eşinle buluşmuşun ne guzellll :)
inş bebeğin senınledır canımmm bize mutlu haberı ver yazınnı okurken bıle içim pırr pırr attı dualarım senınle
Banada direk tup dedi hoca diger gittigim doktorlara ne desem ne saysam bilmiyorum zaman kaybin ugradim her defasinda heveslendim uzuldum ama ins bu son tedavilerimiz olur ins dogru karar verirsin canm
Kızlar ART ye beni de ekleyin inşallah karşılaşır ve tanışıtız birbirimize destek oluruz :)) Gürkan hocayla devam ediyorum ben ayın 17 si gibi yumurta toplanacak... Siz ne durumdasınız başladınız mı ??Osman Develioğlu'na gittik. Bize beklemeden tüp bebek dedi. Biraz buruğum. Tekrar doktora gitmek, yaşadıklarımızı anlatmak çok zor geldi. Eşimle gittik ama malum olay kadınlarda bitiyor. Bakalım göreceğiz hayırlısı artık.
Bir de doktor değiştirmeyi düşünenler; eski tedavi protokollerinizi atmayın işe yarıyor.
Kızlar ART ye beni de ekleyin inşallah karşılaşır ve tanışıtız birbirimize destek oluruz :)) Gürkan hocayla devam ediyorum ben ayın 17 si gibi yumurta toplanacak... Siz ne durumdasınız başladınız mı ??
Kızlar selam tüp bebek tedavisine dün itibariyle başladık.ilk iğnemi hemşire gözetiminde göbişe vurmuş bulunmaktayım :))) eşim nerdeyse bayılacaktı ne yapıcam ben bu adamla bilmiyorum ama seviyorum :))
Her şeyin psikolojik olduğuna öyle inandım ki bir ne daha!!!40 günü geçtim hala adet olmuyordum primolut kullanmama rağmen sonra elim beni uludağa kayağa götürdü veeee hooppp beklenen misafir geldi :) her şeyi kafaya fazla takıyoruz maalesef.. 200 dozla başladım bu gün 2. İğnemi vurucam aynı saatte vurmaya özen göstericem kendime bir saat belirledim. Doktorum o kadar önemli değil ancak aynı zaman diliminde olmasına öZen göstersen yeter dedi.hadi bana kolay gelsin :))
Hoşbuldum cnm hakkımızda inşallah hayırlısı olur :)Hosgeldin canim hayirli olsun. Vala ben adet olmayi ve bir sonrakini bekliyorum bekledigim icin hasta olamadim birturlu bekliyoruz yani
Ben Dr açık tenli olmama rağmen hiç morarmadı cnm.kendi kendimizin hemşiresi olucam artık napalım :)Hayırlı olsun. Biz de yarın başlıyoruz galiba. Ben de tam 41. gün adet oldum (ve ben de kafaya çok taktım:)). Kendine iğne yapmak zor. Benim eşim de bakamıyor. Bir hemşire bana ne kadar hızlı yaparsanız o kadar iyi demişti. Yavaş yavaş batırmak yerine bir kerede. Ama yine de benim karnım mosmor oluyor.
Düşünme cnm oyala bir şeylerle kendiniHosgeldin canim hayirli olsun. Vala ben adet olmayi ve bir sonrakini bekliyorum bekledigim icin hasta olamadim birturlu bekliyoruz yani
kızlarrr napıosunuz bulusma ısını ne yaptıkk ? buu arada soranusa gıden kımlerrr war ?
kızlarrr napıosunuz bulusma ısını ne yaptıkk ? buu arada soranusa gıden kımlerrr war ?
Düşünme cnm oyala bir şeylerle kendini
buluşma kımseden ses cıkmıyo vala müsait olan olsada görüşsek:)
eeee belırleyelım yenıden o wakıttt katılmak ısteyen katılsın olmaamııı :)
Kızlar selam tüp bebek tedavisine dün itibariyle başladık.ilk iğnemi hemşire gözetiminde göbişe vurmuş bulunmaktayım :))) eşim nerdeyse bayılacaktı ne yapıcam ben bu adamla bilmiyorum ama seviyorum :))
Her şeyin psikolojik olduğuna öyle inandım ki bir ne daha!!!40 günü geçtim hala adet olmuyordum primolut kullanmama rağmen sonra elim beni uludağa kayağa götürdü veeee hooppp beklenen misafir geldi :) her şeyi kafaya fazla takıyoruz maalesef.. 200 dozla başladım bu gün 2. İğnemi vurucam aynı saatte vurmaya özen göstericem kendime bir saat belirledim. Doktorum o kadar önemli değil ancak aynı zaman diliminde olmasına öZen göstersen yeter dedi.hadi bana kolay gelsin :))
İnşallaholumlu olumsuz sizinle sonucu paylaşıcam :))hayırlı olsun canım tedavınn inşş bize umut olan güzel haberı verırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?