zübeyde hanımda ücret alınmıyor ama orada doğuma doktorlar girmiyor ebeler yaptırıyor doğumu bildiğim kadarı ile inanılmaz yoğunluk var doktorlar yetişemiyor o nedenle zübeydede düşünürsen serhat beyin doğuma girmesi çok zor..
keşke özel sağlık sigortan fln olsaydı..bildiğim kadarı ile acibadem ile anlaşmaları var..4000 TL gerçekten de çok para of zor bir durum walla..neyse daha zaman var iyice konuşup karar verirsiniz o vakte kadar hele bir bebişiniz sağ salim gelsin de...hayırlısı ile..
hay allah ya kıyamam..siz hamilelere hastalık gelmesin ya..zaten iki canlısınız..sen yarın kontrole gideceksin nasılsa bence grip için de sor ne yapıcam diye..doğum için ise eğer ortamı olursa soruver gtisin için rahatlar ya da en azından kendince şimdiden bilmiş olursun..inan benim de seninle kontrole gelesim geldi..geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış..
bence birazcık akışına bırak ve hayırlısını dile..zaten senin için hangisi hayırlısı ise seni oraya doğru yönlendirecektir olanlar..bir yarın olsun sen güzelce bir paylaş aklındakini bakalım nasıl bir elektrik alacaksın..belki doktoruna o kadar inanacak ve güveneceksin ki burada kalacaksın..belki de kendini Hollandada bulacaksın..ama ne olursa olsun kendi annenin yanında olmak ister insan..benim de kayınvalidem ülke dışında ve hiç gelmelerini istemiyorum yokluklarına çok alıştım..ama kendi ailemden asla ayrı duramam..keşke sende de tersi olsaymış senin ailen yanında olsaymış..belki gelirler ama dimi?
şimdiden sıhhatler olsun..
inan o kadar iyi hissediyorum ki seni
kimbilir herşeyin yolunda olduğunu öğrenince ne kadar da rahatlıyorsundur..
Allah sağlıklı bir doğum ve evlat nasip etsin öncelikle..
bence yine ilgilenmeye devam eder değişmez siz sadece sormuş olun açık kapı bırakın yine de yani orası burası demeyin doğum için paramız da yok demeyin var da demeyin..ama en iyisi sen şimdi bu düşüncelerle kendini germe akışına bırak belki ööyle rahat bir ortam olur ki sorarsın rahatlarsın..
mide şikayetini de söyle boşuna çekme bir çaresi varsa..
haberlerini bekliyorumm...hem benim içime doğan erkeksağlıklı olsun da ismini de serhat koyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?