bursa op. dr. selim akgün'ün hastaları varmı aramızda ?? yardım....

Rahim filmi agrili die duydum oyle oluyormu yoksa agri kesici vs uyustruolarni. Rahum filminin ve doktor muayene ucreti nedir acaba caim
 
Rentıp 2015 doğum fiyatları ve Dr selim bey ile ilgili bilgi verebilecek var mı ? Ayrıca rentıp doğum yapanlarında tecrübelerinden yararlanmak isterim
 
Rahim filmi agrili die duydum oyle oluyormu yoksa agri kesici vs uyustruolarni. Rahum filminin ve doktor muayene ucreti nedir acaba caim
ben rahim filmi için ren-tıp hastanesine 2014 yılı aralık ayı başında 350 tl verdim diye hatırlıyorum. Hastaneyi arayıp yapılan işlem ve fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz. İşlem öncesinde bir ağrı kesici iğne yaptılar hiç canım yanmadı hatta ne zaman bittiğini bile anlayamadım, zaten 5 dk. ancak sürmüştür. Fakat tüplerinde çok tıkanıklık olanlarda ağrı olduğu söylendi ama herkesin acı eşiği ağrı algısı ve durumu farklı, canını sıkma belkide hiç bir şey hissetmeyeceksin. Bu arada bu işlemin ardından hamile kaldığımı da söylemek isterim :)
 
Cevabin icin tesekkr edrm canm ben 6 aydur bebis bekliyorum karamsarliga dusmekte istemiorm ama her konuyu araştırıyorum. Ne guzel aallah sagsalim kucagina almyi nasip etsin imsallh bnde yasarim o duyguyu :) buay 4 gun gecti adet ama henuz cikmaz die yapmıyorum test
 
BAYANLAR BENDE SELİM BEYE GİDİYORUM.GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM.SORUNLU BİR HAMİLELİK YAŞAMIYORUM ÇOK ŞÜKÜR.İLETİŞİMİMDE GAYET İYİ EŞİMİNDE AYNI ŞEKİLDE.HER GİDİŞİMİZDE AYAĞA KALKIP ELİMİZİ SIKIP O ŞEKİLDE UĞURLUYOR BİZİ.ÇOKTA AÇIKLAYICI SORDUĞUN SORMADIĞIN HERŞEYİ AÇIKLIYO.BEN SEVİYORUM GERÇEKTEN.AĞUSTOS GİBİ KISMETSE DOĞUM GÖZÜKÜYOR.BEN SEZERYAN İSTİYORUM NORMALDEN TIRSIYORUM
 
Bursa Rentıp Selim Akgün sezeryan olanlar kaçıncı haftada sezeryan gerçekleşti? Rentıp doğum fotoğrafçısı HAKKINDA bilgi verebilecek var mı?
 
Bursa Rentıp Selim Akgün sezeryan olanlar kaçıncı haftada sezeryan gerçekleşti? Rentıp doğum fotoğrafçısı HAKKINDA bilgi verebilecek var mı?
 
Bursa Rentıp Selim Akgün sezeryan olanlar kaçıncı haftada sezeryan gerçekleşti? Rentıp doğum fotoğrafçısı HAKKINDA bilgi verebilecek var mı?
 
Arkadaşlar ben de selim beye gittim gebelik testi yapıp hamile olabileceğimi öğrendiğimde baktı evet hamilesin 10 gün sonra gel bebeği görebiliriz dedi. başka hiçbir şey yapmadı bu normal mi ben anlamadım. herhangi bir test falan yapmadı ben de heyecandan soramadım aklıma bile gelmedi. ayrıca çok kalabalık çok hastası var sanki çok çabuk geçiştiriyor gibi geldi emin olamadım
 
bütün doktorlar aynısı yapar canım.ultrasonla bakıp görememiştir zaten.ondan demiştir.özellikle 10 gün olarak belirtir kendisi çünkü 10 gün geçince tekrar muayene parası ödemen gerekiyor.31.haftadayım hiç doktor değiştirmedim çok memnunum.umarım sende memnun kalırsın
 
Canım hayırlı olsun. Evet öyle demesi normal hepsi aynı şeyi söylüyor, başka dr. lara giden hamile arkadaşlarımdan biliyorum. Folik asit hapı kullanıyor musun? hamile kalmaya karar verdikten sonra başlamak lazım, eğer başlamadıysan hemen başla. Stresten sıkıntıdan uzak dur, hoplayıp zıplama :) 10 gün sonra kontrol zamanında çağırmış seni. Eğer 6. haftanda isen kalp atışlarını duymak için ve kesenin durumunu görmek için uygun zaman oluyor. Ben de en başından beri Selim Beye gidiyorum, memnunum.
 
