BURSA, Serhat Tatlıkazan'a gidenler !!!!!!!!!

ınşallah canım ya
geçen dediğin gibi not aldım
not kağıdını evde unuttum
çok zekiyim dimi haha
artık eşime söylüyorumyoldu
bak bunu bunu bunu sorcam ben unutursam hatırlat diye
sağolsun o biraz yardım ediyor
artık kalkmam lazım
duş almalıyım anca hazırlanırım
saçımı fln kurutmam uzun sürüyor
ınşallah ii geçer yaaaa çok korkuyorum
ınşallah güzel haberlerimi veririm bu akşam
biraz geç gelebiliriz eşim media markttan bişeyler bakacakmış
hazır önünden geçiyoruz ya
(bende hiç sevmem ama napalım )
grşrz canım kendine ii bak
dualarını bekliyoruzz

canım ultrason çoook iyiydi
Maşallah kıpır kıpırdı yine bizimki
valla heycandan doğum vs hiç aklıma gelmedi
ama şimdi midem çok yanıyor hemen yatıcam
yarın yine yazarım grşrz

oh çok şükür..biz eşimle sinemadaydık şimdi geldik sen yazdın mı diye bakmadan yatamadım..ay çok sevindim ya ne güzel bizim bebiş pek bir kıpırdak olacak desene..ayrıntıları yazarsın kendini iyi hissettiğinde şimdi şööyle rahat bir uyku uyu huzurla inşallah. iyi geceler

ohh ne güzel hangi filme gittiniz?

çok güzeldi maşallah kıpır kıpır
eşim diyor aynı senin gibi yerinde duramıyor sıkıntı diye haha
bende duramam kapalı dar yerlerde sıkılırım hemen
haha sanırım bizim ufaklık aynı ben gibi olacak haha
ilk önce selam verdi
asker gibi :)
sonra başladı tekmelemeye kıpr kıpır maşallah
ne eli duruyor ne ayağı haha
dr amcamız ölçtü biçti çok iyi maşallah dedi
eşim kesin erkek diyor topçu olacak diyor
bende fingirdek bi kız olacak diyorum haha
kan aldılar ikili test için hafta başı sonuçları ile arayacakmış sehat bey
ense kalınlığı iyiymiş maşallahhhh
midem yanıyor dedim bişey demedi
beyaz su gibi bişey istifra ediyorum (pardon) birkaç gündür dedim yine ses yok
grip olmuştum şimdi daha iyiyim dedim ılık iç ne sıcak ne soğuk dedi
zor soru sordum
ultrasonda baktı kan alma formunu doldurdu hemen hemşireye yolladı
öbür soracaklarıma sıra bile gelmedi
hani bi sorun varmı fln diye hiç sormuyor
bi ilk girdiğimizde nasılsın dedi o ara işte ne dediysem o :)
zaten direk ultrasona aldı derken 5dk dışardaydık
eşim çok memnun ama ben... açıkcası hala tereddütlerim var
bazı şeyleri sorunca detaylı açıklıyor
misal nekadar peki ense kalınlığı dedim açıkladı şöyle böyle vs. diye
ama keşke onun yerine şu mide yanmalarıma bi cvp verseydi
yada neden su gibi şey istifra ediyorum hani yediğimi çıkarmıyorum
sade su??en azından normal se normaldir dese yine yetecekti
ama sonuçlar için arayınca bari sorayım mide yanmasına ben ne yapabilirim diye
önlem vs. yememem gerek şeyler vs.
neyse yavrumuz çok iyiydi o herşeyi düzeltiyor
ve herşey yolunda olduğu için artık ayda bir gideceğiz kontröllere
biraz üzüldüm
alışmıştık haftada bilemedin 10 günde bi bebeğimize bakmaya haha
olsun yeterki bebeğimiz sağlıklı olsun
işte böyleeee

canım ya..
çok sevindim artık ayda bir gideceğinize bu herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor..
ama neden sorularına cevap vermedi ki çok mu dalgındı acaba? ya da haftanın son günü cuma çok mu yorgundu da unuttu bilerek cevap vermeyeceğini sanmıyorum..keşke ısrarcı olsaydın hay allah ya..
kardeşimin eşi kontrole girmeden çikolata yiyiyordu kıpır kıpır oluyordu o zaman..sen anlatınca o geldi gözümün önüne..
sonuçlar da inşallah iyi çıkar..seni aradığında bulantını sor bakalım..belki de çok normal bişey diye geçmiştir..

