BURSA, Serhat Tatlıkazan'a gidenler !!!!!!!!!

zelcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
1.803
421
163
40
merhaba bayanlar,
ben serhat beye gidiyorum ve aslında gayet de memnunum
başka gidenlerle bu topicde hem tecrübelerimizi konuşuruz
hem sohbet ederiz.
hepinizi bekliyorum,

nisa

merhaba bayanlar,
ben serhat beye gidiyorum ve aslında gayet de memnunum
başka gidenlerle bu topicde hem tecrübelerimizi konuşuruz
hem sohbet ederiz.
hepinizi bekliyorum,

nisa
merhaba,
benim de Dr Serhat bey ve inanılmaz memnunum..hem insanlığı hem doktorluğu sonuna kadar güveniyorum..

merhaba,
benim de Dr Serhat bey ve inanılmaz memnunum..hem insanlığı hem doktorluğu sonuna kadar güveniyorum..

haha şükür yanlız değilmişim zemuszemus
ne kadarlık hamilesin
muayenehanesine gidiyorsun sende dimi

haha şükür yanlız değilmişim zemuszemus
ne kadarlık hamilesin
muayenehanesine gidiyorsun sende dimi
canım ben hamile değilim..olmaya çalışıyorum
evet muayenehanesine gidiyorum ama zübeyde hanıma giden arkadaşlarım da var her yerde herkese aynı davranıyor her zaman onu biliyorum. sen hamilemisin ne zamandır gidiyorsun?

Allah mı söyletti dersin :)
İnşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın

ben 2kere karnımda bebeğimi kaybettim yaklaşık 10/11haftayken
son kürtajımı serhat beyde oldum eylülde
ve o günden itibaren de ona gidiyorum
bende de hamile kalmak sorun değil 1 bilemedin 2 ayda kalıyorum
ama sonrasında problemler çıkıyor
işte herkezin derdi farklı
kalbi duruyor bebeklerimin
şimdi 9haftayı biraz geçtik inşallah bir sorun çıkmaz bu sefer
en son p.tesi gittim ve ya p.tesi ya salı tekrar randevu alıcam
malum bu aralar bizim için çok riskli onun için sağolsun
serhat bey hemen hemen her hafta çağırıyor

ama ben yinede açıkcası özelde ve zübeydede aynı mı bilemiyorum
sanki z. daha tahammülsüz kan testi yaptırmak için çağırmıştı
ve o muayehanedeki serhat bey yoktu sanki orda
bana karşı değil ama ya gün bana öyle denk geldi bilemicem

ya sen? senin hikayen nedir?

inşallah bu defa hiç sorun yaşamadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..Allah kimseyi böyle sınamasın..ve inşallah Allah söyletmiştir benim için
bence kesin Sertat beyin kötü bir gününe denk gelmişsindir.doktorlar da insan sonuçta her zaman mükemmel olamıyorlar ama ben inanıyorum Serhat bey sana uğurlu gelecek ve herşey yolunda gidecek..ben ve benim çevremdeki herkes çok memnunuz..
ben henüz 6 aylık evliyim herhangi bir sorun yok 1 mart gibi regl olmam gerekiyor olunca 3. günü gideceğim hormonlara bakılacak..33 yaşındayım ve hiç korunmadık inşallah bir sorun çıkmaz ve Allah isteyen herkese nasip eder..

ınşallah canım
anladığım kadar siz önlem amaçlı gidiyorsunuz hani bişey var mı yok mu diye
çünkü daha 6 ay olmuş genelde 1 sene kendiniz deneyin diyorlar
ve biraz düzenle adet oluyorsan yumurtanın çatladığı günleri kolayca hesaplayabilirsin
ben öyle yapıyordum ve hep tuttu ;-)
az kalmış seninde regl olmana inşallah yakın zamanda hamile kalırsın
Allah kimseye aratmasın

evet canım sadece önlem amaçlı şimdilik.normalde haklısın 1 yıl beklemek lazım ama benim yaşım 33 o nedenle 6 aydan sonra yumurtlama takibine başlayacağız.
ne zaman gideceksin Serhat Bey'e bir daha? yazarsın gelişmeleri bana..
hastalanacak gibiyim belirtiler başladı..hayırlısı bakalım..

