canım ya..
çok sevindim artık ayda bir gideceğinize bu herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor..
ama neden sorularına cevap vermedi ki çok mu dalgındı acaba? ya da haftanın son günü cuma çok mu yorgundu da unuttu bilerek cevap vermeyeceğini sanmıyorum..keşke ısrarcı olsaydın hay allah ya..
kardeşimin eşi kontrole girmeden çikolata yiyiyordu kıpır kıpır oluyordu o zaman..sen anlatınca o geldi gözümün önüne..
sonuçlar da inşallah iyi çıkar..seni aradığında bulantını sor bakalım..belki de çok normal bişey diye geçmiştir..
cinsiyet ne zaman belli olacak? ben de çok merak ettimmm
evet öyleler malesef ama hasteneye gelen insanlarda biraz insan gibi davranabilseler değilmi 1 kişi muayene olacak yanında kadın kocası, kayınvalidesi, anası varsa bebesi ablası görümcesi kısacası sülalesiyle geliyor, muayine saati öğleden sonra olan bi kadın sabahın dokuzunda başlıyo kapının önünde beklemeye sanki doktor kaçacak... ben bile dayanamıyorum bazen ordaki insanların kokularına herşeye karışmalarına doktorlar napsın...
canım benim öyle davranılacak hasta var, davranılmyacak hasta var...zaten bu aralar mantıklı düşünemiyorum...bunlarda üstüne geliyor..10+0 hamileyim ve Medical Parka transfer oldum artık..
hayırlı olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini, bende zübeydeye ilk gittiğimde ağlayacaktım neredeyse, insanların(hastalar) işi gücü yok örgü örmeye dedikodu yapmaya gelmişler bütün çalışanlar çok sert! üstelik 5 saat beklemiştim ve aklımda devamlı işteydi... ama sonra özer beyin yönlendirmesiyle hiç sorun yaşamadım sonuçta sadece testler için oraya gidiyorum. umarım medicalde aradığın ilgi ve alakayı bulursun çünkü ben ilk medicale gittim ilk randevuyu pınar erkal'dan almıştım bir gün önce arayıp randevuyu iptal ettiler nuray hanıma verdiler... sonra randevu günü gittim nuray hanım ameliyattaymış pınar hanıma tekrar verdiler ve 2 saat kadar bekledim üstelik kayıttaki bayan bir başkasıyla tartışıyordu hastanın kimliğini kaybetmiş! sonra olay bana patladı randevuma geç kalıyorum bir an önce kayıt yapmasını istedim diye...yani işler ters gittimi nerde olursa olsun fark etmiyor.
teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz sağ salim bebişleri kucağımıza alırız..1 ay sonrasına aldım randevumu Ahmet Yılmaz olacak doktorum.. :) artık aylık kontroller doğuma kadar..
hayırlısı canım
ama ahmet bey muayenehaneyi kapatmış
özel hastalara da akşam saatleri medicalde bakacakmış
sen normal bi gideceksin özelden mi??
ahmet bey ayda bir değil 15günde çağırıyormuş diye duydum
bilgin varmı bu konuda
nereye gidersen git bu böyle canım malesef...mutlaka ama mutlaka bekliyorsun..ben o yüzden geç gidiyorum bildiğim için..Sehat bey gerçekten çok iyi bir insan, ne insanlığına bişey diyebilirm nede doktorluğuna. Yalnız benim canımı sıkan özelde randevu alıyosun mesela 17:00 a ama muayene saatin 18:00 oluyo beklemeyi sevmiyorum ben o yüzden gitmek istemiyorum tekrar..
Sehat bey gerçekten çok iyi bir insan, ne insanlığına bişey diyebilirm nede doktorluğuna. Yalnız benim canımı sıkan özelde randevu alıyosun mesela 17:00 a ama muayene saatin 18:00 oluyo beklemeyi sevmiyorum ben o yüzden gitmek istemiyorum tekrar..
merhaba ben yeni üye oldum.
ben de serhat beyin hastasıyım. çok doktor aradım.tavsiye üzerine serhat beye gittim. çok ama çok memnunum.
gebeliğimin 4.ayındayım. şimdilik bir sorun görünmüyor. size de serhat beyi tavsiye ederim hem sizim psikolojinizle hemde eşinizinkiyle de çok yakından ilgileniyor.
serhat beyin muayenehanesi nerede nasıl ulaşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?