cinsiyet ne zaman belli olacak? ben de çok merak ettimmm

bende ısrar etmedim aslında bende de var hani ne diyorsunuz diye tekrarlasam olurdu belki ama okadar gergin ve stressli oluyorum ki
dr ziyaretinde bugüne kadar her defasında kötü haber almıştım
yine kötü haber alıcam diye çok gergin hatta biraz da aptal oluyorum haha
ya ben bide çikolata yesem artık bizimki çıkıp giderdi hahaha
ya bende de oldu biraz cinsiyeti belli mi yoksa erken mi dedim
ha keşke erken demeseydim biraz baktı.... emin olamadı sanırım
bişey demedi sonra sanırım emin değildi ondan söylemedi ama keşke bi tahmin varmı deseydim işte çenem dursa hahaha
ama hayırlısı artık önüzdeki ay kesin olarak söyler
belki de ii oldu çünkü insan kendini ona göre hazırlicak
bide bakmışın hayır yanılmışım diyor hahah
alışması zor olurdu
ama şimdi bir kerede net olarak öğreneceğiz inşallah işte ayın 12 sinde nisanın
tekrar gideceğiz hayırlısıyla bakalım popçu mu topçumu olacak belli olacak
aman ii olsunda ayda bir olsun
3lü test fln yapacakmışız
2li testi art de oldum kan verdim 50liraymış çok değil tabi
ama zübeydede bu test yok demesi biraz komiğime gitti onun için burda yapacağız dedi olsun dedik peki a.ma bu testi sağlık ocaklarında bile yapıyorlar
bi doğumevinde yapılıyor olmaması biraz abes geldi bana ama 50 lira aman aman para değil üstünde durmadık tabi ama inanmadım yani ne yalan söylim hatta tuhafıma gitti
biz zübeydede olsun yada hiçbirşey demedik sanırım inandırıcı olmadığını kendi de anladı bilmiyorum bana biraz komik geldi (daha doğrusu karşı taraftan aptal mı görünüyorum diye kendi kendime sordum hahaha) hani dese 50 lira tutuyor gelmişken yapalım çok para değil zaten tamam deriz eşim izin alacakda beni alacak o kapalı yerde sıra bekle vs. uğraştığımıza deymicek hazır buraya gelmişiz işte ben böyle şeyleri çok takıyorum sanırım CADIARZU
3lü test zübeydede olacakmış bi test daha dedi ama kombine testi sanırım oda zübeydede sanırım
neyse o gün gelsin görürüz
bidahaki ay detaylı ultrason vs. yapılacakmış bakalım artık bebeşimiz ne hareketler yapacak bu sefer
hayırlısı

sen anlat ne yapıyorsun ? film güzelmiydi?
hep ben anlatıyorum :)

evet öyleler malesef ama hasteneye gelen insanlarda biraz insan gibi davranabilseler değilmi 1 kişi muayene olacak yanında kadın kocası, kayınvalidesi, anası varsa bebesi ablası görümcesi kısacası sülalesiyle geliyor, muayine saati öğleden sonra olan bi kadın sabahın dokuzunda başlıyo kapının önünde beklemeye sanki doktor kaçacak... ben bile dayanamıyorum bazen ordaki insanların kokularına herşeye karışmalarına doktorlar napsın...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim öyle davranılacak hasta var, davranılmyacak hasta var...zaten bu aralar mantıklı düşünemiyorum...bunlarda üstüne geliyor..10+0 hamileyim ve Medical Parka transfer oldum artık..

