gerçekten zor bi süreç canım helede aşılamalar hiç bişeymiş tüpbbeğin yanında nerdeyse garantı gözüyle bakıyosun sonuç hüsran olunca çok büyükbi yıkım oluyo ben çok şanslıyımki eşim yanımda ailem eşşimin ailesi hiç kimseden bisöz duymuyorum benim annem bana çok üzülüyo tedavi aşamasında 1odk mesafede olmama rağmen pek gitmiyodum iğne aşamsında bana çok üzülüyo çünkü yeter artık çektiklerin filan transferden sonra soluğu orda alıyodum osüreci orda geçiriyodum bi hapımı bile almıyodum herşey ayağıma geliyodu ama şimdi nasıp olurda denersem kendi evimde kalıcam vede okadar dikkat etmicem sanırım buişler kısmet nabarsan yap herşey denedim denemedim kalmadı ben elimden geleni yaptım olmayınca olmuyo .... eşiminde dediği biz evlenirken çocuğumuzmu vardı varsın olmasın sen bana yetersin diyo şükür busözle kendime geliyorum ..sonuçta takmadığım bi duygu ALLAH tadıp elimizden almasın....
nasipse bizde geçeceğiz tüp bebek sürecinden.Allah yardımcımız olsun..ne kadar güzel her iki aileninde yanında olması..ama insanın kendi annesi daha farklı bakıyo olaylara,daha duygusal davranıyorlar..ya evet bu dikkat etme meselesini bir türlü anlayamadım.her şey ayağına gelmesine rağmen olmuyor işte..bir topikte okumuştum kadın 40 yaşında tüp bebek yaptırıyor.ama diyorki inananın hiç umudum yoktu,nasıl olsa olmaz diye. sanırım yolculuk yapıyor ve düğüne gidiyor.hopladım zıbladım diyor.bir güzel eğlendim diyo..sonra bir şekilde test yapıyor ve hamile olduğunu öğreniyor ve kendi bile inanamıyordu.çok ağladım diyordu.olcak olduktan sonra geresi boş galiba..eşlerimizin bu konuda çok desteği lazım.kadınlar bu konuda daha çok yıpranıyorlar..
gerçekten zor bi süreç canım helede aşılamalar hiç bişeymiş tüpbbeğin yanında nerdeyse garantı gözüyle bakıyosun sonuç hüsran olunca çok büyükbi yıkım oluyo ben çok şanslıyımki eşim yanımda ailem eşşimin ailesi hiç kimseden bisöz duymuyorum benim annem bana çok üzülüyo tedavi aşamasında 1odk mesafede olmama rağmen pek gitmiyodum iğne aşamsında bana çok üzülüyo çünkü yeter artık çektiklerin filan transferden sonra soluğu orda alıyodum osüreci orda geçiriyodum bi hapımı bile almıyodum herşey ayağıma geliyodu ama şimdi nasıp olurda denersem kendi evimde kalıcam vede okadar dikkat etmicem sanırım buişler kısmet nabarsan yap herşey denedim denemedim kalmadı ben elimden geleni yaptım olmayınca olmuyo .... eşiminde dediği biz evlenirken çocuğumuzmu vardı varsın olmasın sen bana yetersin diyo şükür busözle kendime geliyorum ..sonuçta takmadığım bi duygu ALLAH tadıp elimizden almasın....
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum aslında topiğinizi ama bugüne kısmet oldu yazmak.bende bursada oturuyorum .kısaca anlatayım kendimi size.
ben 27-eşim 32 yaşında bizim sorunumuzda sebepsiz infinite. 5 yıllık evliyiz.2 kez klomen tedavisi,2 kez aşılama,2 kezde tüp bebek tedavi gördük arada kendiliğinden bir gebeliğim oldu ama klap atışı yoktu kürtajla aldı dr.2 kez histereskopi ameliyatı oldum. şuanda kistim var dogum kntrol hapı kullanıyorum hapımda bitmek üzere allah nasip ederse agustos 14 ü gibi 3. tüp bebek tedavime başlıcam.allah hakkımızda hayırlısını versin daha fazla aratmasın , bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah .
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum aslında topiğinizi ama bugüne kısmet oldu yazmak.bende bursada oturuyorum .kısaca anlatayım kendimi size.
ben 27-eşim 32 yaşında bizim sorunumuzda sebepsiz infinite. 5 yıllık evliyiz.2 kez klomen tedavisi,2 kez aşılama,2 kezde tüp bebek tedavi gördük arada kendiliğinden bir gebeliğim oldu ama klap atışı yoktu kürtajla aldı dr.2 kez histereskopi ameliyatı oldum. şuanda kistim var dogum kntrol hapı kullanıyorum hapımda bitmek üzere allah nasip ederse agustos 14 ü gibi 3. tüp bebek tedavime başlıcam.allah hakkımızda hayırlısını versin daha fazla aratmasın , bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah .[/QU
hakkımızda hayırlısı olsun..insan hem maddi hem manevi yıkılıyor..aslında bu sebebsiz infertiliteyi anlamış değilim.yani birşey engel oluyor işte ama ne olduğu bilinmiyor vede doktorlar hiç araştırma gereği duymadan sebebsiz diyor işin içinde çıkıyorlar.zaten sebebsiz olsa şu ana kadar gebe kalmamız lazım..demekki bir sebebi var yani..
canıminş enkısa zamanda hepimizin yüüz güler inş seninle aynı şeyleri yaşamışız bende 2klomen 2aşılama 2tüpbebek geçirdim şükür hala umudum cabalamayada güücm var herseferinde yııkım sonra yıne yeni yeni umutlarla başlamak kalıyo:)) sen nerde yaptırmıştın diğer tedavilerini....
ben 27-eşim 32 yaşında bizim sorunumuzda sebepsiz infinite. 5 yıllık evliyiz.2 kez klomen tedavisi,2 kez aşılama,2 kezde tüp bebek tedavi gördük arada kendiliğinden bir gebeliğim oldu ama klap atışı yoktu kürtajla aldı dr.2 kez histereskopi ameliyatı oldum. şuanda kistim var dogum kntrol hapı kullanıyorum hapımda bitmek üzere allah nasip ederse agustos 14 ü gibi 3. tüp bebek tedavime başlıcam.allah hakkımızda hayırlısını versin daha fazla aratmasın , bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah .senin tedavilerin nerde oldu cnm?[/QU
hakkımızda hayırlısı olsun..insan hem maddi hem manevi yıkılıyor..aslında bu sebebsiz infertiliteyi anlamış değilim.yani birşey engel oluyor işte ama ne olduğu bilinmiyor vede doktorlar hiç araştırma gereği duymadan sebebsiz diyor işin içinde çıkıyorlar.zaten sebebsiz olsa şu ana kadar gebe kalmamız lazım..demekki bir sebebi var yani..
amin cnm allah hepimizin hakkında olanını tez zamanda bizlere nasip etsin cnm.aynen cnm bende anlamış değilim sebepsiz diye bişey yok sebebi var sadece sebebini bulamıyorlar yada allah bize bebekleri nasip etmek için uygun zamanı bekliyor.zamanı geldiğinde belkide hiç ummadıgımız bir anda gelicekler çat kapı inşallah:)
cnm ben tüm testlerimi tamamladım sadece bende rahim kalınlıgı var endometrium sürekli kalınlaşıyor onun içinde 31 mayısta histereskopi ameliyatı oldum hamile kalmaya engeli yok .şuanda dedi drum .
