Saol canım Allah razı olsun.. Bazen moral olarak çok iyim bazen de diplerdeyim resmen.. İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdeler bizi tez vakitte..
Çok iyi anlıyorum inan. Benim de hem ablam hem kardeşim bebek bekliyor. Duyduğumda resmen hüngür hüngür ağladım. Ama kıskançlıktan değil. Neden bizim olmuyor diye.
Gerçekten yaşamayan anlamıyor. Doktor bile anlamıyor.
Benim moralimi bozan bir şey de doktora gidiyorsunuz da her seferinde bir hemşire gelip "gebelik var mı?" diye soruyor ya. Allahım o ne salak bir soru
Saol canım Allah razı olsun.. Bazen moral olarak çok iyim bazen de diplerdeyim resmen.. İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdeler bizi tez vakitte..
canım ziya beye bende 2 sene gıttım çok ıyı bır dr fakat aşılamayı iğneli degıl klomenle yapıyor 2 tane aşılama oldum 2 sıde negatıf dr için diyecek bişeyım yok çok ıyı bır dr fakat nasıp degılmış ahmet yılmaza gıdıyorum oda aşılama yaptı ama yıne negatıf uludağ unıversıtesınne tahlıllerım evraklarımmı teslım ettım şimdi tüp bebek için çağrılmayı beklıcem
amin canımm okadar çok istıyorum kıı duşunnunce bılle burnum sızlıyor gözlerim doluyor hemennSaol canım Allah razı olsun.. Bazen moral olarak çok iyim bazen de diplerdeyim resmen.. İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdeler bizi tez vakitte..
merhab hangi tarihte tahlilleri teslim ettiniz bizde 1 hafta önce tesl,m ettik
Amin inşallah......... benim de eltim hamileymiş ve ben bunu öğrendiğimde 3,5 aylık olmuş ve ben başkalarından öğrendim (görümcemin gün arkadaşlarından) çok üzüldüm kendisinden duymadığıma.Sanki yedi yabancıyım . Demek ki dışardan fesat biri olarak görülüyorum(veya o öyle görüyo) oysa ben eşimin tarafından en çok ona anlatırdım tedavilerimi ..... Neyse hala doğru dostlar seçemiyorum demekki derdimi anlatmaya onu öğrenmiş oldum. iyiki sizler varsınız ....
Gerçekten yaşamayan anlamıyor. Doktor bile anlamıyor.
Benim moralimi bozan bir şey de doktora gidiyorsunuz da her seferinde bir hemşire gelip "gebelik var mı?" diye soruyor ya. Allahım o ne salak bir soru
Doğru canım. Teşekkürler iyi dileklerin için. Allah içimize yine de umudu koymuş. Umut ediyorum yine de.Bende geçen gün grip oldum sağlık ocağına gittim. Doktor durumumuzu biliyor. Unutmuş olacak ki gebelik var mı diye sordu çok kötü oldum.. Ama elimizde olan bişey değil işteRabbim nasip etsin inşallah bize de bütün isteyenlere inşallah..
Sonunda doktora gittik hanımlar. Bursa ART.
Bayağı ilgilendi. Daha önce ne kadar az bilgilendirildiğimizi farkettim.
kızlar ben geldım , ıkı gundur takıp edemıorum cunku sehır dısından mısafırlerım vardı , bulusma noktası belırlenmıs Allah ızın verırse cok acıl bısey olmadııg surece gelecegım elbette , bugun gonal f ın 11. gunu ve hala sadece bır tane yumosum 12 mm yaa off buyumuo buyumuooooosıızz naptınızz ben yokken
Cicekbahce karar verdinmi ins hayirli neyse o olsun.. Bulusmaya gelebilcekmisin... Anestez.. Canim ins gelişir yumoslarin her asamasi stresl ins guzel sonuclar alirsin her asamada bu arada kesin gelebilcek durumdaysaniz Haberleselim
amınn canım ınsallahh teek temennım o :) been aksam kesınlestırıcem ınsallah aksam yazarım tekrar olur mu ?
Cicekbahce karar verdinmi ins hayirli neyse o olsun.. Bulusmaya gelebilcekmisin... Anestez.. Canim ins gelişir yumoslarin her asamasi stresl ins guzel sonuclar alirsin her asamada bu arada kesin gelebilcek durumdaysaniz Haberleselim
amınn canım ınsallahh teek temennım o :) been aksam kesınlestırıcem ınsallah aksam yazarım tekrar olur mu ?
Osman Develioğlu'na gittik. Bize beklemeden tüp bebek dedi. Biraz buruğum. Tekrar doktora gitmek, yaşadıklarımızı anlatmak çok zor geldi. Eşimle gittik ama malum olay kadınlarda bitiyor. Bakalım göreceğiz hayırlısı artık.
Bir de doktor değiştirmeyi düşünenler; eski tedavi protokollerinizi atmayın işe yarıyor.
kızlar ben geldım , ıkı gundur takıp edemıorum cunku sehır dısından mısafırlerım vardı , bulusma noktası belırlenmıs Allah ızın verırse cok acıl bısey olmadııg surece gelecegım elbette , bugun gonal f ın 11. gunu ve hala sadece bır tane yumosum 12 mm yaa off buyumuo buyumuooooosıızz naptınızz ben yokken
Banada direk tup dedi hoca diger gittigim doktorlara ne desem ne saysam bilmiyorum zaman kaybin ugradim her defasinda heveslendim uzuldum ama ins bu son tedavilerimiz olur ins dogru karar verirsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?