Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp bebek merkezi tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nls
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
76
0
36
Bursa
Arkadaşlar sebepsiz infertilitesi olanların merkez seçmek için durumları daha karmaşık oluyor.

Yaklaşık 6 yıllık evliyim.4 seneden fazladan beri bebek istedik.

İlk başlarda 3 ayda bir idrar yolu enf yuzunden antbiyotık kullandıgım için çok ustne gıtmedık gebeliğin.

Şimdide yanmalarım oluyor ancak rahim ağzındaki yaraya ve ilişkiye bağlıyorum..idrar tahlilerim temiz çıkıyor çok şükür.yarayı ancak doğum yaptıktan sonra tedavi ederlermiş .

geçen yıl ilk aşılamada tttu ancak bebişim 10 haftalıkken kalbi durugu için alındı.3 defa daha denedik ancak tekrar gebelik olmadı.

şimdi bana direk tup bebek yapmadan araştıracak bir merkez arıyorum Bursa'da.ACIBADEM IYI MIDIR?

Ancak Ankara Maya'ya da en son ihtimal gıdebilirm.

Arkadaşlar yok mu kimse Bursa'da tüp bebek yaptırıp tavsiye edenler İlk denemem olacak kısmet olursa

Merhaba ben size Pembe & Mvi kliniği tavsiye ederim Fsm bulvarında.Ben şahsen yaptırmadım ama orda yaptırıcam bu yaz kısmetse , arkadaşım orda yaptırdı ilkinde tuttu çok da memnun kaldı onunda olmuyodu 2 yıl boyunca.Doktor Nevin Özsaraç iyi bir doktor samimi,ilgili.

hakkınızda hayırlısı olsun biz tedavimizi acı badem şahin zeteroğlunda olduk ben hasteneden doktor bey ne personelinden çok memnun kaldım bizimde ilk denememizdi şuan 26. haftalık hamileyim bursadaysanız şahin beyle görüşmek için bir randavu almanızı tavsiye ederim ücretsiz ilk görüşme biz daha başka merkezlerlede görüşmüştük ama şahinbeyle tanışınca kararımızı verdik. Allah sağlıkla tüm evlat sahibi olmak istiyenlere bu güzel duyguyu nasip kısmet etsin.

Merhaba biz de bugün Şahin Bey ile görüştük ve o anda karar verdik orada tedavi olmaya tüm sorularımı yanıtladı şu an sebebini araştırmak yerine tedavıye başlamamız konusunda ikna oldum adetin ikinci günü başlayacağız kısmetse.Araştırma yapmak için erken ve gereksiz olduğunu söyledi Dr. yani belki histeroskopi yapılabilirmiş yıne takılmayın çok, her zman herşeyın aynısı olmaz, çok para harcamaya gerek yok bu aşamada, pırıl pırıl hastalarsınız dedi Allah'ım nasip eder inşaallah, hayalini kurmak beni çok heyecanlandırıyor kimi zaman da umutsuzluğa kapılıyorum.

Hayırlısı olur inşallah hakkınızda.Peki sorabilirmiyim ücretleri nasıl ?

Hayırlısı olur inşallah hakkınızda.Peki sorabilirmiyim ücretleri nasıl ?
İlk deneme için 4250 lira +ilaç için 1000 lira (bende fazla ilaç kullanılmıcakmış sanırım adetlerım duzenlı ve yumurta çabuk buyuyor aşılamada oyle olmuştu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…