BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Kızlar selam tüp bebek tedavisine dün itibariyle başladık.ilk iğnemi hemşire gözetiminde göbişe vurmuş bulunmaktayım :))) eşim nerdeyse bayılacaktı ne yapıcam ben bu adamla bilmiyorum ama seviyorum :))
Her şeyin psikolojik olduğuna öyle inandım ki bir ne daha!!!40 günü geçtim hala adet olmuyordum primolut kullanmama rağmen sonra elim beni uludağa kayağa götürdü veeee hooppp beklenen misafir geldi :) her şeyi kafaya fazla takıyoruz maalesef.. 200 dozla başladım bu gün 2. İğnemi vurucam aynı saatte vurmaya özen göstericem kendime bir saat belirledim. Doktorum o kadar önemli değil ancak aynı zaman diliminde olmasına öZen göstersen yeter dedi.hadi bana kolay gelsin :))

Banada direk tup dedi hoca diger gittigim doktorlara ne desem ne saysam bilmiyorum zaman kaybin ugradim her defasinda heveslendim uzuldum ama ins bu son tedavilerimiz olur ins dogru karar verirsin canm

Kızlar ART ye beni de ekleyin inşallah karşılaşır ve tanışıtız birbirimize destek oluruz :)) Gürkan hocayla devam ediyorum ben ayın 17 si gibi yumurta toplanacak... Siz ne durumdasınız başladınız mı ??

Hosgeldin canim hayirli olsun. Vala ben adet olmayi ve bir sonrakini bekliyorum bekledigim icin hasta olamadim birturlu bekliyoruz yani

bebeğimm annem seni çookkk özledik,bekledik artık bekletme bizi,gelllll artıkk annemmmmm

Hayırlı olsun. Biz de yarın başlıyoruz galiba. Ben de tam 41. gün adet oldum (ve ben de kafaya çok taktım:)). Kendine iğne yapmak zor. Benim eşim de bakamıyor. Bir hemşire bana ne kadar hızlı yaparsanız o kadar iyi demişti. Yavaş yavaş batırmak yerine bir kerede. Ama yine de benim karnım mosmor oluyor.

günaydın kızlar..bende bursa'da oturuyorum doktorum sühandan hanım..çarşamba günü rahim filmi çekilmem lazım aranızda burtom'da varmı çektiren memnun kalan:26:

Ben Dr açık tenli olmama rağmen hiç morarmadı cnm.kendi kendimizin hemşiresi olucam artık napalım :)

Tamam buluşalım da mesela ben yoğun çalışıyorum. Hafta içi mi hafta sonu mu, eşli mi eşsiz mi akşam mı öğleden sonra mı?

hayırlı olsun canım tedavınn inşş bize umut olan güzel haberı verırsın

6 ay sonunda nihayet asilama için üniversiteden randevu aldim..tabi o da Martin 19 una..peki arkadaşlar simdi ne olacak..rahim filmi filan mi çekilecek..ben daha önceden cektirmistim...birde ben özelde asilama yaptirscaktim bu sebeblr asilama ilaclarimi da aldim..ilaclarimin olmasi sureyi kisaltir mi yoksa yine ayni prosedür mu olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…