BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Aşılama için hangi ilaçlar aldın ,ücretlimi aldın yoksa raporlumu, birde son kullanma süreleri nedir? fakültede genelde önce tahliller yapılıyor, sonra aşılama aşamasına geçiliyor. Bu sürede bir kaç ayı bulabilir. O yüzden aldığın ilaçların süresi geçebilir. Eğerki raporlu aldıysan bir rapor hakkından düşülebilir. Yanında bütün tahlillerini götür, rahim filmide tabi.

menegon ve pregnly raporlu aldım..2015 e kadar zamanı var..rahim filminde sorun çıkmamıştı ama galiba tekrar aynı şeyleri yaşatacaklar..

menegon ve pregnly raporlu aldım..2015 e kadar zamanı var..rahim filminde sorun çıkmamıştı ama galiba tekrar aynı şeyleri yaşatacaklar..

Rahim filmini tekrar istemezler, fakat hormon tahlillerini genelde yeniliyorlar. Bu arada mutlaka ilaçlarını söyle,ş uanda 1 rapor hakkını kullanmış oluyorsun zaten. Eğerki daha önceden başka raporlu iğne almadıysan.

yok canım daha önce almadım..aslında kozada aşılamamı yaptıracaktım..sonra uludağ da aynı şeyi yapıyor tutmama ihtimalide varken o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm..

peki hormon testlerimi filan ben adet olunca yaptırsam kabul ederler mi?

Onun için bir şey diyemem, normalde elindeki tahlilleri dosyana yazıyorlar. Benimki çok yeni tarihli değildi, yeni tarihlerden tekrar istiyorlarmı onu bilmiyorum. Dışarda yaptırmak pahalı, devlette az para ödüyorsun hem tüp bebek raporun içinde aşılama yaptırmak gerekiyor. Ben direkt fakültede başladım tedavime, seni hatırlıyorum sende ben gibi epeydir uğraşıyorsun. Allah yardımcın olsun canım.

Seninle ayni zamanda rahim filmi cektirmistik..artik önümüzde ne varsa yasayip göreceğiz..rahim filmi çek memelerine sevindim..hakkimizda hayirlisi oldun. Sen asilana deneyip tüp bebeğe mu geçtim..

Bizim doktora 2013 Temmuz'da çektirdiğim rahim filmini verdim. Tekrar çektirmenize gerek yok dedi. Ben de yorum yazan diğer arkadaş gibi ne tahlil varsa (sperm analizi, kan tahlilleri, film, ultrason vs) hepsini götürün derim. Çünkü işe yarıyor. Ben ilk tüp bebek tedavi protokolünü bile götürdüm. Hatta doktor ultrason görüntülerini de sordu. Onları koymak aklıma gelmemişti. Aşılama ilaçlarınız ise sanırım ziyan olacak (İade şansı yok mu?).

dediğiniz gibi yaparım..canım benim ki sebebsiz infertilite..yani yumurtlama sorunum filan yok..ilaçlar o yüzden yeterli gelir diye düşündüm..niye ziyan olur dediniz anlayamadım..doktor kabul etmez diye mi?

randevuya giderken eşim ve benim 1 er foto nüfus cüzdanı fotokopisi ve evlilik cüzdanının 3 sayfasının fotokopisi istendi bunlarda aşılama yapanlardan isteniyor mu?

dediğiniz gibi yaparım..canım benim ki sebebsiz infertilite..yani yumurtlama sorunum filan yok..ilaçlar o yüzden yeterli gelir diye düşündüm..niye ziyan olur dediniz anlayamadım.doktor kabul etmez diye mi?

Bize de sebepsiz infertilite diyorlar (Gerçi yeni doktorumuzun görüşü farklı. Şimdiki tedavimin sonucunda anlaşılacak).
Rahim filmimde bir sorun görülmemişti. O yüzden tekrar istemedi. Sizden de istemezler diye düşünüyorum. İlaçlar inşallah ziyan olmaz tabii. Ancak üniversitede sürecin çok yavaş işlemesi insanı düşündürüyor. Bence doktora görününce ilaçlarınızı söyleyin.