hayırlısı canım
bu ilk bebeğin mi olacak Allah izin verirse?
belkide hiç gerek kalmaz bazen hamilelik beilrtileri ve adet belirtileri birbirine çok benziyor
hayırlısı

ben yarın akşam gideceğim tekrar bakacağız bebeişimizin kabi hala atıyor mu
gelişiminde bir sorun var mı vs.
ara kontrol olduğu için bir kaç dk anca sürüyor
gerçi sık gittiğimiz için aylık kontroller de pek uzun sürmüyor :)

evet olursa ilk bebeğim olacak inşallah..
yarın akşam sana gelmez artık zaman geçmek bilmez..ben inanıyorum ki harika geçecek kontrol ve herşey yolunda olacak..
ben de bu cuma sabah istanbula gidiyorum ve pazar döneceğim o nedenle regl olursam 3. gününün cuma cts ve pazara denk gelmemesi lazım..olacaksam bugün yarın olayım diye dua ediyorum bakalım..hayırlısı hepimiz için..

regl oldum malesef...şimdi 3. günümü bekliyorum tahliller için bakalım neler olucak..sen de yazarsın gelişmeleri merak ediyorum..herşey yolunda gider inşallah

ay canım ya tüh neyse en azından adet olacaksanda hemen olman beklememen daha ii
ve sanırım ozaman 3.gün perşembeye denk geliyor dimi?

benim için evet saatler geçmiyor yine çok gerginim her kontrole gideceğim zaman gibi...
gelişmeleri mutlaka bildiririm ınşallah ii haberler veririm akşama
Allahım çok dua ediyorum...

inan benim kalbim çok temizdir ve hiiç kötü birşey hissetmiyorum bak gör herşey nasıl da yolunda gidecek..sen Serhat beye güven dua et gerisi Allahın bileceği iş..ne yazıldıysa onu yaşıyoruz bir şekilde..ben de senin için dua ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum neticeni..
ben de perşembe gidicem bakalım..

ay çok tşk ederim ınaşallah!!!!!!!!!
inan hep bununla yatıp kalkıyoruz Allahıma hep dua ediyoruz ama yinede hayırlısı demekten başka elimizden gelen bişey yok...

bu arada randevunu aldın mı sen istersen şimdiden al bu hafta p.tesi ve salı için toplantısı v.s. varmış
belki extra yoğun olur erkenden al randevunu ben hep birkaç gün önceden alıyorum randevumu
ii olyor yoksa saati veya günü uymayabilir

tahliller özelde pahalı diye zübeydeye gideceğim o nedenle randevu almama gerek yok arkadaşım..
bu arada sen kaç yaşındaydın? ben 33 yaşındayım

ha iyi o zaman sen zübeydeye gittiğinde sıraya göre mi alıyor yoksa özeline gelenleri daha mı erken çağırıyor bi bilgin var mı?????????

ben 24 yaşındayım martta 25 olacağım (adım zeliha)
ve yine martta 3 senelik evli olacağız
2008 sonundan itibaren bebek arzumuz var ınşallah bu sefer
eylül/ekimde sonunda anne olacağım

zelihacım,
bana göre yaşın çok genç aslında tam zamanında anne olacaksın.ben geç evlendiğim için ancak şimdi düşünebiliyorum.ekim ayında evlendik ve hiç korunmadık..
zübeydeye gidince prosedür nasıl olacak inan ben de bilmiyorum sana mutlaka bilgi veririm..sen de bu akşamdan sonra bana bilgi verirsin..dualarım seninle Allah büyük..sağlıkla inşallah..herkesin bir derdi var aslında ve kafaya takılacak hep bişeyler var..ne yazılmışsa onu yaşıyoruz ..

günaydın zelihacım nasılsın? umarım herşey yolundadır görüşmeyeli..

günaydın (gerçi şimdi öğlen oldu ama olsun)
iyiyim Allaha şükür
cuma gününe randevu alacam birazdan unutmazsam tabi :)
aylık kontrölümüz var hem bakalım bebişimiz güzel büyümüş mü
sen naptın?
istanbul nasıldı?

hadi bakalım cuma kontrolden sonra mutlaka haber ver yine bana..dua edeceğim senin için..istanbul çok güzeldi ancak çok soğuktu hala ısınamadım çok üşüdüm..benim de reglim bitti yeniden umut dolu günler başlayacak bakalım inşallah bu ay çok umutluyum ben tahlillerim de iyi çıktı diye kendimi moral olarak çok iyi hissediyorum hayırlısı olsun arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…