Son düzenleme:
canım benim öyle davranılacak hasta var, davranılmyacak hasta var...zaten bu aralar mantıklı düşünemiyorum...bunlarda üstüne geliyor..10+0 hamileyim ve Medical Parka transfer oldum artık..

hayırlı olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini, bende zübeydeye ilk gittiğimde ağlayacaktım neredeyse, insanların(hastalar) işi gücü yok örgü örmeye dedikodu yapmaya gelmişler bütün çalışanlar çok sert! üstelik 5 saat beklemiştim ve aklımda devamlı işteydi... ama sonra özer beyin yönlendirmesiyle hiç sorun yaşamadım sonuçta sadece testler için oraya gidiyorum. umarım medicalde aradığın ilgi ve alakayı bulursun çünkü ben ilk medicale gittim ilk randevuyu pınar erkal'dan almıştım bir gün önce arayıp randevuyu iptal ettiler nuray hanıma verdiler... sonra randevu günü gittim nuray hanım ameliyattaymış pınar hanıma tekrar verdiler ve 2 saat kadar bekledim üstelik kayıttaki bayan bir başkasıyla tartışıyordu hastanın kimliğini kaybetmiş! sonra olay bana patladı randevuma geç kalıyorum bir an önce kayıt yapmasını istedim diye...yani işler ters gittimi nerde olursa olsun fark etmiyor.

teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz sağ salim bebişleri kucağımıza alırız..1 ay sonrasına aldım randevumu Ahmet Yılmaz olacak doktorum.. :) artık aylık kontroller doğuma kadar..

teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz sağ salim bebişleri kucağımıza alırız..1 ay sonrasına aldım randevumu Ahmet Yılmaz olacak doktorum.. :) artık aylık kontroller doğuma kadar..

hayırlısı canım
ama ahmet bey muayenehaneyi kapatmış
özel hastalara da akşam saatleri medicalde bakacakmış
sen normal bi gideceksin özelden mi??
ahmet bey ayda bir değil 15günde çağırıyormuş diye duydum
bilgin varmı bu konuda

hımmm ben ilk gideceğim Ahmet Yılmaza. mayıs sonuna aldım ben randevuyu, medical parka gideceğim...eşimden dolayı sgk lıyım...

Sehat bey gerçekten çok iyi bir insan, ne insanlığına bişey diyebilirm nede doktorluğuna. Yalnız benim canımı sıkan özelde randevu alıyosun mesela 17:00 a ama muayene saatin 18:00 oluyo beklemeyi sevmiyorum ben o yüzden gitmek istemiyorum tekrar..

nereye gidersen git bu böyle canım malesef...mutlaka ama mutlaka bekliyorsun..ben o yüzden geç gidiyorum bildiğim için..

merhaba ben yeni üye oldum.
ben de serhat beyin hastasıyım. çok doktor aradım.tavsiye üzerine serhat beye gittim. çok ama çok memnunum.
gebeliğimin 4.ayındayım. şimdilik bir sorun görünmüyor. size de serhat beyi tavsiye ederim hem sizim psikolojinizle hemde eşinizinkiyle de çok yakından ilgileniyor.

valla canım bekleme evet oluyor ama akşam saati başka işimde olmayınca sorun etmiyorum bende sevmesemde beklemeyi memnunsan tekrar gitmeni tavsiye ederim

merhaba canım hoşgeldin

evet canım ya bizim daha önce 2 bebekkaybımız var erken dönemde (10haftalıkken)
onun için biziö için moral çok önemliydi
serhat bey hem kadın doğumcumuz hem psikoloğumuz oldu
özellikle eşime çok ii geldi ve eşim oğlumuzun adını ciddi ciddi serhat koymak istiyordu zor vazgeçirdim kaydirigubbakcemile3
dün hala diyordu serhat nasıl isim diye hahaha
bizde 5.ayın içindeyiz senin cinsiyet belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…