Son düzenleme:
Asilama sürecine gelebilirsek söylerim .doktoru kendilerimi belirliyorlar..birde hastalara yaklasimlari nasil. Ben bu sorunla karsilasmak istemediğimi için hep bahar has. Sini tercih etmiştim..devlet hastaneleri gibi oda ya birden fazla hasta almiyorlardir umarim..kusura bakma çok soru soruyorum ama ne yapalim en mahremlerimiz bunlar..çocuk olsun diye umursamaz davrananiyorum

Kim alışabilir ki o muayenelere. Ben de her seferinde utanıyorum. Sıkılıyorum. Hele o koltuktan nefret ediyorum. Anlıyorum seni. Ben de bu sebeple üniversiteyi eledim. Orada Barış Ata diye bir doktor varmış. Onu çok söyleyen var. Kim gittiyse memnun. Üniversitedeki muayene koşullarını kendim tecrübe etmedim. Ancak doktorun kendisine (Barış Beye) denk gelmek zor oluyor demişti bir bayan. Çoğu kez başkası bakıyormuş.

Mevanurr;
Yine de üniversitenin tüp bebek merkezi oldukça başarılıymış. Bence denemen çok güzel. Belki de hiç beklediğin gibi çıkmayacak. Benim oraya gitmememde iş arkadaşlarımla adım başı karşılaşma korkusu var biraz da.

Son düzenleme:
inş olumlu paylaşırsın bizde sevınçte uçarızzz

canım uludağ unıversıtesınden prosudur geregı istiyorlarr

Mervenurrr'u yanlış yönlendirmedim umarım. İyi ki yazmışsın. Bu arada senin tedavin nasıl gidiyor? Ben bugün üçüncü iğnemi yaptım. Benim de hiç morarmadı bu kez. Yalnız çok şişkinliğim oluyor. Senin de aynı mı? Bir de bana 12 yumurta bekliyorum dedi. Az mı sence?

Son düzenleme:
marhaba arkadaşlar; gündüz fakülte hakkında yorum istemişsiniz ben henüz 1 kere gittim. profesör ŞAKİR K. gitmiştim Ocak 23te. evet sabır isteyen bir yer sıra alman için bile yarım saat vakit harcadım (tabi biraz acemilikte vardı). hemşire biraz sert mizaçlı(tabi akşam olmuş yorulmuştur kız cağız )tek kişiyi içeri alıyorlar başkası olmuyor. hemşire, stajer ve hoca... muayene etti smaer testi numunesi aldı. elli hafifti hiç canım yanmadı ...Tabi bütün bunlar olurken sürekli stajerine bişeyler anlatıyordu. tahliler istedi gönderdi. Eeeeeeeee dedim bişey konuşmayacak mıyız? tahliller çıksın bakalım senin değerlerinle benim istediğim değerler aynımı ona göre konuşacağız dedi.. . haftaya salı tekrar sonuçlar için gitçem. rahim filmi benimde temizdi yanındaysa bakalım dedi Verdim bu ne dedi (ben özelde çektirmiştim) bunun programı yokki bizde açamayız dedi.. 1 YIL önceki smaer testi vardı onuda stajeri ne okudu baktı... yani stajere anlattıklarını anlasam ne düşünüyo anlarım ama ...... Gerçi adam ilk görüşte ne desinki zaten 7 ay önceki tahlillere göre atıp tutacak değil ya ..........BAKALIM SALI GÜNÜ NE DEYECEK.... !

bilgiler için çok teşekkür ederim cnm..son bir sorum olacak..aşılamayı yapan doktorların hepsi erkek mi bayan da var mı ..varsa bayan tercşh etme şansımız var mı?

Bizde istememişlerdi. Ama biz Pembemavi'de yaptırmıştık.

canım eşim sperm testi için murat erdemire gitmişti..bizim tercihimiz bayan olduğu için murat bey bize infertilite konusunda bursada işinin ehli 2 bayan olduğunu söyledi biri kozada nuray kitapçıoğlu diğeri ise pembe mavide nevin özsaraç..bizkozayla görüşme yaptık ama pembe maviye gitmemiştik..sen memnun kaldın mı?

Ben Nevin Hanım'a gitmedim. Ama giden ve memnun kalanlar var. Biz başka doktora gittik. Yeterince profesyonel olmadığını düşünüyorum diyelim. Daha önce bunları yazdığım için tekrar yazmak istemiyorum. İlk bebeğimi kaybedince kendisi hakkında bayağı yazmıştım da. Biraz da Allah'ın takdiri. Biz sadece en iyi seçimleri yapmaya çalışıyoruz.

Yalnız resmen hepimiz bu sitede dert ortağı olduk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…