amin canım inşlhh Rabbim çok büyük o yeterki istesin..evet malesf öyle para için yapıyorlar.tüp dr.ları hiç araştıma yapmazlar sadece tüp yapalım hemen modundalar.seni diğer topikten biliyorum ve senin dr. benim ilk tüp denemem orda olmuştu ve biliyorum.ilk gitiğimizde bize senin kesin olur garanti olur dedi ama olmadı tabi biz cahil hiç bişe bilmiyoruz hemen olucak zannediyoruz ve bunun üzerinde 4 yılımz geçtidaha sonra başka merkezde deneme oldu ama yine olmadı.inşlhh canım Allah sonuna kadar devam ettirsin, Rabbim bana ve isteyen herkesede nasip etsin.
canım gebelik testini baharda yaptırdım idrardaevde çıkınca biizn dr yanında yeşim hemşire var bilemm biliyomusun şuan jinemedde hemen indim ona gösterdim nasıl sevindi bende hemen bahar randevü almayı palnlıyodum te eylülün sonuna verdiler merakta ediyorum bebği hemşire dedi git nuray hanıma nasıl şok olucak filan gittim kadında bi şok neyse karından baktı işşte alttanda bakılırda yok işte sen heycanlısında filan amacı beni deniyo bende başka dr gidiceğimden dedimhazırlıklı gelmedim bakıyım neyse filan baktı şükür gördük kalp atışını filan hemn kendinede aldı bebğin resinmi not almalar filan başladı muayene 100 bazen idare ederim 1.5 ayda alırım işte eeşime dönüyo diyobi sünnete 30milyarlar harcıyolar kadın bikere doğum yapıyo filan bende dorukta yaptırıyorum enfazl 3milyar... bikadın haketmiyomu filan çünkü bugüne kadar nedediyse yaptık... neyse tahlıl verdi direk giti muasebeye sor bakalımnekadar tutar filan sana bişeyler yaparım bende dedimbutahlilleri sağlık ocağı yapmıyomu yapıyo dedi dedim ben oraya yaptırrım 15gün sonra gel filan şuan giidceğimi düşünüyo amagitmicem anlamdım neolduğunu hep para banada senin kesin olur işte aşılamalrda ikiz bile olabilir esra filan enson tüpbebğimde 10yumurtadan 3dolu çıkınca belkide boş yumurttalarla yaptık aşılamaları filan demeye başladı raopor çıkarmıştımelime bile alamadım direk kendi merkeze getirtmişti mesela kesin orda yaptırıyımdiye ozamn:) şimidi şimdi dank ediyo:)kaynanma diyorumararlarsa açam teli gerkerise faceden engellerimgitmicemben:))
malesef öyle canım acı tecrübelrden sonra insan akıllanıyor.Rabbim bizimde 4 yılda en az diyorum 50 milyar paramız gitmiştiama inan sonuc olsa umrumda bile olmıycan tabi hepsi nasip kısmet melesi Rabbim inşlhh banda nasip ederde bende gitmiycem tüp dr.una balka dr. gitmek istiyorum. sen şevkete hangi dr. gittin canım?benim içinde dua et
canım ben gürsuda oturuyorum oraya gelene gittim 27eylüle bahara rtandevü aldım zoamana kadar şevkette iadare edip bahara devamedicem inş.)rabbimsana da nasip etsin inş.)hepinizeçok dua ediyorum inş benim giib kendiliğinden hiç ummadığın anda gelir.)