Bursa Rentıp Selim Akgün sezeryan olanlar kaçıncı haftada sezeryan gerçekleşti? Rentıp doğum fotoğrafçısı HAKKINDA bilgi verebilecek var mı?
bende merak ediyorum aynı soruları. Yalnız bildiğim kadarıyla bu hastanenin çalıştığı bir doğum fotoğrafçısı yok, sen dışarıdan birisiyle anlaşabilirsin.
 
Pinocan doktorumuz ve doğum haftamız aynı neler olacağını bende çok merak ediyorum. Umarım her şey bizim ve bebeklerimiz için en güzel ve rahat şekilde olur.
 
güzel haberlerini bekliyorum aman sakın stres yapma. 6 ay öyle çok uzun bir zaman değil karamsarlığa hiç lüzum yok bence. Eczanelerde satılan idrardan bakılan striplerle kesin sonuç için en az 1 hafta geçmesi gerekiyor. Hamile olmadığına iyice emin olmadan rahim filmi çektirme
 
Teşekkür ederim. çok yeni ve ilk geblik olunca insan çok pimpirikleniyor. zaten genel anlamda panik bir yapım var işim zor yani bu 9 ay. Folik asit bir aydır içiyorum ona devam etmemi söyledi. cuma günü gideceğim cumartesi gel dedi ama tüm randevuları dolmuş bende mecbur cumaya aldım. bir günden bir şey olmaz herhalde.
 
bu msji attigimi unutmusum :) sana msj attigmda hamileymisim isimden istifa etmistim cok stresli die demek ondan hamile kalamiomusum diyorum istifayi verdgm ay hamile kaldim yarin 12 gaftaya giriyorum ctesi 2li test yapilacak rentipta nazmiye hanima gidiyorum selim bey cok rahat diye bende pimpirikliyim die nazmiye hanimi deneyelm dedik memnunuz simdilik insallah hep bole gider :) senin gunler geliyor keske benmkide gelse basta daha zordu 1 kere lekelenmem oldu korktuk cok sukur mide bulantim 3 5 kere olmstur ama halsizlik cok gunler gecsin istiyorum bian evvel :) 2li taramaya nekdr verdigini hatrliyormusun ne yapiolr. bide bebisinin cinsiyeti ne :)
 
Pinocan doktorumuz ve doğum haftamız aynı neler olacağını bende çok merak ediyorum. Umarım her şey bizim ve bebeklerimiz için en güzel ve rahat şekilde olur.
AAAAAA HADİ YAAA NE GÜZEL MAŞALLAH BİZE O ZAMAN
DOĞUM FOTOGRAFÇISI YOKTA EBEYE MAKİNA VERİNCE ÇEKİYORMUŞ DİYE DUYDUM.HAFTAYA KONTROLE GİDİCEM İNŞALLAH UNUTMAZSAM BU SEFER SORUCAM :))
 
HAYIR CNM Bİ GÜNDEN BİŞEY OLMAZ.AMA SEN ARA RANDEVU ALMAM GEREKLİ FALAN DE EĞER ACİL BİŞEYİN OLURSA.ARA RANDEVUYLA SIKIŞTIRIYOLAR ACİL DURUMLARDA.AKLINDA BULUNSUN
 
HAYIR CNM Bİ GÜNDEN BİŞEY OLMAZ.AMA SEN ARA RANDEVU ALMAM GEREKLİ FALAN DE EĞER ACİL BİŞEYİN OLURSA.ARA RANDEVUYLA SIKIŞTIRIYOLAR ACİL DURUMLARDA.AKLINDA BULUNSUN
Teşekkürler canım dikkat ederim bundan sonra, ara randevuları da doluymuş cumartesi için. sanırım çalışan anne adayları cumartesiyi tercih ediyor. ondan çabuk doluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…