6 ay sonunda nihayet asilama için üniversiteden randevu aldim..tabi o da Martin 19 una..peki arkadaşlar simdi ne olacak..rahim filmi filan mi çekilecek..ben daha önceden cektirmistim...birde ben özelde asilama yaptirscaktim bu sebeblr asilama ilaclarimi da aldim..ilaclarimin olmasi sureyi kisaltir mi yoksa yine ayni prosedür mu olacak..
Aşılama için hangi ilaçlar aldın ,ücretlimi aldın yoksa raporlumu, birde son kullanma süreleri nedir? fakültede genelde önce tahliller yapılıyor, sonra aşılama aşamasına geçiliyor. Bu sürede bir kaç ayı bulabilir. O yüzden aldığın ilaçların süresi geçebilir. Eğerki raporlu aldıysan bir rapor hakkından düşülebilir. Yanında bütün tahlillerini götür, rahim filmide tabi.
menegon ve pregnly raporlu aldım..2015 e kadar zamanı var..rahim filminde sorun çıkmamıştı ama galiba tekrar aynı şeyleri yaşatacaklar..
Rahim filmini tekrar istemezler, fakat hormon tahlillerini genelde yeniliyorlar. Bu arada mutlaka ilaçlarını söyle,ş uanda 1 rapor hakkını kullanmış oluyorsun zaten. Eğerki daha önceden başka raporlu iğne almadıysan.
yok canım daha önce almadım..aslında kozada aşılamamı yaptıracaktım..sonra uludağ da aynı şeyi yapıyor tutmama ihtimalide varken o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm..
peki hormon testlerimi filan ben adet olunca yaptırsam kabul ederler mi?
Onun için bir şey diyemem, normalde elindeki tahlilleri dosyana yazıyorlar. Benimki çok yeni tarihli değildi, yeni tarihlerden tekrar istiyorlarmı onu bilmiyorum. Dışarda yaptırmak pahalı, devlette az para ödüyorsun hem tüp bebek raporun içinde aşılama yaptırmak gerekiyor. Ben direkt fakültede başladım tedavime, seni hatırlıyorum sende ben gibi epeydir uğraşıyorsun. Allah yardımcın olsun canım.
6 ay sonunda nihayet asilama için üniversiteden randevu aldim..tabi o da Martin 19 una..peki arkadaşlar simdi ne olacak..rahim filmi filan mi çekilecek..ben daha önceden cektirmistim...birde ben özelde asilama yaptirscaktim bu sebeblr asilama ilaclarimi da aldim..ilaclarimin olmasi sureyi kisaltir mi yoksa yine ayni prosedür mu olacak..
Bizim doktora 2013 Temmuz'da çektirdiğim rahim filmini verdim. Tekrar çektirmenize gerek yok dedi. Ben de yorum yazan diğer arkadaş gibi ne tahlil varsa (sperm analizi, kan tahlilleri, film, ultrason vs) hepsini götürün derim. Çünkü işe yarıyor. Ben ilk tüp bebek tedavi protokolünü bile götürdüm. Hatta doktor ultrason görüntülerini de sordu. Onları koymak aklıma gelmemişti. Aşılama ilaçlarınız ise sanırım ziyan olacak (İade şansı yok mu?).
dediğiniz gibi yaparım..canım benim ki sebebsiz infertilite..yani yumurtlama sorunum filan yok..ilaçlar o yüzden yeterli gelir diye düşündüm..niye ziyan olur dediniz anlayamadım.doktor kabul etmez diye mi?
Bizde istememişlerdi. Ama biz Pembemavi'de yaptırmıştık.randevuya giderken eşim ve benim 1 er foto nüfus cüzdanı fotokopisi ve evlilik cüzdanının 3 sayfasının fotokopisi istendi bunlarda aşılama yapanlardan isteniyor mu?
Asilama sürecine gelebilirsek söylerim .doktoru kendilerimi belirliyorlar..birde hastalara yaklasimlari nasil. Ben bu sorunla karsilasmak istemediğimi için hep bahar has. Sini tercih etmiştim..devlet hastaneleri gibi oda ya birden fazla hasta almiyorlardir umarim..kusura bakma çok soru soruyorum ama ne yapalim en mahremlerimiz bunlar..çocuk olsun diye umursamaz davrananiyorumBize de sebepsiz infertilite diyorlar (Gerçi yeni doktorumuzun görüşü farklı. Şimdiki tedavimin sonucunda anlaşılacak).
Rahim filmimde bir sorun görülmemişti. O yüzden tekrar istemedi. Sizden de istemezler diye düşünüyorum. İlaçlar inşallah ziyan olmaz tabii. Ancak üniversitede sürecin çok yavaş işlemesi insanı düşündürüyor. Bence doktora görününce ilaçlarınızı söyleyin.
Kim alışabilir ki o muayenelere. Ben de her seferinde utanıyorum. Sıkılıyorum. Hele o koltuktan nefret ediyorum. Anlıyorum seni. Ben de bu sebeple üniversiteyi eledim. Orada Barış Ata diye bir doktor varmış. Onu çok söyleyen var. Kim gittiyse memnun. Üniversitedeki muayene koşullarını kendim tecrübe etmedim. Ancak doktorun kendisine (Barış Beye) denk gelmek zor oluyor demişti bir bayan. Çoğu kez başkası bakıyormuş.Asilama sürecine gelebilirsek söylerim .doktoru kendilerimi belirliyorlar..birde hastalara yaklasimlari nasil. Ben bu sorunla karsilasmak istemediğimi için hep bahar has. Sini tercih etmiştim..devlet hastaneleri gibi oda ya birden fazla hasta almiyorlardir umarim..kusura bakma çok soru soruyorum ama ne yapalim en mahremlerimiz bunlar..çocuk olsun diye umursamaz davrananiyorum
inşallaholumlu olumsuz sizinle sonucu paylaşıcam :))
bizde istememişlerdi. Ama biz pembemavi'de yaptırmıştık.
inş olumlu paylaşırsın bizde sevınçte uçarızzz
canım uludağ unıversıtesınden prosudur geregı istiyorlarr
marhaba arkadaşlar; gündüz fakülte hakkında yorum istemişsiniz ben henüz 1 kere gittim. profesör ŞAKİR K. gitmiştim Ocak 23te. evet sabır isteyen bir yer sıra alman için bile yarım saat vakit harcadım (tabi biraz acemilikte vardı). hemşire biraz sert mizaçlı(tabi akşam olmuş yorulmuştur kız cağız )tek kişiyi içeri alıyorlar başkası olmuyor. hemşire, stajer ve hoca... muayene etti smaer testi numunesi aldı. elli hafifti hiç canım yanmadı ...Tabi bütün bunlar olurken sürekli stajerine bişeyler anlatıyordu. tahliler istedi gönderdi. Eeeeeeeee dedim bişey konuşmayacak mıyız? tahliller çıksın bakalım senin değerlerinle benim istediğim değerler aynımı ona göre konuşacağız dedi.. . haftaya salı tekrar sonuçlar için gitçem. rahim filmi benimde temizdi yanındaysa bakalım dedi Verdim bu ne dedi (ben özelde çektirmiştim) bunun programı yokki bizde açamayız dedi.. 1 YIL önceki smaer testi vardı onuda stajeri ne okudu baktı... yani stajere anlattıklarını anlasam ne düşünüyo anlarım ama ...... Gerçi adam ilk görüşte ne desinki zaten 7 ay önceki tahlillere göre atıp tutacak değil ya ..........BAKALIM SALI GÜNÜ NE DEYECEK.... !
Bizde istememişlerdi. Ama biz Pembemavi'de yaptırmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?