Allahım isteyen herkese bütün arkadaşlara ve bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli salih evlat nasip eyle.Bizleri daha fazla, para hırsıyla gözleri dönmüş doktorlarda rezil perişan etme! Şu mübarek dakikalarda sana olan niyazımızı dualarımızı kabul eyle! kabul eyle! kabul eyle...Şüphesiz her şeyin en güzelini bilen sensin ,yüreklerimizin yangınını bilen ,feryadımızı işiten sensin bütün kalbi muhabbetimizle yapmış olduğumuz dualarımızı kabul eyle....amin... arkadaşlar şu sessiz yazdıklarımı haykırasım geliyor kalpten nasıl geldiyse öyle döküldü buraya...hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim hayırlara vesile eylesin, ve bizler için bebişli süprizlere vesile kılsın. (inşellah)
arkadaşlar ben hamıleyim çok şaşkınım süpriz oldu bana 15gün günüm geçmişti hiç öenmsemedim eşimin ısrarıyla test yaptırdım çok şükür bebeğim 6+2 kalp atışınıda duydum umudnuzu yitirmeyin nolur birbirimize duaedelim:)
hanımlar bende burasada tedavi görüyorum
6 tüp bebek denemem oldu bunun 5 tanesi PEMBEMAVİ nevin hanımdaydı ve 4 denemedede hamile kaldım
7 haftalık düşük (tek bebek)
12 haftalık düşük (ikiz bebek)
21 haftalık erken doğum ( ikiz başlayıp tek devan eden gebelik)
13 haftalık düşük (ikiz bebek)
şimdi 7. deneme öncesinde hazırlıktayım bu sefer LENFOSİT AŞI yöntemi ile tedavim olucak bu gün ilk aşım oldu 3.aşıdan sonra dondurulmuşlarım transfer edilecek
inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım
ben doktorum nevin hanımdan çok memnunum bana doktor deil abla gibi yaklaşıyor ayrıca asla ve asla para hırsı yok maddi manevi desteği var tüm hamileliklerimde her an ulaşabildim her an yanımda oldu allah razı olsun eğer anne olucaksam onun elinden almak isterim bebeğimi rabbim onunda benimde emeklerimi boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün inşallah.
İnşallah canım tez zamanda saglıkla kavusursun bebegine! Masallahhamile kalabiliyorsun sonuna kadar tutunur bebişin inşallah! Problem neydi canım sizde?
Allah hepimizin yardımcısı olsun!!
problemimiz yok ne benim nede eşimin sağlık sorunu var fakat 4 düşüğümden sonra ortaya çıkan benim bağışıklık sistemimin eşimin kromozomlarını istemiyor olması ve bu yüzden atması
hamilelikleimde 7.haftadan sonra hep kanamalarım oluyor
bu sefer farklı bir tedavi ve sonrasında ilk kez dondurulmuş transferim olucak hakkımda hayırlısı
selam bende 1 buçuk yıllık evliyim..bebek istediğimiz halde hamile kalamadım adet düzensizliğim var bi kaç dr. değiştirdim memnun kalmadım şimdi uludağ üniversitesinde GÜRKAN UNCU ya randevu aldım ilk defa gidicem aranızda giden varmı şimdiden teşekkürler rabbim hepimize nasip eder inşallahhhhhhhh
Merhaba canım, umarım tez zamanda kavusursun bebegine. Tedavinde hayırlı olur insallah
Canım üniversiteye giden arkadaslar vardı topikte umarım yardımcı olurlar...
ben tedavide değilim baslarsam üniversiteyi düsünüyorum....
problemimiz yok ne benim nede eşimin sağlık sorunu var fakat 4 düşüğümden sonra ortaya çıkan benim bağışıklık sistemimin eşimin kromozomlarını istemiyor olması ve bu yüzden atması
hamilelikleimde 7.haftadan sonra hep kanamalarım oluyor
bu sefer farklı bir tedavi ve sonrasında ilk kez dondurulmuş transferim olucak hakkımda hayırlısı
canım ben buyıl kursa gittmiştim kurstaki hocam senin gibiydi vücut bebği belli zamn sonra mikrap olarak değerlendirip atıyodu ona nasıl oldu tam bilmiyorum ama eşinden kan veriyolardı sürekli şimdi 2aylık bi bebği oğluşu var buşekilde devam etmişti hamileliği 7düşükten sonra hemde inş sonucun seninde benim hocam gibi olsun...
canım genetik araştırmalarımız oldu benimde eşiminde sorun çıkmadı.düşüklerimdede bebekler kromozom analizine gitti onlarda temiz geldi bebeklerimde sağlıklıydı.yaptığım düşüklerin oluş şekli nasıl anlatayım düşük yaptığım haftalar ve sadece bebekleri atması vücüdümün bu sonucu çıkardıgenetik testindemi öğrendiniz canım?
bizdede problem görünmüyorda ondan merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?