BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

canım gebelik testini baharda yaptırdım idrardaevde çıkınca biizn dr yanında yeşim hemşire var bilemm biliyomusun şuan jinemedde hemen indim ona gösterdim nasıl sevindi bende hemen bahar randevü almayı palnlıyodum te eylülün sonuna verdiler merakta ediyorum bebği hemşire dedi git nuray hanıma nasıl şok olucak filan gittim kadında bi şok neyse karından baktı işşte alttanda bakılırda yok işte sen heycanlısında filan amacı beni deniyo bende başka dr gidiceğimden dedimhazırlıklı gelmedim bakıyım neyse filan baktı şükür gördük kalp atışını filan hemn kendinede aldı bebğin resinmi not almalar filan başladı muayene 100 bazen idare ederim 1.5 ayda alırım işte eeşime dönüyo diyobi sünnete 30milyarlar harcıyolar kadın bikere doğum yapıyo filan bende dorukta yaptırıyorum enfazl 3milyar... bikadın haketmiyomu filan çünkü bugüne kadar nedediyse yaptık... neyse tahlıl verdi direk giti muasebeye sor bakalımnekadar tutar filan sana bişeyler yaparım bende dedimbutahlilleri sağlık ocağı yapmıyomu yapıyo dedi dedim ben oraya yaptırrım 15gün sonra gel filan şuan giidceğimi düşünüyo amagitmicem anlamdım neolduğunu hep para banada senin kesin olur işte aşılamalrda ikiz bile olabilir esra filan enson tüpbebğimde 10yumurtadan 3dolu çıkınca belkide boş yumurttalarla yaptık aşılamaları filan demeye başladı raopor çıkarmıştımelime bile alamadım direk kendi merkeze getirtmişti mesela kesin orda yaptırıyımdiye ozamn:) şimidi şimdi dank ediyo:)kaynanma diyorumararlarsa açam teli gerkerise faceden engellerimgitmicemben:))

malesef öyle canım acı tecrübelrden sonra insan akıllanıyor.Rabbim bizimde 4 yılda en az diyorum 50 milyar paramız gitmişti ama inan sonuc olsa umrumda bile olmıycan tabi hepsi nasip kısmet melesi Rabbim inşlhh banda nasip ederde bende gitmiycem tüp dr.una balka dr. gitmek istiyorum. sen şevkete hangi dr. gittin canım?benim içinde dua et

canım ben gürsuda oturuyorum oraya gelene gittim 27eylüle bahara rtandevü aldım zoamana kadar şevkette iadare edip bahara devamedicem inş.)rabbimsana da nasip etsin inş.)hepinizeçok dua ediyorum inş benim giib kendiliğinden hiç ummadığın anda gelir.)

amin arkadaşım Rabbim banda nasip etsin inşlhh

Allahım isteyen herkese bütün arkadaşlara ve bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli salih evlat nasip eyle.Bizleri daha fazla, para hırsıyla gözleri dönmüş doktorlarda rezil perişan etme! Şu mübarek dakikalarda sana olan niyazımızı dualarımızı kabul eyle! kabul eyle! kabul eyle...Şüphesiz her şeyin en güzelini bilen sensin ,yüreklerimizin yangınını bilen ,feryadımızı işiten sensin bütün kalbi muhabbetimizle yapmış olduğumuz dualarımızı kabul eyle....amin... arkadaşlar şu sessiz yazdıklarımı haykırasım geliyor kalpten nasıl geldiyse öyle döküldü buraya...hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim hayırlara vesile eylesin, ve bizler için bebişli süprizlere vesile kılsın. (inşellah)

Bütün kalbimle aminnnn diyorum arkadaşım.inşlhh, Rabbim hepimize nasip etsin bizimde kaderimiz böyleymiş Allah daha beterinden saklasın..

Ay ay ay MAŞALLAH! Çok çok sevindim canım ya!! Allah sağlıkla, kucağına almayıda nasip eder inşallah!! Topicin Bursalı ilk hamilesi Tebrikler Canım , Darısı en kısa zamanda bize inşallah!!!!
Bende iki aşılama yaptırdım Nuray a canım tüp için ona gitmeyi düsünmüyorum.. Bu bayram sonu başlayacaktık tedaviye ama çalışmaya başladım izin işi biraz zor olacak gibi erteliyecegiz herhaldeeee!!
Neyse canım Tekrar kutluyorum ve bu mübarek günde ikinize sağlık diliyorummmmm

Ramazan Bayramınızı kutluyorum arkadaslar! Ettiğiniz tüm dualar kabul olur insallah! Hepinizi tek tek öpüyorum en kısa zamanda hamiş olmak dileğiyle bayram mesajımı sonlandırıyorum...!

hanımlar bende burasada tedavi görüyorum

6 tüp bebek denemem oldu bunun 5 tanesi PEMBEMAVİ nevin hanımdaydı ve 4 denemedede hamile kaldım