ben 27-eşim 32 yaşında bizim sorunumuzda sebepsiz infinite. 5 yıllık evliyiz.2 kez klomen tedavisi,2 kez aşılama,2 kezde tüp bebek tedavi gördük arada kendiliğinden bir gebeliğim oldu ama klap atışı yoktu kürtajla aldı dr.2 kez histereskopi ameliyatı oldum. şuanda kistim var dogum kntrol hapı kullanıyorum hapımda bitmek üzere allah nasip ederse agustos 14 ü gibi 3. tüp bebek tedavime başlıcam.allah hakkımızda hayırlısını versin daha fazla aratmasın , bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah .[/QU
aynen canım ya bende anlayamıyorum bu sebepsiz infertiliteyi, biraz üstüne gittim arastırdım ama malesef ele avuca alınır bir sey bulamadım, eee niye kalamıyoruz ozaman benim bir kimyasal gebeliğim var ozaman ne olduda kalabildim? sorular çok ama cevaplar yoook ne yazık ki!
arkadaşlar ben hamıleyim çok şaşkınım süpriz oldu bana 15gün günüm geçmişti hiç öenmsemedim eşimin ısrarıyla test yaptırdım çok şükür bebeğim 6+2 kalp atışınıda duydum umudnuzu yitirmeyin nolur birbirimize duaedelim:)
cnm ne güzel bir süpriz olmuş bayram şekeri olmuş size çok sevindim allah sag saglim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına inşallah.
10.günüm de yaptırdım testi 1,20 gibi bi sonuç çıktı tabi koskoca negatif doktorumu aradım ağlaya zırlaya gebelik oluşmuş dedi 3 gün sonraya test tekrarı yapalım dedi yaptırdım artacağına düşmüş benim değerim negatif olduğunu zaten biliyodum boşuna 4 tüp kan verdim. hayırlısı böyleymiş Rabbim nasip etmedi neylerse güzel eyler nasip edeceği gün çok yakındır inşallah...kızlar size sormak istediğim şeyler var bende 3.denememi üniversitede yaptırayım diyorum ama aşılama şartı varmış nasıl olacak bana biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum belki kışa doğru denerim tekrar hayırlısı artık ben rapor kullanmadan denedim tedavilerimi nasıl olacak hiç bilmiyorum aşılama yapmadan yapmıyolarmı tüpü öğrenmek istiyorum bide aşılamayla zaman geçiremem
arkadaşlar ben hamıleyim çok şaşkınım süpriz oldu bana 15gün günüm geçmişti hiç öenmsemedim eşimin ısrarıyla test yaptırdım çok şükür bebeğim 6+2 kalp atışınıda duydum umudnuzu yitirmeyin nolur birbirimize duaedelim:)
bugun ıtıbarı ıleee ığnelerime basladım bakalımm..hayırlısıumarım sonu guzel olurr.....
ayyy canım şu kandil gününde ne güzel bir haber .çok sevindim ya.Allah hayırlısıyla kucağına almak nasib etsin.senin için süpriz olmuştur.topiği takip etmeyince haberleri kaçırıyoruz :)
canım çok şaşırdım valla Rabbim çok büyük hikmetleri okadar fazlaki. sonuna kadar devam etsin. daha önce tüp bebk denemesi yapmıştın dimi öyle hatırlıyorum negatifti dimi?kendiliğinden oldu ne güzel. herhangibirşey yaptın mı kendin ekstra?
ALLAH razı olsun canım rabbim herkese nasip etsin inş..evet canım daha önce 2aşılama 2tüpbebek geçirmiştim en son nisanda negatif almışştım ondan sonra soğan küürü yaptı incir kürü ondan sonraki ay çörekotu tarçın bal yemeiştim buaralar bişey yapmadım hiç ramazanın bitmesini bekliyodum tekrarüniye gitmekrapor çıkarmak hatta adetliyken bile gitmeyi düşünüyodum:) buarada dün sağlık ocağına kaydımı yaptrmaya gittim ebe tahlılleri verdi yaptırmam için sevkete gittim ebe tembih etmiş tp bebk denemelrimi söylemme için dr çok kızdı nasıl yaparlarbuyaşta ben bunun savaşını veriyorum işte yazık değilmi filan dedim yumurtalarım kalıtesizleşmişti filan acab filan dedi para için herşeyidedi ALLAH tecelli etmiş dedi bayabi azarlandım:))drmun adını sordu söyleyince sadece kinayeli güldü filan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?