktor onemli hastane hemsireleri nobetleri filan bizim sansimiz diye dusunuyorum her zaman geliyomus hastaneye ve normal dogum yanlisiymis ama ben istege bagli sezeryan olcam o yuzden doktor benim kilit noktam gibi biseyoktay beyi de çok duydum. ben de çok panik biriyim. bu doktorumla oyüzden sorun yaşıyorum. tersliyor resmen. memnun musun?
55 olmasi gerek yanlis bilmiyosamhaklısın ben de sonradan da devam edebileceğim bir doktorum olsun istiyorum. oktay beyde normal doğum yaptı arkadaşım pembe mavide bir doktora gidiyordu ancak ücretlerinden dolayı 3-4 ay arasında oktay beye geçti ve keşke en başta geçseydim dedi. muayene ücretleri ne kadar oktay beyin?
ben kendisine sordum, acil durumlarda beni ararlar zaten dedi, ben de eviniz yakınmış heralde hemen gelirsiniz değil mi dedim, Selim bey de gelirim tabiki dedi.ben acil durumlarda selim beyin geldiğini duymuştum telefonlarını da açtığı söylenmiştir ama emin değilim.
bana numarasını verdi ama aramaya gerek olmadı şimdiye kadar. iki defa hastaneden aradım sekreteri aracılığıyla iletişim kurdukEskiden numarasini veriyomus artik vermiyo mu ki
Hmm bide ona mi gitsem napsam oktay beye gittim bugun cok kibardi aslinda ama sanki kisa surdu randevubana numarasını verdi ama aramaya gerek olmadı şimdiye kadar. iki defa hastaneden aradım sekreteri aracılığıyla iletişim kurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?