7 haftalık düşük (tek bebek)
12 haftalık düşük (ikiz bebek)
21 haftalık erken doğum ( ikiz başlayıp tek devan eden gebelik)
13 haftalık düşük (ikiz bebek)

şimdi 7. deneme öncesinde hazırlıktayım bu sefer LENFOSİT AŞI yöntemi ile tedavim olucak bu gün ilk aşım oldu 3.aşıdan sonra dondurulmuşlarım transfer edilecek

inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım

ben doktorum nevin hanımdan çok memnunum bana doktor deil abla gibi yaklaşıyor ayrıca asla ve asla para hırsı yok maddi manevi desteği var tüm hamileliklerimde her an ulaşabildim her an yanımda oldu allah razı olsun eğer anne olucaksam onun elinden almak isterim bebeğimi rabbim onunda benimde emeklerimi boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün inşallah.

merhaba arkadaşlar nasılsınız tuna arkadaşımızın sonucu oğustosun sonunda değilmiydi.Çok merak ediyorum iyi haberlere, pozitifli habarlere çok ihtiyacımız var. İnşellah güzel ve sağlıklı sonuçlarını bekliyoruz.....

İnşallah canım tez zamanda saglıkla kavusursun bebegine! Masallah hamile kalabiliyorsun sonuna kadar tutunur bebişin inşallah! Problem neydi canım sizde?
Allah hepimizin yardımcısı olsun!!

İnşallah canım tez zamanda saglıkla kavusursun bebegine! Masallah hamile kalabiliyorsun sonuna kadar tutunur bebişin inşallah! Problem neydi canım sizde?
Allah hepimizin yardımcısı olsun!!

problemimiz yok ne benim nede eşimin sağlık sorunu var fakat 4 düşüğümden sonra ortaya çıkan benim bağışıklık sistemimin eşimin kromozomlarını istemiyor olması ve bu yüzden atması

hamilelikleimde 7.haftadan sonra hep kanamalarım oluyor

bu sefer farklı bir tedavi ve sonrasında ilk kez dondurulmuş transferim olucak hakkımda hayırlısı

selam bende 1 buçuk yıllık evliyim..bebek istediğimiz halde hamile kalamadım adet düzensizliğim var bi kaç dr. değiştirdim memnun kalmadım şimdi uludağ üniversitesinde GÜRKAN UNCU ya randevu aldım ilk defa gidicem aranızda giden varmı şimdiden teşekkürler rabbim hepimize nasip eder inşallahhhhhhhh

genetik testindemi öğrendiniz canım?
bizdede problem görünmüyorda ondan merak ettim...

Merhaba canım, umarım tez zamanda kavusursun bebegine. Tedavinde hayırlı olur insallah
Canım üniversiteye giden arkadaslar vardı topikte umarım yardımcı olurlar...
ben tedavide değilim baslarsam üniversiteyi düsünüyorum....

teşekkürler.. umarım iyi olur ..

canım ben buyıl kursa gittmiştim kurstaki hocam senin gibiydi vücut bebği belli zamn sonra mikrap olarak değerlendirip atıyodu ona nasıl oldu tam bilmiyorum ama eşinden kan veriyolardı sürekli şimdi 2aylık bi bebği oğluşu var buşekilde devam etmişti hamileliği 7düşükten sonra hemde inş sonucun seninde benim hocam gibi olsun...

inşallah canım
şuan bende aynı tedavideyim bu ay ilk aşı yapıldı 2 tane daha yapıldıktan sonra transferim olucak

benimde eşimden alınan kanı bana serum olarak verdiler biraz can yakıcıydı ama değer inşallah bebeğimize kavuşuruz bizde.

genetik testindemi öğrendiniz canım?
bizdede problem görünmüyorda ondan merak ettim...
canım genetik araştırmalarımız oldu benimde eşiminde sorun çıkmadı.düşüklerimdede bebekler kromozom analizine gitti onlarda temiz geldi bebeklerimde sağlıklıydı.yaptığım düşüklerin oluş şekli nasıl anlatayım düşük yaptığım haftalar ve sadece bebekleri atması vücüdümün bu sonucu çıkardı

şimdi lenfosit aşı ( eşimden alınan kan bana serum olarak veriliyor) tedavisindeyim inşallah bu çare olur derdime

ayrıca sizdede hiç sorun bulunmadıysa ve 4 başarısız tüp bebek denemen varsa mutlaka lenfosit aşıyı yaptırmanı tavsiye ederim çok fazla başarı hikayesi var 16 kez negatiften sonra ikiz erkek bebek doğuran bi bayan bile vardı ben onun hikayeswinden çok etkilenmiştim araştır mutlaka sadece doktorunun söyledikleriyle kalma rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun cnm(aminnnnnnnnnnnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…